Janey -> RE: Februarski sončki - 6.del (16.10.2008 8:52:30)
|
aja sem včeraj še pozabla povedat kake grozne stvari se dogajajo in kakšni ljudje hodijo po svetu. moj bratranec je star 20 let, ful priden, miren, sčilan, res nikoli ni delal nobenih hantlov, ko kaj spije se mu samo smeji, niti malo agresiven, res ful vredu fant. v soboto sta bla s kolegom zunaj v eni diskoteki in ko sta odhajala je za njima prišla neka gruča fantov in so se ju lotili kar brez razloga, pač kr sta bla tam v nepreavem trenutku. bratrancu so zlomili nos in sprednji zob, pa grdo so ga nabrcali[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]onemu kolegu pa ne vem, ampak tut jih ni odnesel kar tako. pa mogoče če ga nebi poznala bi rekla, da e ziher nekaj izival al pa kaj, tak pa vem da ni, dam roko v ogenj za njega. smo ga žurali skupaj in vse dobro vem kaki je. in baje je ta ki se je lotil njega nek tekwandoist od barade in točno ve kjein kak se lotit, ko je varnostik priletel je pa pobegnil[sm=smiley19.gif] jaz upam, da ga najdejo. ma sem v šoku in žalostna in pretresena.grozne stvari se dogajajo, tudi ljudem za katere bi rekel, da se jim kaj takega nikoli ne bo zgodilo ker pač niso pozornostvzbujajoči in se držijo bolj v svoji družbi.
|
|
|
|