ne prenaša AM (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane



Sporočilo


jana81 -> ne prenaša AM (25.9.2008 11:32:30)

Imam 5 mesečnega sina, sicer polno dojen, ker pa se mi je začel zbujat ponoči na dve uri (prej je znal prespat tud po 6-7 ur skupaj), sem mu dala pred tednom dni aptamil 1, pa je bruhal, včeraj sem kupila Novalac nočno formulo in po treh urah je spet vse zbruhal, bruhal je tako rumeno.
Po navodilu P. tudi uvajava sadje... Ob 12 h popoldan je jedel bananino kašico, vmes čez dan sva se dojila, ob 21h pa je dobil novalac, ob pol enih je vse zbruhal.
a je možno da ne prenaša AM, ali je možno da ni šla skupaj kombinacija banane in AM ??
Prosim za pomoč !!
Hvala




jajula -> RE: ne prenaša AM (25.9.2008 13:48:52)

mam samo komentar glede nočne formule - naša pupa je bila delno dojena, delno na AM in ful ni prenašala nočne formule (je mela ful krče), pa mi je P rekla, da je notri več škroba, da bi bilo mleko bolj nasitno in da tega verjetno naša mala ne prenaša.





gajči -> RE: ne prenaša AM (25.9.2008 15:31:42)

Jaz pa mislim, da s tem ne boš rešila nočnega zbujanja. Ker ga polno dojiš, po moje ni nobene potrebe po AM, sploh če po njem še bruha. Mogoče mu pa poskusi zvečer narediti Milupino riževo kašico s svojim mlekom, to mu bo gotovo všeč.
Je pa po moji izkušnji pač tako, da se tudi otroci, ki so že spali celo noč, kar naenkrat, ko postanejo bolj aktivni čez dan, ponoči začnejo večkrat zbujat. Pa nima to nobene veze z lakoto. Pač faza [sm=smiley1.gif]




jana81 -> RE: ne prenaša AM (26.9.2008 8:23:17)

hvala vama za odgovore,sem se sprijaznila s tem, da bom pač vstajala vsaki dve uri, dokler pač bo treba.




Stran: [1]