|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.10.2019 19:31:11   
*Ajda*
Punce imam eno vprašanje. Ali katera jemlje Dabstron za sprožitev menstruacije? Meni je naročila zdravnica v neplodnostni, da počakam 14 dni če nebo M, da začnem potem jemat Dabstron 10 dni.. In potem od 5 pa 15 dne ciklusa jemljem spet. Zdj pa nevem če dobim prej M kokr v 10 dneh a morm to še kr jemat ali preneham? Ker sedaj jemljem drugi dan pa sem imela ko sem šla na wc minimalno krvavo sluz.. 


(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.10.2019 21:13:41   
Malecka8
*Ajda*

Jaz sem imela Dabroston za sprožitev. Jemala sem ga 7 dni, 2 tableti, eno zjutraj, eno zvečer. Potem pa sem dobila M 4 dni po zadnji tabletki.
Si to mislila? Če ne, pa še kr vprašaj, če te kaj muči.. :) 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.10.2019 21:20:17   
*Ajda*
Malecka8 to sem mislila ja, hvala😊 Tolk enih informacij mi je takrqt povedala v neplodnostni, da sem jo pozabila vprašat kolk hiter potem pride menstruacija😊 pa si imela zaradi tega kaj drugačne M kot običajno? Mogoče bolj močne ali pa šibkejše? Ali pa bolj ali pa manj boleče? 


(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.10.2019 21:33:34   
Sankka
Anobimna to je kaka hormonska krvavitev ja, nosečnost pa se sigurno ne.


K, super si zrihtala. Ni bli tak hudo ne. Si si dala sama injekcijo? Mas 37,5 gonala ali vec? Jaz sem danes 7 al 8 dni po iui, ne vem kak se steje, pac pred enim tednom sem ga mela 😀 sicer pa je 19 dan cikla. Nic posebnega se. Kmalu prideš za mano ☺️

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.10.2019 21:48:24   
Malecka8
*Ajda*... Prvič, ko sem jo dobila po res dooolgem času, je vse skupaj trajalo malo dlje, saj je bila lrvih nekaj dni tista "stara" kri, črna. Potem pa kot ponavadi, vedno sem imela krče, tudi ko sem jemala KT, in z Dabrostonom je bilo zdaj enako. Tudi enako močna je. 


(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.10.2019 9:08:49   
Uporabnica123
Sankka. 37.5 imam ja. Ti tudi? :D joj se malo pa bos lahko test delala :) ja jaz pa tudi pridem kmalu za tabo! :) 


(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.10.2019 9:19:53   
Anaina
Zdravo punce..

Kako ste?  Redno vas berem in držim pesti za vse. Da čimprej zagledate pluske.. Sama sem prišla glih na polovico nosečnosti..Sanka in uporabnica mislim da vidve prve lulalta ne?  Držim pesti

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.10.2019 18:43:25   
Anonimen
Pa bova počali zakorakala v 6. cikel poskušanja. Do sedaj sem imela upanje, da morda pa rata spontano brez posegov/zdravil/postopkov, zdaj pa vsak mesec manj upam. Kdo pa zanosi v 8. ciklu ali pa 11. ali pa 14. kar tako? Kljub O, M in spermijem, pa ne rata. :( Se mi zdi da grem po vaši poti, tiste ki se trudite že zelo dolgo. Zdravniki pa ne jemljejo resno, saj si še mlada, kompliciraš, ni še dovolj dolgo itd. Zanje si pač številka. 


(odgovor članu Anaina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 8:03:21   
Sankka
Dobro jutro punce!

najprej anaina, lepo da si se javila. super, da user posted image lepo napreduje! Že veš spol, ali bo presenečenje? :) Lepo, da nas še spremljaš.

K 1234, enako dozo sem imela ja. Kako prenašaš injekcije? Kakšni stranski učinki?


