cukr07 -> RE: Dolenjke (12.7.2009 18:46:27)
|
Evo mene nazaj z morja. Smo bili en teden na Krku in se imeli super. Vreme je bilo krasno, voda ravno prav topla, družba je bila odlična, samo prehitro je minilo. Sem vas sedajle na hitro preletela in prebrala kaj ste debatirale v tem tednu, ko me ni bilo, tako da vsaj malo že vem kaj se je dogajalo tukaj gor. Jaknik01 čestitke za Aljaža! [sm=bravo.gif] Infinity1 tvoj Lovro ma pa tako ˝čupco˝, kot jo je imel nečak od mojga [sm=love.gif]. Je bil vedno v središču pozornosti zaradi svoje frizurce. Smo ga nekaj časa ljubkovalno kr trolček klicali. [sm=smiley36.gif] No sedaj, ko sem prišla z dopusta moram pa res v akcijo in pripravit vse za prihod našega [sm=duda.gif]. Ta teden greva po previjalno mizo k mizarju, ker sva jo dala delat po meri, pa voziček morava it naročit. Dobila sem tudi že kar nekaj cunjic za [sm=duda.gif], ki jih moram oprat in posortirat, potem pa po potrebi še kaj dokupit. Pa po posteljico morva k moževemu bratu. Skratka, dela bom imela dosti, ker sem si zadala, da naj bi imela en mesec pred rokom vse poštimano, da me kaj ne preseneti.
|
|
|
|