|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.9.2019 9:34:42   
Sankka
Hej punce.


K in ostale, žal mi je, da spet ni uspelo. Se en mesec borb za vse nas. Upajmo, da se katera letos kaj skuha, bi bil že čas 🤗

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.9.2019 11:31:53   
Janey
dan dan punce. sem prišla pokukat kako kaže in vidim, da nobenih veselih novic. no...mariposa, tvoje so kar vzpodbudne user posted image

Jaz tudi čakam user posted image danes ali jutri.
mi je bilo ta teden kar nekaj slabo, mi zgleda psiha dela user posted image ker sem šla takoj brat kdaj se pojavi nosečniška slabost user posted image

držim pesti za vse

< Sporočilo je popravil Janey -- 13.9.2019 11:32:27 >

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.9.2019 15:52:39   
fracek
Oj punce. Tudi jaz se pridruzujem klubu tistih z M, ta mesec 25. dan. Nisem nic vec pricakovala, tako da me ni prizadelo. Grem pa lahko v ponedeljek kri dat in potem bo koncno steklo v neplodnostni, bo po mojem do konca tega cikla ze vse jasno, kako stvari stojijo. 

Mariposa, vzpodbudne novice, naj bo to tvoj mesec 🤗Sem pa vas ze zelela ze prej kdaj vprasat, pa se ni naneslo. Tiste, ki se trudite ze kaksno leto in vec - kaksen je sicer vas zivljenjski stil, ste sicer zdrave, aktivne, pazite na prehrano ipd.? Kako vasi partnerji dozivljajo vse to? Da se ne pogovarjamo samo o prihajajocih M in O 😀 Pozdrav vsem in pogumno naprej ❤

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.9.2019 16:34:06   
Anonimen
Zivijo. Imam eno vprasanje. Sploh nevem ce sodi v to kategorijo ampak vidim da je ta forum najbolj aktualen in bom mogoce najprej dobila odgovor.Skratka zanima me kaj naj bi pomenilo spikanje v predelu maternice in jajcnikov. Ze dva dni me grabijo kratki krcki v predelu maternice ali jajcnikov. "Sprehaja" se sem ter tja. Zagrabi me samo toliko da se zvijem in potem je vredu. To se mi dogaja kaksno uro do dve na dan v razponu 10ih minut krcek pa traja nekje 30 sekund do ene minute in potem spusti. Kaj bi to lahko bilo? Se ke kateri dogajalo podobno? Ovulacija je sla ze mimo. Delava pa na otrocku, ampak ta mesec sva bila bolj slabo spolno aktivna zaradi pomankanja casa. Sva pa imela spolni odnos 2x med ovulacijo. Zato me res zanima kaj naj bi tej krcki oz. Spikanje pomenilo. Ce se je katera ze srecala stem naj mi prosim napise. In ce je potreben obisk pri G?

(odgovor članu fracek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.9.2019 17:43:49   
Anonimen
Jaz sem ta cikel preverila hormone in so vsi ok, od scitnice, lh, fsh, amh ... Cez cca dobrih 10 dni pa imam ultrazvok, da vidimo se to. 
Ne trudiva se se eno leto, ampak cilj nam je isti, zato bom fracek se jaz odgovorila. V sluzbi pretezno sedece delo, tako da skusam biti popoldne vsak dan vsaj malo aktivna, v zadnjem casu najvrckrat na sobnem kolesu :) sem normalne postave, jem pa vse. Zdaj sem se odlocila, da bom skusala eliminirati sladkarije in belo moko. Si pa vsak mesec kupim kaksen novi prehranski dodatek, ko kaj preberem na internetu haha. Pa omega 3, pa selen, pa cink ... :D stresa je malo v sluzbi, pa to pricakovanje je stresno. Fant prenasa mirno, pravi da se ne mudi, da bo ze ratalo. Sicer sva se pogovarjala malo tudi o tem kako in kaj ce ne rata v enem letu, ce ne rata pri nas v slo, ce sploh ne rata. V vsakem primeru mi je imeti otroka cilj, pa tudi ce ne prvo leto, tudi ce ne cisto bioloskega. Mislim, da si mama predvsem z vzgojo, ljubeznijo in zgledom. In da bi otrockom lahko vsega tega veliko dala :) 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2605
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.9.2019 14:37:20   
Uporabnica123
Zgleda da si prevec pisemo in smo ze usklajene z to tecno menzo 😅 jaz koncala z M in ta mesec sem zdaj na "suhem" brez tablet in glede na to da nimam svojoh O ta mesec ne pricakujem nic druga kot M :) 2.10 imava na kliniki posvet za naprej.. Upam da bo pogovr kr o umetni ker se mi ne da vec z tableti hecat.. Koliko casa je ponavadi cakalna doba za umetno?

