Sofie -> RE: Noseča vsak mesec znova (17.2.2020 18:41:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *snowflake* Cali, Mariposa, potem pa res ne vem v čem je fora, če boli ali ne. Pri meni je šla tekočina zlahka skozi levi jajcevod, skozi desni pa ne. V izvidih so napisala, da je bodisi neprehoden bodisi sem imela krč, zdaj pa to želijo z laparoskopijo ugotoviti. Sumijo na pregrado. Ker pa sem omenila še hude menstrualne bolečine (pokazala sem jim tudi izvid, ko so me pred dvema mesecema rešilci iz službe pripeljali na urgenco), pa me je poslala še na histeroskopijo, da pogledajo še to (ne vem v bistvu kaj točno, ampak spomnim se, da sumijo še na nekaj, kar si pa nisem dobro zapomnila, ker je čudna beseda). To so vse samo sumi in želijo pogledati, če je kaj na tem. Koliko časa po tem lahko nadaljujeva z načrtovanjem, ne vem, ker je rekla, da ko vse to opravim in pridem ponovno k njej, se bomo dogovarjali naprej kako in kaj. Če bodo kaj našli, operirali, itd. Zaenkrat še vedno nič ne paziva, čakam na čudež, da mi ne bo treba skozi vse to. Vse to se pa dogaja pri ginekologinji v neplodnosti ja. Nisem pri svoji ginekologinji. Obravnavajo naju že kod neploden par in me zato pošiljajo vse povsod v želji, da poiščemo razlog, in ga ustrezno rešujemo. Če dela težave samo ta pregrada, potem jo odstranijo in lahko zanosim še naravno. Če bo vse ok, pa sledi epruvetka. Tako nekako je rekla. Prvi meni je bila v prvo Oz. drugo težava ravno pregrada. Na UZ je zgledalo, da je majhna. Potem se je pa med operacijo izkazalo da je bila skor čez polovico maternice. Sem pa potem takoj bp zanosila.
|
|
|
|