|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 12:07:01   
Aleksandra91
Poznam kar nekaj parov, ko so punce zanosile ravno med pripravami na poroko, ker so preprosto takrat misli preusmerile še na druge stvari, oz. so ponavadi priprave na poroko med bolj stresnimi za bodočo nevesto in nimajo časa misliti še na zanositev in se zgodi.... user posted image Tako, da mogoče se pa moramo zamotit s tem user posted image
Jaz danes brez posebnih opažanj... sem pa zoprna sama sebi, vsake toliko potipam prsi, če so že kaj boleče user posted image

Kako pa so kaj vaši moški? Kako oni gledajo na to, da se "spet ni posrečilo"?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 15:12:09   
naty1989
Po poročilih sem slišala za Megan. Ja res ali je tako plodna ali pa ima tako srečo. Čeprav ne vemo kaj je v resnici, malo se mi zdi hitro da ji je ratalo že kr v 1.mesecu. Ah onadva že vesta.
Aleksandra91
Dobrodošla med nami. Ti kar komentiraj tu gor, se je fajn malo pogovorit pa potolažit tu, če je kdaj kak slab dan. 
Za tebe je še vse bolj novo, bolj si v pričakovanju, vznemirjena, pa tudi bolj razočarana če pride M. Potem pa se sčasoma malo sprijazniš, da pač tako mora bit in tudi malo že odmisliš zadeve. Pa se mogoče toliko ne obremenjuješ več. Je pa vsak začetek težak, res je. Dobro je da se zamotiš s čim, pa hitreje vse mine. Čeprav pride kak dan ko si na tleh, ga nekako lažje prebrodiš ko si že dala več krogov skozi, kot pa zdaj. Vem da bi rada čim prej vse, ampak ko se tako obremenjuješ in pritiskaš nase, da mora biti je vse še težje in se zanositev oddaljuje. Ni vse v psihi, to je res, ampak veliko pa je. Žal v negativno smer.
No ti želim da ti rata lepo in čim manj sekiranja. Ker vrjemi bolj razmišljaš slabo, bolj se slabo dogaja. Rajše misli da sej bo 1x v bližnji prihodnosti.

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 15:19:46   
naty1989
Ja še nekaj sem pozabila. Zdaj se ti verjetno kaže malo morje vseh znakov, ki bi sporočali da si morda noseča, ampak je veliko na psihi. Ponavadi no.
Naši moški? Ah se nič pretirano ne sekira. Bo ko bo, je potrpežljiv in zelo miren. Ko bi še jaz tako bila,haha. Se je že na začetku sprijaznil da zna trajat.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 828
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 15:51:00   
Mariposa08
Naty jaz sem tudi prebrala na novicah o Megan in njeni nosečnosti. Kaj pa veš, jih kar dosti poznam ki jim je uspelo v prvo pa v druge tudi v prvo , stari so bili pa ženska ena je bila 37 in njen partner 39 , v drugo sta bila leto dni starejša in pa še en par , ženska 39 partner pa 41 . Tako , da ni rečeno, ene so pač zelo plodne ali so pa zelo kompatibilni oziroma se sploh ne sekirajo če bo ali če ne bo , kaj pa vem, so imeli pač srečo :) saj jo bomo imele tudi mi , smo v prednosti ker smo še toliko let mlajše :) 


Aleksandra , moj partner je kar v redu, me tolaži, ko pride M in je poln upanja , ko čakava rezultate hehe:) pridejo trenutki, ko je tudi pn vidno razpčaran , ko me M obišče ampak kak čmo , bo že enkrst :) ti se kar tu razpiši ti bo lažje , meni pomaga ko tako si malo pojamramo , ko dam to negativnost in žalost iz sebe :) kaj pa tvoj parnter pravi ? Saj tako je še malo časa ko se trudiš tako da pravijo do 1 leta je nirmalno , kar je več je pa že dobro da se greš G malo pokazati .

