Mikrobio_88 -> RE: Noseča vsak mesec znova (11.11.2020 19:40:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: JackieO IZVIRNO SPOROČILO: Mikrobio_88 IZVIRNO SPOROČILO: Cali90 Drugače nič posebnega pa se mi zdi že to veliko. Jemljem D3, folate, C vitamin, magnezij in zdaj še koencim q10. Ubistvu sem za zanositev začela z D vitaminom že februarja ko sem si tud testirala vitamin v krvi in je bil pod mejo pa zdaj slab mesec q10. To se začela z namenom zanositve in dodatne energije čez dan pa mislim, da se pozna. Magnezij zato, ker naj bi ga D rabil. Z vsem mislim nadaljevati, dodajala pa dvomim, da bom še kaj. Kaj pa ti jemlješ? Jaz pa vitamine za podporo plodnosti in zanositvi od Viridiana, probioticno glivo Saccharomyces, vitamin D3, medicinske gobe, omega 3 in caj iz Sticne. Vecino teh zadev jemljem ze zaradi endometrioze. Sem razmisljala tudi o q10, a so na nasem trgu vrednosti fuuul premajhne glede na studije. Mikrobio pa ti si cela lekarna! 😁 Drugace se mi pa zdi zdej tak depresivn cas.. ze vreme je tako neugodno, pa kratki dnevi pa vsi ti korona ukrepi... clovk rata kr mal melanholicen. Sej ne morm niti rect, da se decembra veselim, pa mi je vsec praznicno vzdusje. Punce upam da bo leto 2021 koncno nase in nam posije ☀️. Malecka zal ti sama ne morem pomagati, ker se nimam izkusenj s tem, upam pa da se najde se kaksna s podobno izkusnjo. 😉 Jackie, na svojo lekarno sem letos posebej ponosna, saj je bila prejsnje leto moja vsakodnevna lekarna precej drugacna (beri: bila sem tabletomanka, ki se je bolece odvajala od zdravil) 🤗 Letos so samo vitamincki in cajcki, saj jih moje telo zaradi bolj enolicne prehrane in kronicnega gastritisa krvavo potrebuje ;) Jaz tudi srcno upam na leto 2021, saj se moja zelja, da bi bila nosecka do konca tega leta, ocitno ne bo uresnicila. Hvala bogu bo turobno vreme kmalu zasenceno zaradi adventnega casa, ki ze skoraj trka na vrata 😃 Tud jaz obozujem december in imam ze pripravljen vencek za vhodna vrata in za jedilno mizo 🤪 Da o okraskih za smrekico ne govorim, sem jih ze prestela, ocistila in pripravila 🙈😄 Dejmo se prepustit lepim, carobnim trenutkom kadarkoli je to mogoce ☺️
|
|
|
|