No jaz prezivljam dneve doma ker sem pustila siht od takrat ko sm zgubila pikico zaradi stresa. Jem zdravo.. Trenutno sem presaltala na vegeterijanstvo.. Telovadim vsak dan in mislim da sm kar aktivna s sprehodi ipd. Partner me cisto razume in je v stem z mano pri vsem. Tudi njemu lahko tezim za vsak znak ki se pokaze cez cikel :) res imam krasnega moza. Drugace pa pijem vitaminske tabletke in pa folno kislino ko se spomnem.. 😉 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.9.2019 14:58:28   
Anonimen



Do SS pride zaradi genetskih napak. Ne pa zaradi stresa. Upam, da ti ni tega rekel kakšen G. 

(odgovor članu Uporabnica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.9.2019 15:26:46   
Uporabnica123
Ni bil spontani splav.. Hormon stres mi je pojedu posteljico in ostal je plod ki se ni moral razvijat. Tako je bilo na izvidih vidno ko so poslali v laboratorij "ostanke".. Imela sem abrazijo.. Mogoce je bilo tudi kaj druga pri tem ampak se je vse skupaj pokloplo v tistem casu da je stres.. Nebi se enlrat sla cez to izkusnjo zato nebom o tem pisala vec :) 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2019 10:46:38   
Cali90
Jaz pa 31 dan cikla.. nekam dolg je tale. Sicer me danes nekaj špika spodaj tako, da danes ali jutri pričakujem M. Ravno zdaj, ko jo čakam, da se naročim na HSG je pa pozna.. 

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2019 14:07:35   
Uporabnica123
Cali mogoce pa nebo M in nebosta rabla naprej na vse preiskave!! 😊 😊 


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2019 14:51:32   
Anonimen
Je katera opravila Hycosy preiskavo prehodnosti in kako je bilo? Kdaj vam navadno predpisejo preveritev prehodnosti? Po vec kot enem letu, po stimulaciji s klomidom itd., ce na uz kaj cudnega vidijo?




(odgovor članu Uporabnica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2019 15:30:36   
Cali90
Mene je po enem letu poslal na HSG prej sem imela femaro. Je pa ubistvu predlagal, da najprej moj opravi spermiogram ampak sem kar malo zatežila, da grem na HSG zato, ker sem že imela IMN, se pravi so takrat spermiji bili in možno, da tudi drugi jajcevod ni vredu pa še zato, ker bi bila zelo jezna če bi hodila do njega samo, da mi pove, da naj si moj dobi napotnico pri svojem zdravniku. Na UZju se prehodnosti jajcevodov ne vidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2019 18:04:47   
Sankka
Aninimna jaz sem bila na hyfosy.. Ne vem kaka je razlika ampak Fo je s peno kao foam. Jaz sem bla 5 ciklov na clomidu. Hormone mam ok, pa prehodno vse zato ni bolelo.

Zdaj tudi jaz cakam M, pa je tudi moja ta mesec pozna, da grem na IUI. V tem ciklu itak ne smes zanosit, ko je hyfosy. 
Ena je sprasevala glede nacina zivljenja. Jaz sem vegeterijanka ze kakih 20 let, ne jem niti rib. Kadim. Se kar dosti gibam, imam dva pasja otroka tako da smo skoz v pogonu. Jem vse ostalo po malem. Kaj vem, ce bi si skoz prilagajala zivljenje primeru da sem noseča... Nekaj casa sem si, pa je blo kar smotano. Ze slabo vest sem imela crbi vzela Nalgesin recimo v drugi polovici cikla. Vedno je ta kaj pa ce. Kavo tudi pijem. Sem tudi kar pod stresom. Ne vem. Mogoce se bom pa po iui bolj pazla. Aja, pa danes sem magistrirala 😎

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2019 18:07:41   
Sankka
Aja, partner je kar vse to za. Njemu je bla finta it na spermiogram, da malo vidi kako in kaj 😁


