| 
				  india ->  moji ljubi mami  (11.3.2005 12:46:23)
			   | 

:rozica:Danes sem ponovno prebirla knjižico Moji ljubi mami in bi rada z vami delila par verzov:      :rozica:Dobre matere dajo otrokom barve, čopiče in platno, vendar jim pustijo, da naslikajo lastno sliko.      :rozica:Hvala vsem materam:   - ki so iz slabih časov naredile dobre      - ki so pri večerji goljufale prisvojih porcijah,        da so drugi lahko dobili malo več       - ki so rekle: daj pojej do konca, češ da ne marajo     sladoleda       - ki so nas prepričale, da je vznemirljivo živeti      sredi umazanega mesta       - ki so delile z nami norice      - ki se jim je uspelo nasmehniti,ko smo dobili       vročino      - ki so nas pustile odrasti in odleteti      :rozica:Ljubezen je vznemirljiva. Toda včasih potrebuješ mirno kuhinjo, skodelico kave ins vojo mater.      :rozica:mati ti lahko posuši solze po telefonu.      :rozica:Mati je človek, ki te sliši, ko brezmejno ihtiš v blazino.      :rozica: Mati ima čudežno lepilo,ki zlepi vse razbitine.            Kmalu je materinski dan, morda vas bo kateri od verzov oz.misli, spomnil na kaj zelo pomembnega!      :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: 

| 

| 

| 

|