piščanc -> nočno lulanje (18.3.2005 17:45:51)
|
no včeraj zvečer smo prišli malo naprej ko se jo že dala spat (s pleničko) je pridrobila za mano v kopalnico, do jo lulat (kar je sicer skoraj vsak večer), pa sem jo vprašala, če bi šla spat brez pleničke in brez 'pije', pa se je strinjala!! tako sva se oblekle nazaj in sem jo dala spat. na postelji je bila seveda nepremočljiva podloga. itak se ponoči zbujam, da Žiga poje, pa je vseeno, če zamenjam še kakšno pidžamo in posteljo. Vsakič, ko sem se zbudila, sem jo šla spraševat, če gre lulat (najbrž si je mislila, mami ti si zmešana) in preverjala, če je mokra. No in zjutraj je bila suha in postelja in Tjaša:bravo: :bravo:. Saj vem, da je to komaj začetek, ampak plenice ji pa ne dam več gor (najbrž). Drugače pa je imela prej suhe pleničke, ko je žiga prišel domov, zdaj pa ne več (vedno do konca poscana). se je pa zavedala, da se je polulala in tudi če je bila pokonci se je polulala v plenico (npr. zvečer med branjem knjigic). Tako da sem jo bolj pred dejstvo postavila, se je pa sama strinjala. no začetek je že, zdaj pa naprej bravo Tjaša :bravo:
|
|
|
|