Mariposa, ste kaj pridelali med O? :D

Malecka, Cali, Ajda, Fracek? Kakšni updejti? :D

Anonimna.. to je delo, pri katerem se je pač potrebno sprijazniti, da ne moreš preveč vplivati na izid. Vse smo že bile v fazi upanja, pričakovanja, delanja testov, obupa, krize in podobnega. Poglej mene, po 4 letih imam vrh glave tega, sprijaznjena, da če bo bo, če ne pa ne. Pa sem tudi začela precej mlada, kmalu bom stara 28. Koliko si stara ti? 6 mesecev se res vleče, ampak saj še ni tako hudo. Za spodbudo ti naj povem, da je moja prijateljica zanosila 7 mesec. Jaz sem zanosila po 3 letih, druga prijateljica pa ni zanosila 11 let s fantom, pa 3 leta ne z drugim. Ima en jajcevod, drugega bolj bogega, hudo endometriozo zadnjih 15 let, ne vem kaj vse operacij je dala skoz in sem in tja, pa se je pri 34 parkrat dobila z nekim tipom.. in bum, 1.1. ima rok. Tako da to so res nepredvidljive stvari, in čisto možno je, da ti rata tudi 8., 10. ali 12. cikel. Sicer pa ti priporočam, da gre partner na spermiogram, napotnico dobi pri osebnem zdravniku. Itak se nekaj časa čaka, pa potem ko ima, more čez 72 dni dat ponovno, vsaj v Mariboru je tako. Začni ukrepat, počasi. Moj partner je dobil napotnico oktobra, naročen je pa bil potem januarja in marca. Počakaj še kakšna dva meseca in potem osebnemu G malo zagnjavi, da ti da napotnico za neplodnostno ambulanto, ker se tudi tam čaka. Če začneš ukrepat po enem letu, se potem res zavleče. Jaz sem v Mariboru čakala od januarja do maja na prvi pregled. Aja, pa dogovori se s svojim G, da bi ti čekiral, kdaj točno imaš ovulacijo. Se pravi prideš okoli 10, 12 dne na UZ in da vidi, kaj se dogaja, pa potem hodiš na dva dni, da vidi če folikli zrastejo in počijo in če je O bila. Je vseeno bolj zanesljivo, kot domači O testi, kaj pa vem. Nasvetov da odmisli in se sprosti ti jaz ne morem dati, ker tega nisem sama nikoli znala. No, mogoče pa sem zaradi tega, kjer pač sem :) Narava pač dela svoje, velikokrat ni fer, ampak tako pač nažalost je. glavo gor, najbrž se res zgodi, ko je namenjeno, druge razlage jaz nimam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 9:57:24   
Uporabnica123
Sankka. Nobenih stranskih ucinkov nimam.. Ti si jih imela? Mah uceraj sem si nekak cudno zapicla me je mal zabolelo ampak sploh ni kriticno. Sem mislila da bo bol hudo tole :)Si pa lepo anonimni vse napisala in se strinjam z vsem.. Medva sva po 1 letu dobila napotnico za kliniko in cakala 3 mesece zdaj decembra bo pa 2 leti kar sva prvic prisla. Nemorem verjet kako cas bezi. Torej 3 leta "truda" vse skupaj.. Umes se je prijelo z pomocjo clomid tablet ampak zal nama ni bila pikica usojena.. Zato bo pa zdaj pa bova z sankko poleti vozickale 🙈🙈 in upam da je se mariposa kaj skuhala in smo ze tri! Se katera pred menzo? 




(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 10:21:54   
Sankka
Saj niti ne vem, ce sem imela kaksne stranske ucinke, mislim da kot clomid, pocasi neko pikanje sem in tja. Nic kaj ekstra. Haha si pa optimist, saj je prav tako. Mogoce pa boma res vozickale po mariboru in sirsi okolici 😀 mene so od stopke naprej bolele prsi, danes me pa so me zacele se bolj. Ko lezim se mi zdi da so me nehale, pol pa jojoj. Pa od iui me vsaki dan nekaj pika in boli v trebuhu. Sploh na desni strani. Ocitno sem res polna hormonov, tezko je karkoli predvidevat ker itak je najbrz cela zmesnjava v meni. Danes me je zacelo tak menza style bolet, tak da mislim da itak ne bo kaj. Ne vem no, vedet nemrem. Ampak ce prsi popustijo, pa itak gre vso upanje. Ojoj, spet jamram 😀


(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 11:44:19   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Sankka

Dobro jutro punce!

najprej anaina, lepo da si se javila. super, da user posted image lepo napreduje! Že veš spol, ali bo presenečenje? :) Lepo, da nas še spremljaš.

K 1234, enako dozo sem imela ja. Kako prenašaš injekcije? Kakšni stranski učinki?


