Koliko brisač porabite na dan? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...Sporočilo


Volga -> Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 8:44:01)

Sem brala pri "sosedovih", pa se mi zdi kar malo noro vse skupaj. Pa sprašujem vas, koliko brisač porabite na dan, ima vsak svojo brisačo, starši, otroci, si brišete ene dele telesa v eno, druge v drugo brisačo? So barvno usklajene s ploščicami, itd...?  O vsem tem se da brati "onkraj", pa me res zanima, kako imate pri vas urejeno? Da vidim potem, kje sem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Kerensa* -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 8:46:52)

Za roke brisat imamo pri umivalniku vsi skupaj eno brisačo... in v WC-ju pri umivalniku (za roke brisat) tudi... imamo namreč ločene prostore - kopalnica in WC... ne zamenjam je vsak dan, ampak 2x do 3x na teden pa... za tuširanje si vzamemo brisačo iz omare (prvo, ki pride pod roke - vseeno, kdo, odrasli ali otroci) in jo po uporabi takoj damo v pranje... OK, predtem še tla po kopalnici z njo pobrišeta otroka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... o kakšni barvni usklajenosti s čemerkoli ni niti govora... a naj pri vsaki selitvi še na to gledam al' kaj? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
goa -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 8:50:45)

Pri umivalniku ena, ki se menja 2x do 3x tedensko, za po tušu pa si vsak iz omare vzame svojo in jo po uporabi vrže v koš za preilo. Tak da se z eno brisačo pobriše ena oseba. In to je to.
anitaz -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 8:52:45)

Vse brisače vsak dan. Za umivanje vsakič novo. Ne gledam barve, tista, ki pride pod roke, tista je na vrsti.
mojamura -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 8:52:54)


IZVIRNO SPOROČILO: goa

Pri umivalniku ena, ki se menja 2x do 3x tedensko, za po tušu pa si vsak iz omare vzame svojo in jo po uporabi vrže v koš za preilo. Tak da se z eno brisačo pobriše ena oseba. In to je to.enako je pri nas....pa tudi mi dol visi za barvno usklajenost - mislim eni imajo izgleda preveč časa, da komplicirajo - vsem takim:

get a life!!
Kerensa* -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 8:53:58)

Jaz vem, da tudi zdaj, ko bom šla "na svoje", ne mislim usklajevati barve brisač z barvo ploščic ali kaj vem česa že... dam denar rajši kam drugam.
nuala -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 8:54:41)

Mi mamo eno za roke, vsaj ponavadi. Eno damo na tla pred tuš kabino, z eno se pa brišemo vsi štirje po tuširanju. 
Tisto za roko zamenjamo po ene 3 dneh, tisto za na tla damo zvečer sušit in jo tudi uporabljamo 2 do 3 dno. Tisto za brisanje pa vsak dan zamenjamo.
In naše so itak bele, ker tudi na barke take dajemo in sem jih pred 5 leti kupila toliko, da se jih do konca življenja ne znebim. Hvala bogu pa bela paše k vsakemi barvi ploščic!
muki1 -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 8:57:00)

A sem ful čudna, če imam brisače v enaki barvi kot stene?

Za roke pobrisat mamo eno, ki se menjava po potrebi.
Za po tuširanju pa ponavadi zdaj poleti vsak svojo drgnemo, ker se ne posušijo sproti in potem so naslednji dan že take postane, tak da jih mamo vsak dan sveže. Pozimi pa jih damo na radiator in jih rabimo še naslednji dan.... ampak da bi točno vedela kako je s tem menjavanjem in rekord, kako dolgo je najdlje zdržala brisača [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa nimam pojma.
Anonimen -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 8:57:57)

U mater ste higienični.

Za ženo ne vem ker ima svojo, otroka prav tako, jaz brisačo za tuširanje menjam 1x na teden. Pa se imam za čistega človeka.
Spark -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:04:44)

Brisačo za roke zamenjam vsak dan, oz še prej če je potrebno ali pa včasih zdrži tudi dva dni.
Brisačo za tuširanje imamo vsak svojo, ampak jo uporabimo večkrat, nekje na par dni jo zamenjam. Pri tamalih zdrži po cel teden, z možekom jo pa prej zamenjava, ampak ne vem točno kdaj. 
mojamura -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:07:39)


IZVIRNO SPOROČILO: muki1

A sem ful čudna, če imam brisače v enaki barvi kot stene?


ne nisi, bi pa mogoče bila, če bi se recimo preselila, pa bi imela v novi kopalnici drugačne barve ploščice, kot so tvoje brisače - in zato bi jih potem menjala (kupila nove - v barvi ploščic, stare vrgla vstran)...no, recimo, da bi mi bila takrat res malo čudna (recimo kot Monk)
Šaki -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:10:10)

jz že od nekdaj menjam brisačo za tuš zmeraj novo.tko sm navajena.da bi imela pa prakrat isto mi pa ni ker se s to brisačo brišeš povsod.tudi spodaj in mi ni da bi si naslednjič z isto podrgnila po ksihtu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
ne vemno še zdaleč nism natančna samo tko pač delam že od vedno.
Miškolin -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:17:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

U mater ste higienični.