Cali90, upam da M ne pride, javi ko bos delala test. 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2019 20:48:10   
Cali90
Čestitke Sankka za magisterij 🥳 tudi jaz imam enga pasjega otroka, tako, da me spravi vsak dan ven. No pa tud enega mačjega, on me pa spravi bolj na kavč 😊 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2019 21:16:55   
Mariposa08
Sankka čestitke za magisterij, si pridna, bravo! 😀👋



Jaz jem vse razen kruha, sploh bele moke ne smem, sem takoj napihnjena kot žoga :) veliko pojem zelenjave  in sadja, od mesa imam najraje piščančje meso pa kakšne ribe rada jem. Pijem pa vsak dan vodo z stisnjeno limono ali limeto, imam več energije pa še brala sem, da baje kuri maščobe 😂Kdaj pa kdaj se tudi pregrešim s kakšno pico ali mcdonaldcem, kitajska je pa itak zakon 😀 kavo pijem redno, zmanjšala sem na 1 skodelico kave na dan, ker brez nje ne funkcioniram in če je ne spijem od mene ni haska 😂kadim ne, aktivna sm kr v hoji po ravnem in v kakšne hribe kdaj zaidem. Imam tudi jaz eno malo pasjo punčaro, stara je 6 let, jaz ji pravim, da je dama iz tomačevega (tam sem jo vzela pri eni gospe), hodi kot prava ljubljančanka, vsa fensi 🙈 je pa prava mala igrača, se rada carta in igra 😊Evo zdej sm se pa mal preveč razpisala. 

Cali kdaj delaš test? Javi, upam, da bo kej pozitivnega 😀

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2019 22:13:40   
Sankka
Ooh hvala punce 🤗🤗 nisem veliko ljudem poveda, tako da sem se mogla tu malo pohvalit, ce ze ne druga 😁


Ja ja ja Cali, cakamo na novice 😎

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2019 9:37:24   
Janey
Sankka čestitkeuser posted image

fracek super je malo spremenit temo user posted image
Jaz sem srednje aktivna, imam tudi štirinožno energijsko bombo, tako da vsaj na sprehod grem vsak dan. Včasih sem bila ful pridna in sem redno delala vsaj jogo, če ne treninga, sedaj sem se pa malo polenila.

Jem pretežno kar zdravo, redko kak junk food, kdaj in kdaj kaj sladkega. Imam trenutke, ko imam napade na hladilnik, kar se tudi pozna okoli mojih bokovuser posted image

moj partner je res super zlat. midva sva precej na izi, bo ko bo. vsi njegovi izvidi so bp, tako da je on moja skala. mene pa zdaj časa HSC + LAPS in bomo videli po op kaj se da narediti ali pa gremo kar v postopek. je pa res veliko lažje, če je partner dobro in te podpira.
ljubezen zmore vse user posted image

fracek kaj pa ti?

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2019 11:09:45   
fracek
Sankka, cestitke tudi z moje strani 👏👏👏 Zdaj pa novim zmagam naproti 😎

Janey, sama zivim precej aktivno, taksno je tudi moje delo, saj sem vecino dneva na nogah. Ampak je fajn, delam z ljudmi in zivalmi ... fizicno v super kondiciji, jem zadnji dve leti pretezno super zdravo in raznoliko, sem pa kaksnih 6 let brez mesa. Imam pa zal tudi dolocene pregrehe, saj sem kadilka ze od nekdaj, rada imam kavo in nora na sladko ze od otrostva. Na sreco me je vsaj minilo do smokijev in cipsa, sem bolj na cokolado in te zadeve. In tu se tezko bremzam, skoraj vsakodnevno me zagrabi, da bi kaj sladkega 🤔Tudi nama s partnerjem dela druzbo kuza, najboljsi na svetu 🥰 Super tim smo.Za partnerja pa sem izredno presenecena, da je tako kot je. Ker meni se mudi z otrokom zaradi let in sem mislila, da mu bo to velik pritisk. Zdaj pa vidim, da je velikokrat on bolj stabilen v teh situacijah in mi je v veliko oporo. Lepo se mi zdi ... nic mu ni problem naredit v tej smeri. ❤Naslednji teden imam ultrazvok v neplodnostni, nato se enkrat dam kri, potem pa bo ze tako pocasi november, ko imava drugi posvet in bodo rezultati znani. Je kar ****, ko te tako pozno matrrinstvo zagrabi, pred tem pa nimas pojma, kaj se s tvojim telesom dogaja in zivis v nevednosti. Ker nisem dozivela, da bi me bivsa ginekologinja kdaj na rednih pregledih opozorila, da so kaksne spremembe na vidiku. Ampak, to je ze druga zgodba.Lepo bodite in veliko uspeha v prihodnje. Enkrat bo 🤗