Mariposa, ste kaj pridelali med O? :D

Malecka, Cali, Ajda, Fracek? Kakšni updejti? :D

Anonimna.. to je delo, pri katerem se je pač potrebno sprijazniti, da ne moreš preveč vplivati na izid. Vse smo že bile v fazi upanja, pričakovanja, delanja testov, obupa, krize in podobnega. Poglej mene, po 4 letih imam vrh glave tega, sprijaznjena, da če bo bo, če ne pa ne. Pa sem tudi začela precej mlada, kmalu bom stara 28. Koliko si stara ti? 6 mesecev se res vleče, ampak saj še ni tako hudo. Za spodbudo ti naj povem, da je moja prijateljica zanosila 7 mesec. Jaz sem zanosila po 3 letih, druga prijateljica pa ni zanosila 11 let s fantom, pa 3 leta ne z drugim. Ima en jajcevod, drugega bolj bogega, hudo endometriozo zadnjih 15 let, ne vem kaj vse operacij je dala skoz in sem in tja, pa se je pri 34 parkrat dobila z nekim tipom.. in bum, 1.1. ima rok. Tako da to so res nepredvidljive stvari, in čisto možno je, da ti rata tudi 8., 10. ali 12. cikel. Sicer pa ti priporočam, da gre partner na spermiogram, napotnico dobi pri osebnem zdravniku. Itak se nekaj časa čaka, pa potem ko ima, more čez 72 dni dat ponovno, vsaj v Mariboru je tako. Začni ukrepat, počasi. Moj partner je dobil napotnico oktobra, naročen je pa bil potem januarja in marca. Počakaj še kakšna dva meseca in potem osebnemu G malo zagnjavi, da ti da napotnico za neplodnostno ambulanto, ker se tudi tam čaka. Če začneš ukrepat po enem letu, se potem res zavleče. Jaz sem v Mariboru čakala od januarja do maja na prvi pregled. Aja, pa dogovori se s svojim G, da bi ti čekiral, kdaj točno imaš ovulacijo. Se pravi prideš okoli 10, 12 dne na UZ in da vidi, kaj se dogaja, pa potem hodiš na dva dni, da vidi če folikli zrastejo in počijo in če je O bila. Je vseeno bolj zanesljivo, kot domači O testi, kaj pa vem. Nasvetov da odmisli in se sprosti ti jaz ne morem dati, ker tega nisem sama nikoli znala. No, mogoče pa sem zaradi tega, kjer pač sem :) Narava pač dela svoje, velikokrat ni fer, ampak tako pač nažalost je. glavo gor, najbrž se res zgodi, ko je namenjeno, druge razlage jaz nimam. user posted image




Hvala za odgovor. Spermiogram sem samoplacnisko preverila v neplodnostni, je super. Tudi moji hormoni so znotraj in ne nakazujejo da bi bilo kaj narobe. Stara sem skoraj 26, sebi se ne zdim nic mlada, ampak zelo pripravljena na otroka. Cca 3 dni pred ovulacijo sem bila pri G, ki mi jo je napovedala cez nekaj dni, potem sem jo s testi dolocila in potem 3 dni za O je tudi videla da je bila in kako je sluznica ze zadebeljena, rumeno telesce itd. Tako da naslednji korak je prehodnost. Verjetno bom tudi to placala, ker ne vem ce bom zdrzala se pol leta... Jaz zase vem, da se nikoli ne bom sprijaznila s tem, da nebi mela otroka. Nikoli. Ker me nobeno potovanje, noben hobi, hude obleke, druzenje s prijatelji itd ne razveseli 1% tako, kot me moja necakinja, ki jo imam kot za svojo. In ne vem zakaj ravno meni ne rata kar takoj oz. v razumnem casu tako kot vsem. Idealne pogoje imam za otroka, pa ne uspe. In sem zelo obupana. :( Se opravičujem, morda se res zdi da pretiravam, ampak tako se pocutim trenutno. Vcasih se zjutraj vprasam ali so nocne more ali je to realnost. Edina stvar, ki sem si jo v zivljenju od nekdaj zelela je imeti druzino, sanjala sem kako vzgajam otroke, kaj pocnem z njimi itd. In trenutno me je strah razmisljati o tem, ker mogoce tega nikoli ne bom dozivela. Saj bom sla na umetne in vse, ampak zakaj ravno jaz, ki si to neskoncno zelim?

(odgovor članu Sankka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2712
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 16:46:57   
Mariposa08
Zdravo punce! Kaj še katero motijo te reklame, ki se vedno prikazujejo kamorkoli klikneš hehe 😀🙈?



