rea27 -> RE: Dolenjke (17.7.2009 17:29:44)
|
ORTO DOBER DAN! Kot vidim smo dobili še enega novega člana - Nejca..BRAVOOOO!!! čestitke od tete ree27 :) :) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kako pol moje drage, je treba po vsako pridt, al kako...alo v nm na vozičkanje..Kaj če bi se me babe zmenile in se dobile, sej ima vsaka svojo zizo in vsak bebi svoje prevozno sredstvo in wooom gremo na turo?! A? Ne bi šle..?! Sej se lahko vsake 10 min ustavimo pa skupinsko podojimo naše malčke :) :) (to je pa tko ko ti vročina v glavo rukne) Ampak res...dejmo se dobit ženskice...sob, ned dopoldan oz zjutraj? Pa naj vas očki pripeljejo v nm..tiste pa ki ste od tu, pa vozičke v roke in greeeeemo... Če se ne motim sem petro2008 videla na loki..Petra imam prav? Vozičkaš na loki? Pa čebelico sem tudi videla :) Naša Eva Lana ima že 5kg in nekaj drobiža, dolga je pa kot ponedeljek..no in res..v ponedeljek imamo 3.jič pediatra, se gremo merit in vagat in pregledat.pa še nekaj..morali bi se cepit, ker ima naša principessa v ponedeljek 3 mesece :) :) juupiii!! No, prijave prosim, čimprej :) pozdravčki od mene pa en velik cmok tut :)
|
|
|
|