|
Kaja08 -> RE: <<<junijski princi in princeske 2008 - 2. del>>> (5.10.2008 21:35:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612 No napisala sem cel roman in mi je seveda nekaj zagodlo. Groza. No še enkat: Kaja mi tudi imamo tukaj v bloku sosede ko ga full pijejo in se derejo, juckajo in nevem kaj še. In smo se v bloku zmenili, da za vsako takšno reakcijo pokličemo policijo, saj delajo nočni nemir. In res smo to naredili parkarat, zdaj je mir. Tudi oni ne vedo kdo je klical. Pa še policaj sam je rekel, da prav da pokličemo,da se ne spuščamo na njihov nivo. Saj s takimi ljudmi nikamor ne prideš. ma mi živimo v 5-stanovanjski hiši, s tem da 2 stanovanji sploh še nista vseljeni. Tko bi zelo hitro zvedel, kdo je klical. Pa še glede na to, da so to neki čudni mafijozoti, k pomoje tud drogo dilajo, ne bi lih, da zve, da sem jst klicala policijo. Ma sej rekla sva jim že stokrat, nej se umirijo, pa on vedno prav, da ga nej pokličeva, ko bojo preglasni. Ma sam pol smo loh non stop na liniji. Pa še prou glupo se mi zdi, da morš enga odraslega človeka mirit, kot da bi bil 5.letni smrkavec....mah obup....sori, k vam težim.....bom jutr boljše volje....upam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|