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 16:38:59   
abracadabraa
Dobrodosla aleksandra :) ti kar pojamraj nam tukaj, te vse razumemo kako ti je, cisto nic ne obsojamo ali kaj podobnega, ker sem vse na istem in vemo kaj vse se da skozi..Meseci pa gredo neverjetno hitro mimo..tudi jaz mislim da sem bila en 4.krog ko sem tukaj zacela pisati.. Upam, da bo pri tebi hitreje kot pri nas :) Jaz sem ta mesec oz.ta cikel (vsaj za zdaj) prav optimisticna oz.nasplosno dobre volje, polna upanja.. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 17:05:12   
Mariposa08
Abracadabraa ne boš verjela ampak sem tudi jaz ta mesec polna nekega upanja in vsa optimistična , prejšnje mesece sem kar čutila da nič ne bo, ta mesec imam dosti več upanja pa nisva čisto nič drugače slončkala kot vse mesece do zdaj :) kaj pa vem, samo me je strah potem konec meseca da ne bo spet razočaranje :/ mogoče ker se že tako dolgo trudimo da smo že optimistične da zdaj pa že bo . Si že dobila O ? Ali se bliža počasi :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 18:55:37   
abracadabraa
No, upajmo, da je to nek znak, da prihaja cas za nas hehhe.. Tudi midva vse enako kot do zdaj.. Moja O se ni bila, vsaj mislim, ker nisem cutila cisto nic se.. Jutri je bo 14.dan zame..Ampak, kot si ti napisala, bojim se samo, kaj bo ob pricakovani M.. Ce bo prisla, da me ne bo totalno sesulo... 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 19:56:04   
naty1989

Ah te so res zelo plodne te ko so že 37,38 stare. Mogoče se pa res ne sekirajo. Sam če bi jaz bila na njihovem mestu bi se verjetno še bolj sekirala, ker bi že bila tolko stara, niti se verjetno ne bi spustila v to. Res je, da nikoli ne veš, mogoče se potem hitreje zanosi, ampak raje ne. Ja sej to oz.ta kompatibilnost je lahko težava. 2 sta lahko zdrava, pa zarad tega ne gre. Ah zaradi česa vse še bojo rekli da ne gre.

Super da sta optimistični. Jaz pa čist nič upanja. Še vedno mi ta 9-ka ne diši. Bom naslednji krog bolj vesela, bo več upanja. Mislim da imam ta krog najmanj upanja od vseh do zdaj. Še na začetku v prvih ciklusih polna upanja, zdaj pa mrk,haha. Ne vem zakaj, ampak me še do zdaj občutek nikoli ni varal. Tako da pričakujem seveda standardno M. Nič sprememb. Mogoče je pa to zato, ker je že tolikokrat M prišla in me razočarala pa sem kar upanje že izgubila,haha.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 20:02:16   
Aleksandra91
Ja imate prav, da paše tole malo dati iz sebe... :) Ja psiha naredi marsikaj.. ampak talr cikel se mi ne "dogaja" nic posebnega... Da ne govorim kaksna sem bila v prvem krogu 1 teden pred M.. zaspana popoldan po sluzbi, utrujena, ekstra tecna, lakota grozna, cistoo rahle slabosti in pa en vecer mrzlica in vrocina.. mi je se moj rekek, da sem pa ziher noseca... no pa ni bilo nic... So se vsak cikel mi pojavljali neki majhni znakci, da se po tihem upala...Zdaj pa nicc.. edino tale izcedek me jezi.. pravkar sem ga spet zacutla... prav taksen kot bi moral biti med O.. ne pa 6dni pred M :( Kdaj pa ve pricakujete M? Aja moj je pa tak.... se ne sekira... pravi da ko bo bo :) joooj moski.. ko bi bila pol toliko flegma :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 20:22:01   
Mariposa08
Kaj pa veš Aleksandra možno, da se je prijelo ta mesec :) nevem boš videla še en teden , vem da je težko , joj jaz sem imela že 3345688 znakov pa nič ni bilo haha , takrat ko pa je uspelo sem bila pa 100% da ni šans da bi ravno takrat kaj bilo , pa je bilo:) no saj veš kaj je potem bilo , ampak vseeno , psiha res naredi sranje če se lahko tsko izrazim :) preveč se obremniujemo analiziramo vsako spremebo in potem ko pride M je razočaranje toliko hujše . Ja sej ko bi bili pol toliko kot moški bi bilo super , njim je use na izi, sej bo ko bo ni panike hehe :)