Sankka in K1234 držim pesti, da vama uspe 💪🤞🤗Jaz sem za vama zgleda, sem šele 14.dan, nevem, če je do O že prišlo, do pon bova zelo aktivna, potem bom začela dabroston jemati, nekako se mi zdi, da imam O od tega clomida šele 15,16 dan. Upam, da bo končno kej, jaz bi tudi rada poleti vozičkala 🙈 samo potem rabim še eno iz Lj ali vsaj bližnje okolice, da bo z mano vozičkala okoli, vidve sta predaleč, samo nekje na pol poti se lahko dobimo 😀 jaz sem danes sanjala, da sem šla mojo punčko prijavit k pediatru, zanimivo, še nikoli nisem sanjala punčke, vedno fantka, skatka želim povedat, da se mi že malo meša 😂🙈Sem bila pa malo prehlajena, itak sem vedno, ko pride oktober in spremeba temperature 🙈


Anaina lepo, da si se malo oglasila, te spremljam občasno v Marčevkah, da vidim kako napreduješ, če se ne motim pričakuješ punčko 😀


Lillyy kje si se zgubila? Javi se kaj, upam, da sta z bebico ok 🤗


Anonimna verjamem, da ti je hudo, Sankka ti je lepo razložila. Enostavno včasih nevemo zakaj tako v življenju pride, vsega takoj ne moremo imeti pa četudi imamo vse pogoje za to. Veliko se jih bori z nepojasneno neplodnostjo, eni imamo težave pa tudi nevemo zakaj ravno mi, drugim pa je vse dano takoj. Jaz pravim zase, da vedno sem se morala za vsako stvar v življenju boriti 10_x_ močneje kot ostali pa kaj, zaradi tega sem postala samo še močnejša in znam vsako stvar močno ceniti, ker je ne jemljem samoumevno tako bo tudi materinstvo in otrok, ko mi bo namenjeno. Poskusi se sprostiti, vem da ni enostavno ampak stres tudi vpliva pri (ne) zanositvi. Za hsg oz. prehodnost jajcevodov nevem koliko stane samoplačniško, jaz sem jo dobila na napotnico. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 17:11:48   
Anaina
Ja Mariposa naj bi bila punčka.... Drugače sem. Ok. Trebuh pa pridno raste.. Res pa iskreno navijam za vse vas... Vem kako vam je ker je tudi pri meni trajalo ful... V prvo ce od oka potegnem,4 leta..  V drugo pa so mi potem pomagali s clomidom in dabrostonom. Sem pa bila tudi od poroda nezaščitena..  Zanosila pa sem malo pred 4 rojstnim dnem sinčka.. Tako da vem da je lahko rect ampak res ne obupat.. Ce pa katera potrebuje je meni ostalo nekaj dabrostona in clomida.. 
Lep dan vsem

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 17:34:36   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Anaina

Ja Mariposa naj bi bila punčka.... Drugače sem. Ok. Trebuh pa pridno raste.. Res pa iskreno navijam za vse vas... Vem kako vam je ker je tudi pri meni trajalo ful... V prvo ce od oka potegnem,4 leta..  V drugo pa so mi potem pomagali s clomidom in dabrostonom. Sem pa bila tudi od poroda nezaščitena..  Zanosila pa sem malo pred 4 rojstnim dnem sinčka.. Tako da vem da je lahko rect ampak res ne obupat.. Ce pa katera potrebuje je meni ostalo nekaj dabrostona in clomida.. 
Lep dan vsem



Hvala vam punce <3 Čeprav se ne poznamo, vaše besede in izkušnje pomirijo človeka. In seveda take zgodbe, ko bo več letih uspe ... Klanjam se vsem vam in sebi in vsakemu moškemu, ki gre skozi to pot. Ko bi se le lahko dalo izklopiti psiho in ne razmišljat o tem. Če bi le lahko kdo garantiral, da na koncu bo vse dobilo smisel in pomen ... 

