|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.11.2019 20:29:47   
Anonimen
Zanima me ali ima katera izmed vas težave z bakterijskimi vaginozami ali glivicami? So vam testirali bris na patogene bakterije (to so vse razen ene, zaidejo pa iz prebavil lahko itd.)? Našla sem študijo, da naj bi velikokrat bile bakterije vzrok za neplodnost - škodujejo spermijem oz. povzročijo vnetja. In da bi že zdravljenje z antibiotikom lahko pripeljalo do zanositve, če je to problem. Ima katera izkušnje s srbečico, izcedki in kako to rešujte? Kaj pravi ginekolog, da je vse to normalno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2019 7:57:17   
Uporabnica123
Hejla babike! Tudi jaz bi vse objela ker se vse isto pocutimo.. Vse bo samo traja tako dolgo da clovek res lahko zboli od vsega stresa.. Na mene je tako uplivalo da svojih menstruacij nisem imela vec kot eno leto. Zamenjava ginekologinje je potem pomagalo da sem koncno dobila tablete in se mi je uredilo. Pustila sem sluzbo in si dala malo oddiha in se pocutim super. Tudi menstruacije so redne zdaj vec kot eno leto brez tablet.. Ovulacij sicer ni.. Ampak nikol neves lahko pa da mi zdaj ob cakanju na drug iui telo sano sprozi eno jajcece.. Aaaaahhh sanje :D

Se spomnim ko je pri meni bilo pol leta pa ni blo nic.. Itak ker sploh M ni bilo in itak tudi O ne. Ampak takrat se spmoh nisem vedla kaki so pogoji da zanosis. Zdaj me kolegice sam gledajo ko razlagam o vseh teh stvareh kok sm nastudirala. Smo ze prave zdravnice glede neplodnosti tukaj 🙈Drugace pol leta res ni velika doba ceprav se ti zdi. Zdrzi ne obupaj. Dnevi tecejo naprej ce hoces ali ne.. Tole ce bo prislo na youtube si bom pa pogledala. Tudi jaz nisem sla ceprav sem vidla.. Ima katera kaj v decembru v MB na kliniki? Me res zanima ce ne delajo tako kot so meni rekle sestre.. Odgovora na negativen iui se tak nism dobila tako da nic nevem za naprej.. Zdaj sem se ze sprijaznila da ni uspelo tako da gremo naprej! Glede glivic oz teh podobnih stvareh sem jaz imela 2x neko vnetje in sem dobila svecke ter je takoj pomagalo.. G mi je svetovala da cim manj mila in smaponov in pa brez tamponov.. Tako da pazim glede teh parfumiranih izdlekov in uporabljam intimno milo brez parfumov. Je ze 2 leti mir💪💪

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2019 8:49:26   
Sankka
K1234, mi je vceraj rekla sestra, da se za december sprejema samo tiste, ki so M dobile do 1.decembra. Boš še ulovila? 
Jaz sem vceraj dobila M, celo 18 dan cikla. In sem sla tja, da vprasam kaj naj, glede na to, da me ni do sobote. Je rekla sestra pridite v petek na uz. Sem rekla kak ce pa me ni do sobote?! Je rekla ja te pa nic, kaj pa ste misli, da boste danes na vrsti??? Sem rekla ja ne vem kaj naj, cakala sem en cikel, decembra ne delate, pol bom januarja na vrsti za to. Pa zdravnik gleda, pa rece ja saj pa lahko hlo zdaj naredimo uz, zakaj ne. Hah se mi je fajn zdelo. Sicer mam neko cisto, ampak sem vseeno dobila injekcije. Mi je pol ta sestra ful hotela neko upanje dat, saj ste mladi, saj bo, saj pa 10 od 100 zanosi z iui itd. Sem ji rekla gospa ne govorite mi tega prosim ker vse vemo kaj je iui, postojanka na poti do ivf, razen tistim parim, ki jim pac uspe. Pa tak ko se vlece vse skupaj ne bom glih dolgo vec za mlado tretirana. Ah naj me ne tolazi nekdo z obrabljenimi frazami 😎
Zdaj sem pozabla katera je napisala, fracek mogoce, ampak da se caka do marca na ivf. Ojoj. Kolegica je tudi rekla da ima ivf spomladi. Spet traja ful. 
Jaz sem tudi misla it na to konferenco, pa potem nisem, se mi zdi da sem tak ze vse prebrala kaj je mozno. Bi blo pa hecno da bi vse ble tam, pa niti ne bi vedle 🤔😋