Naty ja jaz tudu pri 37 nebi mogla bit kar tsko da se ne bi sekirala pač nisem tak tip osebe , tudi čakala do takrst nebi če bi imela dolgoletbega partnerja, če bi pa takrat novega spoznala da je pač tako naneslo in probaš na otročku pa pač je super da ti rata v prvo ali drugo nevem . Res je kaj vse naj bi vplivalo na naraščaj noro res haha . 


Abracadabraa upam da nama že uspe končno , vsem nam , nevem imam res pozitiven občutek ta mesec ampak prejšnje pa res kot da sem čutila da ne bo nič. Upqm da me občutek ne vara :) 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 835
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 21:02:50   
naty1989
Ja ti znaki te glih toliko zmedejo da si misliš potiho mogočr pa je le kaj. Potem pa nič. Meni se je tudi na začetku ful dogajalo nekje 3,4 krog. Sem imela napet trebuh, pa apetit itak je bil ful, prsi so me bolele, špikalo me je pred M pa sem mislila da je to to,haha. No pa še slabo mi je bilo. Tako so me že ti znaki prevzeli da sem bila ziher da sem noseča,haha. Aja utrujena sem tudi bila, pa malo me je glava bolela...ni da ni. No na koncu so znaki izginili. Jih potem v naslednjih krogih ni bilo nič. Ampak me še vseeno kak znak malo spomni, mogoče pa je to zarad tega...ampak jih nočem obrajtat preveč. Kot da jih ni. Pač finta je, recimo to špikanje, da je lahko od veliko drugih stvari in ne samo od tega. Tako kot je recimo če si utrujen ali te boli glava je lahko od marsičesa. Ali slabost tud ni rečeno da je od tega.
Abracadabra
Eno vprašanje imam za tebe. Ko si klicala h G oz.k sestri, kaj si ji rekla? Da ne moreš zanositi pa kako dolgo že poskušata ali te to ni vprašala? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 21:11:40   
naty1989
Aleksandra91
Mislim, da si rekla da pričakuješ M 23.10? No jaz enako takrat. Samo da imam 30 dnevni ciklus. Ker se spomnim ko si napisala, da si imela zadnjo M 26.9. Jaz pa sem imela zadnjo M 24.9. Tako da blizu ja. No lahko se pa spremeni zdaj, ker malo niha. Včasih je 26 dnevni cikel, včasih 27, pa spet 30 kaka 2 meseca pa skoči na 27...
Aja še nekaj sem pozabila napisat. Ko sem imela vse te znake, mi je še M zamujala za 4 dni. To je bil 4.krog. Ah in jaz seveda ziher da je ratalo že cela vesela. Pa naredim test. In seveda je bil negativen. In jaz mislila, da je lažen,haha. Sem še naprej upala da nebo M. Ampak na mojo veliko žalost se je M prikazala čez 2 dni. No to so moje dogodivščine. Sem pa bila potem hudo razočarana in jokala in vse. Sem govorila da ne bom več vztrajala...da men ne bo nikol ratalo. Celi dan sem bila totalno aut, čist fertik...komaj sem se potem za par dni potolažila.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 22:22:20   
Aleksandra91
Ma kaj pa vem... nekako nimam upanja ta mesec... sploh me je tale izcedek in ovulacija cist zmedla, da ne vem kaj bi si mislila...
Jaz sem vedno govorila, ce do 28 leta ne bom zanosila, ne bom imela otrok... no, pa bom kmalu tam.. no, upam, da se s tem ne bom obremenjevala se 1 leto :( 
Drugace sem pa razmislala, ko so ene punce pravile, da so tudi zanosile nekaj dni pred M.. a je potem vseeno krvavitev ali kako, glede na to, da do vgnezditve pride po 6-8 dneh? To mi nekako nikoli ni bilo jasno...