(odgovor članu Anaina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2715
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 17:40:31   
*Ajda*
Anonimna ostani močna💪😊 vem kako se počutiš... Mislim, da smo šle že vse skozi to fazo ko se sprašuješ zakaj ravno jaz? 😕🤷‍♀️ Ampak moramo biti pozitivne in verjet, da nam bo enkrat uspelo😊🍀

Pri meni ni nič novega😊od torka naprej jemljem Dabstron 10 dni dve tableti... 29.10 pa imam konzilij za ivf😊drugače pa imam zadnje čase precej naporno vse skupaj. V službi imam precej noro.. S tako težavo hodim še v službo, ker so odnosi porazni... In sem si iskala drugo službo... In sem tudi poslala kar nekaj prošenj... Sedaj me pa skrbi kaj naj naredim če slučajno dobim novo službo... Ali naj jo sprejmem ali ne? Skrbi me ker verjetno bom morala biti kaj na bolniški al kokrkoli... Ampak v tej službi pa res ne zdržim več.. Domov pridem kot cunja čist izčrpana.. Sam spat grem še ko pridem domov, da pridem malo k seb in pol seveda nič ne nardim.. Začaran krog res.. 

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 18:11:38   
Mariposa08


IZVIRNO SPOROČILO: Anaina

Ja Mariposa naj bi bila punčka.... Drugače sem. Ok. Trebuh pa pridno raste.. Res pa iskreno navijam za vse vas... Vem kako vam je ker je tudi pri meni trajalo ful... V prvo ce od oka potegnem,4 leta..  V drugo pa so mi potem pomagali s clomidom in dabrostonom. Sem pa bila tudi od poroda nezaščitena..  Zanosila pa sem malo pred 4 rojstnim dnem sinčka.. Tako da vem da je lahko rect ampak res ne obupat.. Ce pa katera potrebuje je meni ostalo nekaj dabrostona in clomida.. 
Lep dan vsem





Anaina v katerem ciklu ti je uspelo s clomidom in dabrostonom? Jaz sem zdaj v 2.krogu, mi se zdi da imava enake težave, če se ne motim ( pco ) ? Super, da punči lepo raste in napreduje, se bratec že kej veseli prihoda sestrice 😀 ? 

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 18:31:57   
Anaina
Meni je Glih v 2. Ciklu uspelo. Sem bila pa pod nadzorom z UZ in so tudi moje ovulacije bile okoli 15. Dne.. Pa do predvidene M sem potem jemala dabroston.. Ce bi bil test negativen bi ga morala nehat tako pa sem z njim nadaljevala do 12. Tedna..

Tamali se sestrice za enkrat ful veseli.. Skozi sprašuje kdaj bo prišla.. 😂 Upam da ne bo preveč ljubosumen. Mariposa kdaj potem ti testkas? Pa koliko. Clomida jemlješ?  Jaz sem 2 tableti v drugem ciklu. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.10.2019 18:53:57   
Mariposa08


IZVIRNO SPOROČILO: Anaina

Meni je Glih v 2. Ciklu uspelo. Sem bila pa pod nadzorom z UZ in so tudi moje ovulacije bile okoli 15. Dne.. Pa do predvidene M sem potem jemala dabroston.. Ce bi bil test negativen bi ga morala nehat tako pa sem z njim nadaljevala do 12. Tedna..

Tamali se sestrice za enkrat ful veseli.. Skozi sprašuje kdaj bo prišla.. 😂 Upam da ne bo preveč ljubosumen. Mariposa kdaj potem ti testkas? Pa koliko. Clomida jemlješ?  Jaz sem 2 tableti v drugem ciklu. 





Super, upam, da bo meni tudi zdej v 2.ciklu uspelo 😀 jemljem 1/2 tbl, v septembru sem imela UZ na 13 dan in je rekla da lepo reagiram, imela sem en lep folikel velik 23mm in je rekla, da bo O v roku 1-2 dni in da se ji zdi da bom kr kmalu zanosila glede na to, da sem že v 1.ciklu lepo reagirala. Upam, da se ni zmotila 😀 ja tudi jaz imam enaka navodila, da moram preveriti s testom, če je + moram nadaljevati ampak samo do 8 tedna, bi raje kr do 12. To se bom takrat menila 😀 šele konec meseca tam 27,28 oktobra bom test delala, da preverim, če smo kaj naredili 🙈


Lepo, da se veseli sestrice, mogoče pa ne bo ljubosumen, eni so radi kar skos potem z dojenčkom, da mamici pomagajo, mogoče bo tvoj sinček tudi tak 😊

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.10.2019 8:42:53   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Anaina

