nana35 -> RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del (27.9.2008 8:22:42)
|
Dobro jutro. katarinas,joj,joj,te trgatve.Ja,srečo imam,vse bo pri nas uredila tašča,ki je res zlata vredna.Ko sem živela na deželi smo pri sosedih nabirali grozdje okoli 14 dni vsak dan v takih bregih,da so še kure mogle biti privezane, da ti je postalo kar slabo... mala pikica,mi smo bili danes tudi budni od 2h zjutraj do pol 5h.Sem perilo obesila in gledala TV,tačas je pa moj dragi uspaval Klemna in se z njim veselo igral.Mislim,da spet nekaj časa ne bomo spali ponoči....Se ti pridružujem v teh nočnih dogodivščinah.Slike malega Gašperja so pa itak prelepe,ker je taki mali lepotiček. Anchikaa,lepo praznujte danes. Triš,dinarčki so si že naredili načrt kam bodo šli.V novo ograjico za nad stopnice,da Klemen ne bo zgrmel v "dolino",pa še nekaj jih bo ostalo za kakšno drugo stvar za mojega otroka,za koga pa. Joj,joj,joj.Kako je Žan črn po rokah,mene bi kap,ko bi tole čistila,ker bi imela s Klemnom dretje.Drugače pa so slikice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] ,saj veš. Ah,grem,se Klemen vrača iz pritličja.
|
|
|
|