SpeliG -> RE: Aprilski srčki 2008 II. del (26.9.2008 22:22:30)
|
To je pa redko, da jaz ob taki "pozni" uri vedrim tukaj gor, čeprav vem da je to za vas čvekice še fuuul zgodaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Novopecena, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za zobek! Nile, potem ste pa pri prejšnjem kar hitro uvedli obroke GH, mene je pa že skrbelo če je to normalno da gre tako hitro kot pri nas. Enostavno ji je flaška nekak odveč in ko vidi žličko se kar trese od veselja. No, sadje ji je zakon, zelenjava pa ŠE ne, ampak bo že, počasi se daleč pride.. Pesmice, tudi pri nas sem morala pripraviti cel repertoar med kupčanje kot pri Clericv, ker kupčkanje pač traja. Njena najljubša je Pikapoka, potem pa Ježek teka teka, Barčica po morju plava, Zima zima bela( ta je bila mal čudna ko smo bli na morju...), Ringaraja, Bila je huda mravljica (to pojemo med čiščenjem noska...), Moj rdeči avto še hupo ima, pa še kakšna se najde. Ketrin, pri nas smo nosek čistili tako, da sem ji ful fiziološke nalila v nosek, pa mal počakala, potem pa z aspiratorjem na dah probala ven dobit. Ampak glih ko so začeli smrklji lest ven, mi je zmanjkalo sape in nisem nič dost naredila. Zdej so bo slišalo kot Top Shop; "..potem pa sem odkrila Baby Vac, ki dela čudeže za noske vaših otrok. Vse spravite ven, to pa še ni vse, če ga sprobate takoj , dobite zraven še ceeeelo goro smrkljev..." No, resno, jaz sem imela ful predsodke da jo priklapljam na sesalec, ampak ko sem sprobala sem ugotovila, da je še bolj nežna zadeva kot ko se jaz zaženem v tisti aspirator. Sem včeraj povedala pediatrinji kako čistimo in je rekla, da je to kul zadeva in da ful priporoča, pa čeprav je zdravnica bolj starejšega EMŠA... Kužki, naša psička obožuje Martino od prvega dneva in samo čaka priliko, kdaj jo malo oblizne, zadnje čase pa so občutki obojestranski in tut mala ful gleda kužico in se smeji, jo vleče za ušesa..Psički se pa kar rep strga od veselja, če se jo tamala dotakne, ali pa če ji dovolimo, da ji malo poliže nogice (po mojem jo kar večkrat takole umije, ko gledamo stran, ampak sej ni treba, da je vse sterilno okrog dojenčka). No, jaz kar grem, že tale ura je zame rekord, lepo nočko!
|
|
|
|