Za ženo ne vem ker ima svojo, otroka prav tako, jaz brisačo za tuširanje menjam 1x na teden. Pa se imam za čistega človeka.


ja sem hotla tut jz to napisat... ste pa higienični... men se ne da tolk prat. Pri nas ima vsak svojo brisačo za tuširanje, jaz veliko uporabljam za tuširanje, malo za obraz. Mož uporablja veliko samo za zgornji del in obraz, malo pa za spodnji del telesa. Otroci imajo po eno brisačo za celo telo.
Brisače pa menjamo 1x na teden.
jer.za. -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:19:52)

Tudi jaz brisače menjavam vsak dan.  Pri nas vem da ni variante da bi imeli vsi štirje eno, saj ko se obriše mož je brisača čisto mokra. Enako pri meni, sploh ko si umivam lase.
Obožujem vonj po svežem, zato raje operem par strojev tedensko več, kot pa da bi se brisala v brisačo nekaj dni skupaj.
Anonimen -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:20:05)

Za tuširanje vsak dan  uporabi vsak po eno,se pravi 4.Ne mormo se navadit,da bi brisačo za po tušranju, večkrat uporabili.Za obraz ima vsak svojo in za roke je ena za vse,te pa menjam vsake dva do tri dni.se pa vidi pogosta menjava in pranje na frotirju,kipostaja vedno tajnši.
Anonimen -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:29:57)

Brisačo za tuširanje imam za ene dvakrat, mogoče celo trikrat, če se vmes čisto posuši, isto moj in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Za roke, pa jo menjam enkrat na dan.
r1ta -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:34:22)

Vse brisače menjam 2x na teden, po potrebi 3x. Za tuširanje ima vsak svojo, za obraz tudi, za roke je ena. Vse brisače so enake barve in kakovosti, različnih velikosti.
Anonimen -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:41:33)

ker se s to brisačo brišeš povsod.tudi spodaj in mi ni da bi si naslednjič z isto podrgnila po ksihtu


Nimam nekih predsodkov glede tega. Vase zaupam toliko, da vem da se bom tudi spodaj temeljito umil. Brisačo vidim kot sredstvo s katerim s sebe obrišeš vodo ne umazanijo.

Razmišljam, kako se je ob takšnem odnosu do tistih stvari spodaj možno sprostiti recimo med seksom.
Anonimen -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:42:33)

Štiri.
Eno zanjga, eno zame, tisto pri umivalniku(ta je majhna), pa eno za moje lase[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .

Brisače so pa vse ali modre ali bele. Ker je kopalnica belo-modra. Mi je grdo da visi oranžna brisača pol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Če za koga kompliciram, mi pa dol visi. Zato pa delajo več barv. Da lahko izbiramo.
Mišni -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:43:09)

Za tuširat imamo vsak svojo, menjajo se na kakšne 3 dni mogoče, za obraz imava midva s Tiborjem svojo, tisto pa menjava tudi na par dni, pojma nima, na koliko.
kofetek2010 -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:43:47)

brisače pašejo v belo/modro kopalnico, ker imam bele, modre in rdeče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

brisače za tuširanje:
~ vsak svojo, ki jo uporabi 1-2x

brisače za roke:
~ tamala ima svojo, tako čist malo in zelo nizko obešeno
~ in imamo še eno skupno, ki jo menjam 3-4x na teden

pol pa imam za pranje še vsak dan po eno brisačo, ki jo sin porabi po treningu
mojamura -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:49:21)


IZVIRNO SPOROČILO: karin24


Brisače so pa vse ali modre ali bele. Ker je kopalnica belo-modra. Mi je grdo da visi oranžna brisača pol[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Če za koga kompliciram, mi pa dol visi. Zato pa delajo več barv. Da lahko izbiramo.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sve že dve....meni tudi dol visi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
petja -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 9:58:10)

Vsak svojo za tuširanje - menjamo 2-3x na teden. Za roke skupna, menjam 2-3x na teden, ena za na tla (to uporabljamo samo za to, da ne stopimo z mokrimi nogami na tla, z njo se ne brišemo), menjam 1x na teden. Za barvo brisač mi pa dol visi, itak imamo bele ploščice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Blueberry -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 10:53:22)

IZVIRNO SPOROČILO: petja

Vsak svojo za tuširanje - menjamo 2-3x na teden. Za roke skupna, menjam 2-3x na teden, ena za na tla (to uporabljamo samo za to, da ne stopimo z mokrimi nogami na tla, z njo se ne brišemo), menjam 1x na teden.

Tudi mi imamo točno tako.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
majcci -> RE: Koliko brisač porabite na dan? (17.9.2008 11:39:16)

IZVIRNO SPOROČILO: petja

Vsak svojo za tuširanje - menjamo 2-3x na teden. Za roke skupna, menjam 2-3x na teden, ena za na tla (to uporabljamo samo za to, da ne stopimo z mokrimi nogami na tla, z njo se ne brišemo), menjam 1x na teden. Za barvo brisač mi pa dol visi, itak imamo bele ploščice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] .


Približno tako imava tudi midva, razen da imava ploščice bolj bež barve.
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>