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2019 12:07:26   
Janey
oja, to sem pozabila. tudi jaz sem kavoman in seveda zraven se prileže kak cigaret.
fracek koliko si pa stara, če ni skrivnost?
Mene leta tudi včasih spravljajo v nek nepotreben pritisk (34 jih štejem), sploh leta prvega otroka, ki bo kmalu 12 user posted image

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2019 13:12:35   
Uporabnica123
Zgleda da smo vse pretezno vegi tu in vse imamo psa doma 😊😊 tudi jaz kava in cigaret. Ritual :)

Punce. Danes je 10dan cikla pri meni in imam krvav izcedek.. Tak kot prvi dan M. Kaj naj bi bilo to? Spika me tu pa tam malo v jajcnikih. Je pa zdaj ta mesec ko sem brez femare.. 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2019 14:28:31   
Malecka8
Sankka, čestitke še iz moje strani. :)


No, jaz pa nisem vegi 😜 s tem mesecem se izločila bel kruh in sladkarije. Najhuje mi je zaradi sladkarij, saj sem res čokoholik, ampak mi zaenkrat kar gre. Upam, da bom izgubila enih par kilogramčkov, nimam jih veliko preveč ampak največ jih je okrog trebuha. To je BAJE značilno za tiste s PCO, upam, da bo potem tudi lažje zanosit.. :) Drugače pa tu pa tam migam, sprehodi, hoja v hrib. Aja pa tudi kavico spijem in pokadim kakšen cigaret, ne veliko. :) 
Pozdravček vsem. 

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2019 17:56:22   
Anonimen
Se ena brez psa in be vegi. :)


Cestitke za magisterij, vem kako odleze ko je konec! :)
Kaj gledate you tube videe na temo ttc#? Jaz ko se pocutim osamljeno zelo pogosto pogledam in vidim, da jima je cez cas tako ali drugace uspelo in sem takoj boljse.
Mislite da razrascena kandida v noznici lahko vpliva na zanositev? V tujih medijih pri alt_ernativi veliko govorijo o tem. 
Naj povem se eno zgodbo o znancih pred kratkim. S partnerjem sta bila 13 let skup in nista mela otrok. Ne vem, ce sta sla po pomoc itd, uglavnem pred kratkim sta se razsla in potem je ona kmalu nasla novega in v roku 2 mesecev zanosila pri skoraj 39.

(odgovor članu Malecka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2019 21:30:42   
fracek
Sankka, tebe potem caka v prihodnjem ciklu iui? Juuuj, bomo stiskali pesti 😉


Janey, jaz sem pa 37 oz. ze malo blize 38. Me je kar srh spreletel, ko sem na izvidu prebrala pozno reproduktivno obdobje 🙈 Kaj hoces, leta tecejo. Sicer pa jaz se nimam otrok. Ti bos pa imela drugega nekako tako kot sem jaz s svojim bratom razlike, 13 let 😁 
Anonimna, kandida povzroca zakisanost telesa in kisel ph v noznici unicuje plavalce, tako da po mojem laicnem mnenju, sigurno to vpliva na zanositev. 
Zdaj sem pa pozabila, katera je pisala glede izcedka in krcev? Ce ni lastnih ovulacij so najverjetneje kaksni hormoni posredi. Lahko je kaksna cista pocila. Lahko pa da je tudi ovulacija, saj verjetno ni popolnoma 100%, da jih nikoli v zivljenju vec ne bo ... ali si narobe predstavljam 😁 Sama sem imela v zadnjem letu celo paleto izcedkov, kake barve ces in v katerem koli delu cikla ces 😛 Me je kar strah, kaj bo hormonska slika pokazala 🤔 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2019 21:32:35   
fracek
Aha, Uporabnica 123, na tebe je ciljal zadnji del odgovora 😉


(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?