RE: Menstruacija med nosečnostjo (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


anika87 -> RE: Menstruacija med nosečnostjo (21.4.2009 16:03:21)

Saj tut če boš že kak mesec noseča, pa še ne veš... ti bo pa vsaj hitreje minilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Pa tudi slabosti oz. slabega počutja nimaš - a ne.
No vsekakor nam sporoči rezultat.




Anonimen -> RE: Menstruacija med nosečnostjo (21.4.2009 21:51:16)

Ja, jaz mam tud znanko, ki je imela kao normalne menstruacije med nosečnostjo. Sam sm vprašala ginekologa, če je to sploh mogoče - pa me je vprašal, kaj je menstruacija - kaj se takrat dogaja s telesom in maternico - torej ni možno . lahko so krvavitve, vendar le-te niso brez razloga. Ja, ženske pa zanosijo tudi med jemanjem KT, vendar pa nobena ne prizna, da je kdaj kako pozabila vzet.

sicer pa znaki ki spremljajo menstruacijo, so ponavadi enaki kot v nosečnosti - a si morda opazila, da je m bolj šibka ?




Anonimen -> RE: Menstruacija med nosečnostjo (21.4.2009 22:56:24)

No in kakšne znake ste poj imele, da ste sploh vedle, da ste noseče??razen tega, da vam pašejo kisle stvari in da vam trebušček raste...marsikatera, ki ji teža niha, pa še to ni nič čudno...no uglavnem jutri grem narest test pa sporočim kakšen je rezultat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




ROmama -> RE: Menstruacija med nosečnostjo (29.4.2009 7:13:14)

Jaz sem prejšnji teden ugotovila, da sem noseča, ko sem po 7 dnevni zamudi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] naredila test. Ampak kaj se mi zdaj dogaja, mislim, da že čutim dojenčka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Prvi pregled imam šele 19. maja. Brala sem, da otroka začutiš tam nekje pri 16 tednih, se pravi, da sem potem zamudila nuhalno, me je kar malo strah. No prvega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] imam zdravega. Star ej 17 mesecev. Bomo videli kako bo.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]