|
lino -> RE: junijke 2009 (18.2.2009 20:45:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja z malo_princesko sva skupaj vpisani izredno, na višjo strokovno šolo, Doba, Poslovni sekretar, imamo še samo 2 izpita .. Letos še 3, pa drugo leto 2 - izpita mislim (govorim zase), sem v 2. letniku. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Pa diploma seveda. Pozdravljeni. Tudi jaz sem obiskovala višjo strokovno šolo za poslovne sekretarje[sm=bravo.gif] in diplomirala že kakih 6 let nazaj (sem bila prva generacija v SG-ju in sem še redno študirala)...sedaj razmišljam, da bi se vpisala na management (izredno) in si pridobila 7 stopnjo, pa tudi magisterij bi rada vpisala...no to so moji veliiiiiiiiki načrti, ampak sem kar zagnana, če si nekaj v glavo vpiknem in bom sigurno šla dalje, trenutno je le denar problem...[sm=smiley13.gif] Aja, moj rojstni dan: 19.02.1978 Slovenj Gradec 1. otrok-Mare (10.let; 7.9.1998) 2. otrok-21.6.2009 (upam...) ne vem kaj še...bom še dopisala, če se še spomnim kaj, a prav? Lep večer.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|