(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 22:25:16   
Aleksandra91
Naty
Ja M pricakujem 23. tako, da bova cakale skupaj...  :) saj glede na to kako hitro grejo dnevi bo to 1 2 3 ...

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 22:29:49   
abracadabraa
Naty, jaz ko sem klicala sem rekla, da bo zdaj eno leto ko se trudiva, da bi zanosila pa brez uspeha.. Pac sem dodala malo, ker res nisem zelela vec cakati.. Dejansko pa nisem dosti dodala, glede na to, da sem zdaj v 11.krogu... Hja.. Meseci tecejo.. Kar ne morem verjeti... Res si nisva mislila da bo toliko trajalo.. No, jaz sem pac vedela da velika verjetnost da ravno takoj ne bo uspelo, moj pa je bil zacuden in sokiran ko sem rekla ja glej ko to lahko traja leto ali vec.... Moski ja... :))) on je pa se bolj vsak mesec preprican evo zdaj je ratalo.. :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 840
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.10.2018 22:33:07   
abracadabraa
Aleksandra, ja tele ovulacije znajo malo nas pohecat.. Tako, da kak mesec tudi ce si prepricana da imas npr. Na 14.dan, ni nujno je lahko tudi prej ali kasneje, celo da je tudi ni.. Tako da, mene nic vec ne preseneca.. V teh mesecih vsega ze smo dale skozi s temi O

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.10.2018 8:45:00   
Lillyy
Najprej še za nazaj pokomentiram glede Meghan in naj bi res bila v 3 mesecu, ker imajo protokol tak, da pred 3mi meseci ne smejo oznanit. Torej jima je res kar hitro uspelo glede na to da je ona proti 40.
Moj partner je čisto miren in pravi da bo že, da naj se ne sekiram in obremenjujem. Itak zdaj bolj ali manj o poroki govoriva. Bom presrečna, če bova lahko po moji M slončkala. Danes imam grozne krče, naj gre hitro mimo.Aleksandra, glede O ... ostale punce vejo. Ko sem jaz šla h G, sem bila ravno 8. dan cikla in mi je G rekla, da vidi da sem ravno po O. Moji cikli so pa dolgi od 27-29 dni, torej je bila O čisto prezgodaj. Sem jo vprašala kako je to mogoče in njen odgovor je bil, da nismo roboti in da naj se ne zanašam na sredino. Torej je čisto možno, da če imaš izcedek, da boš šele imela O. Se je pa tudi meni v 2. krogu zgodilo, da mi je M zamujala skoraj 1 teden in sem bila zihr, da je uspelo. Tako da tudi psiha vpliva na zamude. Torej, Naty in Aleksandra, za vaju prvo držimo pesti, da ne pride M?Mariposa, kdaj jo ti ne pričakuješ in pa ti Abracadabra? Bi res potrebovake seznam, lahko da sem tudi kaj pomešala 😀


(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 842
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.10.2018 9:40:56   
Aleksandra91
Možno je vse ja, da se telo malo igra z nami in da se mi je O dogajala sedaj... Ampak malo se mi zdi pozno, da bi se ves ta proces O dogajala le par dni prej... Sva vseeno izkoristila še ta moment, upam samo, da tale vlecljiv izcedek ne pomeni že konec O... Ker sem že čisto zmedena glede teh izcedkovuser posted image

Ni mi samo še jasno... ČE se je recimo sedaj dogajala O in je recimo bilo uspešno, kako je potem z M ali krvavitvijo, glede na to, da se vgnezditev zgodi teden po oploditvi jajčeca? user posted image

Jaz si vsak mesec obljubim, če pa zdaj ne bo, bom pa šla h G na pregled, ampak po koncu M pa si rečem "tega še poskusiva, potem pa res..." Joooj, se ne spravim tja... Pa saj je še čas :)


(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.10.2018 10:05:18   
Aleksandra91
Malo surfam... Citiram Dr. Pušenjaka:
Vsekakor 5 dni pred menstruacijo ovulacija ne more biti. najkrajša zabeležena lutealna doba (delovanje rumenega telesca) je 8 dni.