Ja Mariposa naj bi bila punčka.... Drugače sem. Ok. Trebuh pa pridno raste.. Res pa iskreno navijam za vse vas... Vem kako vam je ker je tudi pri meni trajalo ful... V prvo ce od oka potegnem,4 leta..  V drugo pa so mi potem pomagali s clomidom in dabrostonom. Sem pa bila tudi od poroda nezaščitena..  Zanosila pa sem malo pred 4 rojstnim dnem sinčka.. Tako da vem da je lahko rect ampak res ne obupat.. Ce pa katera potrebuje je meni ostalo nekaj dabrostona in clomida.. 
Lep dan vsem



Hvala za ponujena zdravila. Jaz se jih sama prvič kljub svojim ovulacijam ne upam kar jemat in odmerjat brez vednosti in spremljanja ginekologa. Čeprav vem, da večina jih sploh ne spremlja kako reagiraš. Po novem letu bom zahtevala ali tablete ali pa prehodnost pri G ... Sicer pa mislim da prehodnost stane v Dravljah 150€, kar pa ni tako veliko. Glede na to, da sem bila prepricana, da bom tak cas investirala v vozicek, pa oblekice, pa previjalno mizo in posteljico... 

(odgovor članu Anaina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.10.2019 9:47:58   
Malecka8
Pozdravljene,

tudi jaz se malo javljam, čakam M, ker bom ta mesec spet začela s Clomidom.. Pa nič, vedno ko sem brez Clomida mi M zamuja, da se ja še bolj vleče vse skupaj. Nobenih znakov nimam, tudi O nisem čutila, zato nič ne pričakujem. Me pa fuuul jezi to.
Naj že pride in upam, da bo torej 3. cikel s Clomidom uspešen, sploh še ne vem kako ga bom jemala, morem javit 1.dan M, da mi vse napiše in določi datum za UZ. 
Mariposa08 - držim pesti. :) in seveds za ostale tudi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.10.2019 19:05:27   
Anonimen
Zanima me ali je katera izmed vas že bila pri bioenergetiku oz. pozna kakšno uspešno zgodbo druge prijateljice/znanke, da je zanosila s to pomočjo itd. Na internetu se pojavlja vsaj 8 imen, ki naj bi imeli + izkusnje. Zdaj pa vedi koga izbrati... Sicer ne vem če verjamem, ampak mislim, da škoditi ne more.


(odgovor članu Malecka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2722
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.10.2019 9:07:54   
Sankka
Anonimna, nimam izkušenj, ima katera druga?


K1234 uspesen UZ ti zelim danes, porocaj!
Danes je 12 dan od moje inseminacije, pa je test negativen, oni najbolj obcutljiv ki zazna ze 10 enot, tako da sem prepricana, da bi bil pozitiven, ce bi kaj bilo. Tak da, nic, prva inseminacija neuspesna, ok, kar pa me jezi pa je to, da morem en cikel pocakat, da grem na naslednjo. Ko da se ze itak vse ene vlece dovolj. Je pa kar hudo kaj ti hormoni naredijo, prsi me se kar ful bolijo, bolecine v trebuhu in napihnjenost pa tudi trajata ze od IUI, obcasno so te bolecine prav hude. Ah ja, vse to za nič 😏

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.10.2019 9:42:14   
Uporabnica123
O hvala sanka!! Porocam :)

Ni nujno! Lahko da hormon se ni zrasel dovolj! Pocakaj se :) kakorkoli imas se 2x to tak da ne obupaj! Kak to pa da moras cakat en cikel? 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.10.2019 9:44:16   
*Ajda*
Anonimna tudi jaz nimam izkušenj s tem 🙂


Sanka škoda, da ni uspelo😕 ampak dokler ni menstruacije ni še nič sigurno😊. Hormoni in psiha pa res tudi velikokrat naredijo svoje😕 Jaz še kar vedno upam, da mogoče mi uspe naravno čeprav imam že datum za konzilij 😂🤷‍♀️ pa vem, da je to skoraj nemogoče😂ampak upanje umre zadnje😂meni tudi pomoje psiha dela svoje ker me že en teden boli desna dojka sicer me tudi levo malo ampak desna bolj😂 nevem a je to možno, da me tudi od tega Dabstrona, ki ga jemljem? Mi pa res hormoni nagajajo, ker sm že mislila, da bom dobila M, ker je bilo malo krvave sluzi ko sem šla na wc potem pa samo še malo rjavi izcedki in sedaj je že vse normalno... Obup kaj delajo hormoni... Enkrat bo tudi nam uspelo... Samo obupat ne smemo❤️

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?