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2019 8:57:45   
Uporabnica123
Sanka. Uf ce bo tocna M bo prisla 29ga novembra :D mislis da mi bojo to v mail napisal?

Haha kak fajn da je biu dohtr zraven! Ucasih res bolse kr tja it pa se zmenit.. Se prej premakne! Tako da zdaj imas isti poatopek kot nazadnje? Al je kaksna sprememba? Kaj pa so rekli za cisto? Sm vesela da si zrihtala! :) 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2019 9:07:49   
Sankka
Isti postopek mam, s tem da mi je dala neko odprto injekcijo iz hladilnika ko gor pise 150ml, jaz pa jemljem 37,5ml na dan, nazadnje sem jemala 5 dni, tokrat pa se izide za 4, tak da ne vem v cem je finta, sem doma komaj ugotovila. Saj mam v torek ko je 4 dan UZ, pa bom vprasala, drugace pa enako ja. Sem misla da bo kaj vec. Jaz nisem rabla nic javit za neuspesen IUI, tak da tudi nisem. Razen ce bi zanosla, pol pa bi mogla. Tak so mi rekli 🙄 mogoce ti ne odpisejo ker tak nimajo kaj , pac pocakas eno M pa potem javis, po moje si tak mislijo. Ooo drzim pesti, to pa bo napeto, upam da ti rataaaa. Nekaj jemlji, da ti jo pospesi 😁 mislis bo tocna?


(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2019 9:27:37   
Uporabnica123
Meni so rekli naj v obeh primerih javim na mail.. Tak da bomo vidli.. Ce ne pa bom klicala ko dobim drugo M. Mislim da bo tocna ja ker je vedno tako da bi blo res fajn!!! :D napeto ja hehe.

To za inekcije am jaz isto mela.. Ko sem sla ba uz so vidli da niso dovolj zrastli folikli pa sm dobila novo dozo.. In potem cez dva dni isto...vse skupaj sm se 11 dni spikala in so mi za vsako dali novo dozo :) Drzim pesti da ti lepo zrastejo folikelcki 🍀

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2019 10:10:30   
Sankka
Bom drzala pesti, da ti dobis M namesto mene tokrat, jaz pa ne 😁 aha ok ker mi je dala samo tisto plasticno injekcijo iz hladilnika, rabljeno kao pac ne iz skatle. Saj vseeno, hrcek kot hrcek heh.

Aja pa rekla mi je, da se je 80 pacientk na novo naroclo... Jao ne, groza.Hvala za lepe zelje. 11 dni je ful, jaz sen se 5 dni pa sta ze bla dva folikla 18mm velika. 

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.11.2019 11:24:20   
Uporabnica123
Haha no tako ja pa smo zmenjene :D

Nic ni to ce ti da rabljeno sm js tut tko dobila :) sam prvic je bla v skatli :D ce sparajo z vsem naj pa se stem ane? Mogoc bojo za en ivf prsparal :D Ja meni ni nikamor rastlo.. Ful pocasi na koncu je biu samo en in 17mm velik.. Bomo vidli kako bo naprej. Drzi se❤️