Ne vem kaj potem je... Jaz sem skoraj prepričana, da nosečnost ni, ker ni nobenega drugega znaka.. vsaj boleče prsi recimo..

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.10.2018 12:43:59   
Mariposa08
Naty1989 : pričakovana M : 23.10.2018, 9.krog
Aleksandra91: pričakovana M : 23.10.2018, 4.krog
Mariposa08 : pričakovana M : 30.10.2018, 8.krog
Abracadabraa : pričakovana M ? 10.krog
Lillyy zadnja M ?? ... krog ?? 


Sem napisala to kar sem vedela, dodajte manjkajoče podatke :) upam , da je ok seznamček :)

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.10.2018 12:53:10   
Mariposa08
Ste se razpisale hehe :) Aleksandra ne sekiraj se glede izcedka, počakaj na M, če je ne bo boš naredila test če bo negativno počakaj na M pa kaj kmalu potrm malo do G pojdi da te malo pogleda , da vidi če je vse v redu in da je O tako kot mora biti . Ni nujno da je vsak meeec O vedno na sredini kot je Lillyy že omenila. Tudi jaz sem jo imela že na 16 dan ali 17 nevem , ker se ciklus sprrminnja in tudi če je vedno ciklus enak ni nijno da je O vedno nekje na sredini ciklusa :) 


Lillyy ja tudi jaz sem glede Meghan zasledila, da imajo nekako pravilo, da prve 3 mesece počakajo z novico o nosečnosti pa saj je logično , saj tudi mi nekraljevske ženske počakamo , da je3 mesece mimo oziroma do nuhalne potem pa se raztrobi vsem hehe :) tudi jaz upam, da boš lahko slončkala :) mene ta mesec kar razganja haha :) hormoni delajo 100 na uro :))  upam da nwm kmalu uspe bi bol že čas ko pa se že toliko časa trudimo :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.10.2018 13:36:24   
Lillyy
Aleksandra, ne beri forumov. Smo vsi bili na začetku obsedeni. Našla boš, da je vse možno. Se strinjam z Mariposo, da počakaj do predvidene M in potem naredi test in če bo negativen, pokliči G. Če boš vse razložila, te bodo zagotovo vzeli, da te pogleda. Ti samo poskrbi, da s tvojim slončkata in bo :)
Mariposa, dodajam podatke v tabelico. Jaz si tega kroga nisem štela, ker nisem slončkala. Naslednji pa bo. ;)Jaz pa zase tuhtam, da ko enkrat uspe, bom najbrž prej povedala kot po treh mesecih. Bomo takrat videli. 😀Naty1989 : pričakovana M : 23.10.2018, 9.krog 
Aleksandra91: pričakovana M : 23.10.2018, 4.krog 
Mariposa08 : pričakovana M : 30.10.2018, 8.krog 
Abracadabraa : pričakovana M ? 10.krog 
Lillyy zadnja M: 17. 10. 2018, 6. krog

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 847
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.10.2018 13:39:42   
abracadabraa
Pricakovana M konec 2019 :D ko bi vsaj..Drugace pa M 2.11.2018, 11.krog 
No saj logicno ja, da pocakajo.. Kraljeva ali nekraljeva :D sem tudi jaz nek clanek brala, angleski, ko je pisalo, da naj bi nekaj mesev delala na zanositvi..zdaj pa vpr.ali je to res ali je samo novinarsko dodano.. No.. