otrokov dnevnik (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


bambi.t -> otrokov dnevnik (11.9.2008 12:33:46)

Ali ga delate? Pa ne mislim tistih knjigic (Moje prvo leto ipd.), kjer samo izpolnjuješ. Na kakšen način, kaj vse zapišete notri. Jaz si stvari zapisujem na listke. Mal se jezim, ker nisem že prej začela delat, zdaj se mi je nabralo cel kup listkov, no pa tudi kakšne stvari, ki sem jih pozabila napisati. No to moram nekako skupaj dat.




Vesna -> RE: otrokov dnevnik (11.9.2008 13:59:58)

jaz imam dnevnik,ki sem ga začela pisat v nosečnosti za mojega sinkota,in ga še sedaj pišem.ne pišem več vsak dan ker mi ne znese,zdaj nisem pisala že par mesecev,mu bom pa potem napisla obnovo poletja.dala mu ga bom ko bo velik,ne vem še kdaj ali pri 18 ali ko bo sam starš.




Naja30 -> RE: otrokov dnevnik (11.9.2008 20:32:02)

Odkar se je rodila ji pišem dnevnik. Ne vsak dan, pač kadar najdem čas ali ko se zgodi kaj pomembnega ipd.




r1ta -> RE: otrokov dnevnik (11.9.2008 21:56:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Odkar se je rodila ji pišem dnevnik. Ne vsak dan, pač kadar najdem čas ali ko se zgodi kaj pomembnega ipd.


Tudi jaz!

In vestno izpolnjujem knjigo "Moj otrok", pravkar pa pišem povzetek vsakega meseca posebej Aninega prvega leta o tem, kako je jedla, spala, se igrala za eno revijo.




bobika -> RE: otrokov dnevnik (12.9.2008 8:33:44)

Tudi jaz sem za prvo pisala najprej v knjigo "to sem jaz" v nosečnosti. Ko pa se je rodila sem začela pisati pomembne dogodke. Včasih sem napisala samo opombo in potem na dolgo opisala. Ko ni bilo časa se mi je kar nekaj tega materiala nabralo in priznam, da potem nisem več vedla kaj na dolgo napisati. Sem tudi jaz za vsak mesec naredila kratko obnovo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Pri enem letu sem zaključila poglavje. Sedaj pa še vedno napišem kakšno stvar v knjigo.

Za sinka, ki bo star 4 mesece, pa nisem niti knjige še začela izpolnjevati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]. Si pa pomembne dogodke kar na kolendar zabeležim in bom ob priliki prepisala.
Ja, za drugega ni več toliko časa, nažalost.

Pravtako shranjujem stvari, ki se  mi zdijo pomembne. 




Stran: [1]