| 
				  Misek ->  RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorski...  (24.9.2008 2:38:24)
			   | 

IZVIRNO SPOROČILO: shorty      kako ste mi danas           Pjesnicki brale !      I evo samo za tebe :      "Otisla si jednog dana    i odnela dva jorgana,    sad se vracas s jedno cebe   idi kuci ko te *ebe..."       I sada nesto malo laganije (ala stiskavac iliti merebiti tugaljivka i opet samo za tebe):      "Otisla si odnela si dete   a ja sam suzama lepio tapete .... "      Jel se ljudovi secate Minimaxa ?      Ja se secam i price zbog koje je zaglavio u bajboku... Prica Minimax na TV Beograd:      Setam ja, setase svi; krenem ja, kretose svi... odem na voz, odose svi; vozam se ja, vozaju se svi, navozah se ja, navozase se svi ( hm... dobro da je Minimax srbin, inace u slucaju hrvatskog vlaka, uzimajuci u obzir palatalizaciju gorenavedeno bi glasilo - navlacih se ja, navalacise se svi) i tako Minimax... dodjoh u zagreb, dodjose svi, odem u lisinski, odose svi, ....... sednem ja , sedose svi svi .... Ustadoh ja - ustase svi !   I zaglavi bajbok.     

| 

| 

| 

|