|
lino -> RE: junijke 2009 (4.2.2009 16:05:42)
|
Pozdravljene. Najprej hvala za pojasnila glede spola...[sm=smiley1.gif] Tudi moj partner me ne ravno razvaja in ne hodi z mano na preglede (dela), me pa vsakič podrobno izpraša... pa tudi na materinsko šolo ne bo šel in tudi na porod ne, aja za trgovino pa itak sploh ni, že samo po vsakdanje stvari ne gre rad... Je pač tako, eni smo taki in drugi drugačni...sicer pa on veliko dela in se mi ne zdi fer, da bi sedaj, ko pride iz službe (cel dan na terenu...) moral še okoli mene skakat, ko pa sem itak pač noseča in ne bolana ali kaj drugega, kuham pa itak sama, ker moški lahko za pečeno jace porabijo tudi 5 skled...in potem jih moram pomivati[sm=zmeden.gif] Po nakupih bom šla s kako kolegico in sinom, pa bo še bolj zanimivo in rodit sama, kot sem šla tudi 1 otroka, pa morda bi tukaj še malo vztrajala, da naj gre z mano (že samo zaradi tega, da bi videl, da ne kr vn pade...) ampak bo moral nekdo biti doma s sinom in jst bom sama opravila svoje.[sm=smiley1.gif] Moram pa reči, da samo zato, ker ne skače okoli mene ali ni bil prisoten na pregledih in pri prvem porodu ni nič slabši oče!!! No, punce se tipkamo...
|
|
|
|