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2019 20:05:41   
Anonimen
Tudi 6. mesec neuspesen. Spermio ok, ovul 16. dan, menst. na 29. dan, progesterona 23. dan 15.1 (v lutealni fazi je do 15.9 enot) - torej ga je vec kot dovolj, prsa bolijo, brez vseh bolecin med o in pred/med m, sva bila zelo pridna v tedni pred in po o ... Vsi ostali hormoni ok. S fertilityjem, krvomocnico in omega ... Pa nic. :( Sploh ne morem dojet. Pac razumem da ne uspe takoj ce karkoli od tega fali, da ni ovulacije, da ne ves kdaj jo mas, da je spermio slabsi itd. Ampak ce vse klapa in se ne poklopi pa ne vem. Je res psiha? Ali pa pac je kje kaj pregrajeno ... Ali sva nekompatibilna? Saj bi rekla da se bom nehala trudit oz. panicarit do enega leta, ampak ne morem. Pac ce bi imelo namen bi se zgodilo v 6 mesecih... Vsak mesec sva ujela pravi tajming na ovulacijo. Pa nic. Katastrofa. In spet bo m prisla na vikend, da mi ga unici. Tako kot 5 mesecev do sedaj. 


(odgovor članu Uporabnica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2834
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.11.2019 21:03:42   
accio
Anonimna, lahko, da ni nič. Kadar vse štima, imata približno 20 do 25 % možnosti, da vama uspe. Nekateri pari so tudi neplodni in nikoli ne ugotovijo, zakaj. Ampak pol leta je malo časa, vidva se kar še trudita takole naprej in bodita prepričana, da bo! Mogoče pa sploh ne dobiš M med vikendom, ampak kakšno lepše presenečenje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.11.2019 8:08:55   
Anonimen
Hvala accio.


(odgovor članu accio)
  Neposredna povezava do sporočila: 2836
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.11.2019 9:11:12   
Cali90
Anonimen jaz te čisto razumem, pri nama isto vse OK samo jaz sem brez enega jajcevoda. Meni je bilo tudi zelo težko tam okrog 6 meseca probavanja. Zdaj mi je že malo lažje, sva pa že v 16 ciklu. Komu uspe v 16 ciklu? No samo sem bila pa pri ginekologu in sva se zmenila, da še pol leta počakam z umetno. Pa mi je bilo potem mogoče malo žal ampak saj pol leta hitro mine. Mi je dal nekaj vzpodbudnih besed tako, da zdaj na to mislim in poskušam biti kar se da pozitivna. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.11.2019 10:11:50   
Anonimen
Hvala cali90. Jaz sploh ne vem kaj naj si mislim. En mesec sem prepricana da bo ratalo in pozitivno razmisljam, drug mesec sem cist negativno nastrojena ... Na koncu koncev vidim da je cisto vseeno kaj in kako delava, misliva, ker je od naju odvisno samo to, da sva aktivna prave dni. :( Jaz bi kar malo pofejkala kaksen mesec, ker se mi pol leta zdi se takoo zelooo veliko! Pac vsak dan po sluzbi se mi noro vlece in zelo sem razocarana, ker imam vse razen dojencka in zato hkrati nic :( Kar preskocila bi vsa ta mucna obdobja, mesece, leta, ki so mogoce se pred mano, in sla v cas, ko bom imela dojencka, pa tudi ce bo to cez 10 let in bom stara 36. Sploh nocem vedet kaksen zombi bi bila po takem dolgem casu razocaranj ... Saj moznosti je se veliko - ivf, darovane celice, zarodki, posvojitev. Upam da ne, ampak ce bo treba, hocem v postopke cim prej po dopolnjenem letu. Saj enim rata tudi naravno, ce ne zelijo pomoci z medicino, pa ce dovolj dolgo poskusas in so kaksne ovire, tudi 16. in 20. in 30. mesec. Ampak moras biti res zelo mocan oz. sprijaznjen na zivljenje brez otrok, ce ne zelis postopkov. Jaz pa nisem ne eno ne drugo ... :(

