izidora -> RE: Februarčice 2009 - 2.del... (16.10.2008 23:06:56)
|
no, bom pa na kratko še enkrat. najprej vas vse lepo pozdravljam. nima veliko časa biti tu gor, ker me dva mala škratka polno zaposlujeta. sem pa zdajle vse prebrala, ali pa vsaj na hitrco prelettela. sinko je na počitnicah, mala pa spi, mož tudi, mene pa daje nespečnost. a še katero? jaz prebedem vsak dan vsaj pol noči. sploh ne morem spat. katastofa. pol sem pa utrujena. mali brca 100 na uro. me kar pridviguje. očitno mu ne paše, da sedim in ga malo stiskam. evo, sem se že bolj pokonci usedla. v petek sva bila na morfologiji pri pušenjaku. vse je o.k. imamo pa dojenčka z lulčkom! sem v prejšnjem mejlu napisala, kaj vse je pogledal, ampak se mi zdaj ne da še enkrat pisat. v glavnem velik stvari pogleda. sem bila že na morfologiji pri drugih gin. (v prejšnjih nos.), pa še nobeden ni tolk stvari pogledal. imam materinsko čist popisano, po 4 podatki v enem kvadratku, pa še vse naokoli popisano. upam, da boste tudi v nedeljo zadovoljne. čeprav bodo to menda gledali učenci (al študentje, al kako se reče) eden od "starih" gin. jim bo pa pomagal. tko da...ni nujno, da bo glih pušenjak zraven pri vsaki. LP vsemin srečno!
|
|
|
|