DC++ (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ruki -> DC++ (13.3.2005 11:20:03)

ojla,
mal probavam kj snet s tega share programa pa mi kr nekak ne rata. rada bi posnela kak otroski film in risanko pa ne vem na kateri hub naj se priklopim.
ali mi lahko katera pomaga.

thanx :rozica:

borovnička -> DC++ (13.3.2005 12:37:26)

ruki, jest mam tud DC++. Če bi rada mela slovenske pesmice pa risanke, pejd na slovenski hub. Drugač pa si enga pač izbereš, pa če nimajo tam, greš na drugega.

Mal pobrskej. Jest tud nisem glih stručko, pol pa kr mal brskam :)-:)-:)-

kaj@ -> DC++ (13.3.2005 14:00:30)

Mene tudi zanima kje lahko dobim kakšno fajn risanko,otr.film,pa sploh ne znam,nisem ravno računalniški mojster,mi lahko katera podrobneje napiše kako se pride po korakih do tja?

lol -> DC++ (13.3.2005 19:18:03)

tudi na eMule imaš filme za otroke slovenske.

borovnička -> DC++ (13.3.2005 21:07:09)

kaj@ če še nimaš nobenga takega prokramčka za dol vlečt, pejd recimo na google, pa vtipkej recimo emule al pa DC++ al pa kazaa. ko ti to poišče, si ga dol naložiš, da ga maš na računalniku. pol pa sam na ikonco klikneš, da se ti odpre in klikneš na iskanje al pa na lupo. pol boš vidla en oknček, kjer vtipkaš kar bi rada našla (naslov pesmice ali izvajalca ali naslov risanke, filma..) in pritisneš enter. Ta programček bo pobrskal po netu in ti izpisal vse kar je našel. Ko najdeš tisto kar si iskala samo dvakrat klineš na tisto in se ti potem naložil dol.

A sem preveč zakomplicirala?

Stran: [1]