(odgovor članu Cali90)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.11.2019 18:35:42   
Cali90
Ja tudi meni se je zdelo pri 6 mesecih da je do enega leta še cela večnost in jaz bi pofejkala če ne bi imela IMN in je potem G točno vedel kdaj bo eno leto. Glede na to, da se itak na vse čaka zelo dolgo bi jaz šla kar do G in rekla da se trudita že eno leto.. težko je to čakanje, pa gledanje na O pa čakanje tista 2 tedna in spremljanje znakov, ki jih je itak vsak mesec polno pa potem spet M. Pa ti ne paše sex pa moraš, ker so pravi dnevi.. oh, velikokrat si mislim zakaj nisem ena od tistih, ki jim uspe takoj, zakaj imam tako smolo po drugi strani pa si mislim, da vse to čakanje in trud me bosta naredila za boljšo mami mojem otročičku, ko pride. Vem, da bom tudi jaz enkrat na vrsti. Tako kot vse ve, ki ste tukaj na forumu. Vse bomo enkrat na vrsti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.11.2019 20:53:29   
*Ajda*
Da se vam še jaz malo oglasim😊 z menstruacijo, ki jo pričakujem v roku ene tedna začnem s špikanjem😊 me je sicer kr malo strah ampak nekako bom že😂 nimam pa ivf ampak icsi neki tazga.. To menda naj bi bilo bolj uspešno kot pa ivf, ker naj bi spermo vstavili direkt v celi pri ivf jo pa ne.. Imam pa kratki protokol to pomeni 4 dni špikanja🙂. Jaz še vedno kar upam, da bi mi mogoče pa vseeno ratalo ta mesec.. Ker sem točno vedela kdaj imam ovulacijo in sva bla res pridna🙂vem, da se je že velikrat tko zgodil, da so punce zanosile pred postopkom. Upam, da bom bla tudi jaz ta srečnica😍😀upanje umre zadnje❤️


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.11.2019 21:49:37   
fracek
Anonimen, lahko samo pritrdim, da je prve mesece poskusanja razocaranje vecje kot npr. po enem letu. Ce je vse ostalo ok, lahko naredis se kaksno preiskavo prehodnosti na lastno pest, z ostalim pa bi na tvojem mestu pocakala do 1 leta, posebej, ce si se mlajsa. Potem pa bi seveda zatezila, ker se stvari res zavlecejo. V glavnem, daj si se malo casa ... z mojim sva v 17. ciklu, pa sem se vedno optimisticna 😛😁 Prve mesece pa sem tudi jokala in me je zdelovalo po par dni, ko sem dobila m. Kruto je to, ampak vecini uspe, tako da pogumno naprej.Ajda, drzim pesti za uspesen postopek oz. se raje, da ne bo potreben 😁 Porocaj. Midva pa cakava na posto konzilija, pa se na prvi dan naslednje m, da se narocim na preiskavo prehodnosti. Ni pa ji treba prit hahaha

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.11.2019 8:56:30   
Anonimen
Hvala vam 😊 
Ajda, kako da so se odlocili za icsi? Drzim pesti za vse nas, da cim prej zagledamo +. In veliko poguma v postopkih. Hvala bogu da zivimo v tej dezelici, kjer je kljub vsemu glede postopkov se vedno kar ok. V ameriki si ne more kar vsak privosciti ivf, kaj sele 6 postopkov in vec. 
Zasledila sem blog/fb stran mami maja in predlagam vsem, da malo pokukate. Jaz sem se malo potolazila z vsemi zgodbami. Je veliko zgodb o uspehu in trudu in njena lastna, ima sedaj dva fantka. In je njena pot in sami postopki kar detajlno opisano. Vrtiljak custev. Vsaka zgodba je unikatna in ne glede na pot so skoraj vse postale mamice. Mena obstaja tudi njena skupina za neplodnost in postopke na fb z 2000 clanicami.
Jaz sem bila pred 2 mesecema pri svoji g za bris, tako da naceloma ve koliko casa delava na tem, ampak lahko se tudi trapasto naredim, da sem zacela ze kaksen mesec prej, ampak nisem spremljala o in tocno datume gledala in mislila, da to ne steje. Glede na to kako sem neucakana je rekla naj po novem letu pridem ce ne rata k njej pa se bomo zmenile. 
Saj verjetno ste to ze govorile, ampak me zanima kako siroko ste delile da nacrtujete, da ne uspe, da se blizajo postopki ... ? Starsi, prijatelji? Sluzba? A v postopkih so dekleta vecinoma na bolniski oz. ti pripada, ce zelis?

