[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.9.2008 9:50:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.9.2008 9:52:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.9.2008 9:54:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.9.2008 10:14:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.9.2008 10:19:13)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Dream -> RE: Kje shranjujete maslo? (10.9.2008 10:40:25)

Po em ni druge variante kot da ga imaš shranjenega kje v kakšni shrambi, kjer so temperature nizke, pa vendar ne tako kot v hladilniku. Ali pa če ga daš zvečer ven iz hladilnika, pa je zjutraj mehko. Najboljša varianta pa bo, da kupuješ mini kocke masla, da se ta 25 dag velika kocka ne daje vseskozi noter in ven...




naniplus4 -> RE: Kje shranjujete maslo? (10.9.2008 13:22:04)

Odrežo ga z nožem za sir, ko je trdo, daj na kruh, počakaj minutko, pa je dovolj mehko. Pri nas tako delamo že en lep čas in se nam prav fino obnese, pa še ravno pravšnjo količino ga lahko odrežeš.




yellowcrystalstar -> RE: Kje shranjujete maslo? (10.9.2008 13:55:50)

 maslo iz Lidla lahko vedno lepo namažeš, pa čeprav je ravno iz hladilnika.




kokoska007 -> RE: Kje shranjujete maslo? (10.9.2008 18:01:04)

IZVIRNO SPOROČILO: yellowcrystalstar

maslo iz Lidla lahko vedno lepo namažeš, pa čeprav je ravno iz hladilnika.


najbž ni 100 % maslo, je z dodano margarino ali oljem. tudi pomurske mlekarne imajo maslen namaz ali nekaj takega, ki je pol maslo pol margarina.

včasih so imeli živila v shrambi, kjer je bila temperatura okrog 15-18 °.  omisli si majhen hladilnik (barski) kjer bo taka temperatura in poleg masla hraniš še sokove (ki so direkt iz hladilnika premrzli) in zelenjavo.


maslo se da zelo tanko narezat z nožkom za lupljenje - ampak mora biti res mrzlo, drugače se že paca.




orhideja75 -> RE: Kje shranjujete maslo? (11.9.2008 8:25:00)

IZVIRNO SPOROČILO: živka

V Tupperware posodici za maslo in v hladilniku.

pri nas isto.
pa itak, ko se odločimo da ga bomo jedli, ga par minut prej vzamem iz hladilnika. in medtem, ko pripravimo še vse ostalo, je tudi maslo ravno pravšnje za mazat. nikol ni tolk trd, da se ga ne bi dalo namazat.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.9.2008 12:25:06)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




malania -> RE: Kje shranjujete maslo? (11.9.2008 21:11:42)

Mi ga mamo tudi v posodici od Tuperwara v hladilniku. In je kar precej trdo, jaz prakticiram tako, da ga z nožem ''režem'' na zelo tanke rezinice in ga nato dam na kruh, čez pa med ali karkoli... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]