vaney -> RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del (3.11.2008 21:38:51)
|
čer. vidim, da ste šle pogledat v Hoferja, jaz zjutraj nisem mogla, pa je bila ob 8h že tašča pred trgovino in je rekla, da so se ženske skoraj steple noter...noro. Je rekla, da si je vzela par vrečk in šla na drugo stran pogledat, kaj je prave velikosti, ker bi ji drugače iz rok strgale....groza. Je pa vseeno dobila 2 žabice, 4 pare nogavičk in kombinizon. Saj je res ugodno, ampak da se pa obnašajo kot kure v kokošnjaku[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Poganjalček pa mene sploh ne zanima preveč, ne vem, zakaj... flaška; Anže si jo leže drži, sede pa ne, pa mi je nekako bolj prav, da mu mleko dajem jaz, ne da se naceja sam, ker potem se mi zdi, da se preveč razvadi s tem "sesanjem" flaške. Čaj oz. vodo pa z novo flaško (Avent z ročajem) občasno tudi sede pije sam (če je polna), Tomme Tippeejeve pa ni znal prav držat. Sicer pa iz flaške pije ponavadi samo zunaj, v vozičku, doma se navajamo kar na kozarček. saj sploh nimam kaj pametnega napisat...grem rajši spat nočka vsem
|
|
|
|