(odgovor članu fracek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.11.2019 11:03:21   
*Ajda*
Fracek hvala❤️držim tudi jaz zate pesti in za vse ostale punce🍀❤️. Anonimna nevem meni je rekla na drugem pregledu, da grem direktno na umetno, ker imam jaz pco, fant pa slabšo morfologijo.. Govorila mi je o ivf... Ampak se je očitn konzilij odločil za icsi🙂 pojma nimam kako gre to🙂prvič itak poizkušajo bolj kot ne kako telo reagira.. Tko, da v prvo ni prav veliko šanse pravijo🙂fracek konzilij boš hitr dobila pomoje v roku enega meseca, mogoče ti uspe še v decembru🙂 sicer pa jih veliko zanosi tudi po tem posegu, ki preverjajo prehodnost jajcevodov. Moja prijateljica se trudo že 8 let in je šla na hsg in so vidli, da ima pregrado čez jajcevod.. Drugače pa je z njima vse ok imata nepojasnjeno neplodnost.. Mogoče ji bo sedaj končno uspelo🙂


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.11.2019 14:10:23   
Uporabnica123
Ajda super da se ti je tak premaknlo in da so se za ta postopek odlocli :) tolko je teh postopkov da ne dohajam vec :)

Jaz glede neplodnosti sprve nisem povedla nobenem razen najbolsi prijatelci.. Ko sem mogla pa na abrazijo pri prvem "neuspelem" plusku sem delila z starsi, tasco in ostalimi kolegi.. Sluzbo sem pa itak potem pustila tako da so tut tam zvedli za kaj se gre.. Morem rect da je lazje ko vejo bliznji ker ni vec uprasanj kaj pa vedva cakata.. Ampak razumejo in se lahko lepo pogovarjas o tem.mogoce mi je malo zal da ve moja mama in od mojega stari ker je skos nek cudn obcutek ko si noben ne upa uprasat ce pa ze.. Pa ne razumejo kak je to zdaj da se je vse spremenilo ko pa pred 30 leti :D 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.11.2019 17:23:50   
fracek
Sem prebrala, da se icsi posluzijo v primeru slabse plodnosti pri moskih. Pri ifv pa pustijo, da se plavalci in jajcne celice sami med sabo zmenijo 😊


Jaz sem sprva povedala zelo ozkemu krogu ljudi, mami in eni prijateljici. Pred kratkim pa se dvema prijateljicama. Moja mama je najvecja navijacica in super oseba, ki ne daje nevmesnih pripomb in butastih nasvetov. Sem pa bila malo razocarana nad prijateljicami, ker mi niso ravno v neko oporo, skoraj nikoli ne vprasajo, kako sem, ceprav sem sama vedno poslusala na dolgo in na siroko o njihovih problemih. Na splosno opazam, da se ljudje dan danes ne znamo vec poslusat, ustavit in malo umirit. Vcasih pogresam kaksno prijateljico ob sebi, ki bi mi bila kompatibilna. Trenutno je ni. Partner je sicer super, ampak to je spet drugo, kup zenskih stvari, ki jih ne more razumet 😂Potem pa pac vas gnjavim tukaj na forumu 😁 Lep vecer ❤

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.11.2019 15:57:35   
Mariposa08
Punce, kako ste? Mal je zatišje ratalo, je vreme čisto depresivno 😂


Midva sva pomojem ta mesec vse zamudila, tisto slavno sluz sem imela zv iz ponedeljka  na torek, moj je pa prišel šele včeraj, je bil odsoten par dni. Ah, itak ostane še december, razmišljam pa, da bi šla po novem letu pred postopkom na akupunkturo, pravijo, da izboljša uspeh umetne oploditve. Kako ste ostale? Ajda kdaj imaš punkcijo? Zdaj se špikaš ane? Upam, da bo uspešen tale november 😀K1234, Sankka kako sta, kdaj zopet iui? Fracek tudi ti greš greš kmalu v postopek, če se ne motim? Evo, če nam naravno noče uspet nam bo pa vsem v postopku uspelo, smo vse nekak tu tu s temi postopki 🤗

