|
lino -> RE: junijke 2009 (16.2.2009 11:30:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Jutro so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Samo na hitro sem vas prišla pozdravit, sem odpravljam na morfologijo v LJ! Držite pesti, da bo vse ok. Se javim potem, ko bom spet pri računalniku in povem, kaj smo zrihtali. Lepo se imejte. Papa Vse bo o.k.! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Pozdravljene vse nove, je že res kar težko slediti...ampak super, da nas je vedno več.[sm=bravo.gif] Mi imamo imena že izbrana 90%, ker se je sinko odločil, da bo [sm=modricrtici.gif] Davor in menim, da bi bilo brez veze vsiljevati drugo ime, ker se meni niti ne zdi napačno (čeprav sem vedno želela Dareta, ker paše k Mare...) sicer pa mora imeti kako besedo tudi starejši brat, ane. Če pa bi se slučajno spol na koncu spremeni in bi dobli [sm=rozacrtici.gif] (napoveda je 60% fant) bo pa Lana... Moj [sm=love.gif]nima besed, ker se itak iz imen skoz norčuje...že pri prvem se je in je govoril mojemu trebuščku Bonifacij???[sm=zmeden.gif] pa zdej ni nič boljš... Uglavnem, da ne bom predolga, imejte se lepo in se še oglasim.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|