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.11.2019 21:08:13   
*Ajda*
Mariposa nism še dobila M.. Ko jo dobim moram poklicati pa potem grem po zdravila pa se začnem špikat.. Jaz kar upam, da sploh nebo M ta mesec, da bi mi le uspelo naravno😊 ampak vem, da je to tko majhna možnost.. Po drugi strani pa upam, da čimprej dobim M in, da se to premakne nekam😊


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.11.2019 7:55:48   
Janey
Anonimna, ja imam enega otroka. 12 let starega. Prvič sem takoj zanosila, brez problema.
Navzven ginekološko nobenih težav. sem imela sicer manjše vmesne krvavitve, a sem jih z estimo rešila, tako da...nobenih težav, redne menstruacije, redne ovulacije. Načeloma se neprehodnost ne pozna, niti ne vidi na UZ. Lahko, če bi bili naprimer močno zaraščeni ginekolog opazi manjše povečanje, ampak to tudi ni rečeno, da je znak, da so neprehodni.
Pri meni je sploh težava, ker na jajcevodih ni ničesar videt, skozi pa ne gre. Sumijo, da je tako poškodovana sluznica v jajcevodih. Kar pa žal tudi zmanjšuje možnost, da se zarodek normalno ugnezdi, saj ta poškodovana sluznica odteka v maternico in tam slabo vpliva na okolje ugnezditve. lahko da naju čaka kar nekaj postopkov...bomo videli. to je to kar jaz vem.

Anonimna (6 mesecev) kot sem že rekla, na cikel je 25% možnosti. Po prebranem vidim, da si se tega lotila z vso vnemo, resno in z vsem kar si prebrala, da lahko pomaga. Če ti lahko dam nasvet (sem to prvič tudi sama naredila), sprosti se. daj vse stran, uživajta v seksu, ne štej dni, ne glej ovulacije. in tako mesec, dva, tri....vem, da ni lahko, ampak se da. Jaz sem se tokrat res nakulirala. in dokler nisem izvedela, da imam neprehodne jajcevode mi je uspevalo dobro, brez stresa.

Mi je pa dala moja osebna zdravnica, ko sem prišla šive dat ven od laparo, super nasvet. je rekla najbolj pomembno je, da se imaš rada, da imaš rada svoje telo. da si pozitivna in da v sebi ustvari najboljše možno okolje.


močno držim pesti za vse vas


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.11.2019 7:58:59   
Janey
Še touser posted image
Jaz pa kar odkrito in iskreno govorim o svojih težavah. Se mi ne zdi nič takšnega, je toliko primerov, da velikokrat potem kdo tudi pove, da imajo enake probleme ali pa da so oni zanosili v postopku.

Sem pa jaz tudi sicer precej odprta.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   RE: Noseča vsak mesec znova
15.11.2019 14:00:35   
Uporabnica123
Hejla babike!


Jaz ta mesec na pavzi pred drugim iui ki upam da mi rata se letos. Sam menza more pridet pred prvim decembrom da me se uzamejo.. Naj bi prisla 29.11 tako da bom glih ujela vlak :) so mi odpisali iz klinike tako banalno da bv.. Da skoda ker nismo usoeli pri prvem postopku iui in da naj ta mesec ko bo pavza ne obupam ker zdravilo deluje se en mesec. Ja pa daj prodajaj to komu drugemu ne meni. Skrtuhi eni :D danes je 14dan cikla in me nic do zdaj se ni spikalo po jajcnikih ali kaksna koli sluz da bi se blizala O. Tako da cakam da mineta ta dva tedna in grem spet v postopek :) Sanka kako je pri tebi? Zdaj bi ze mogla kmalu imet dan d ane? 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?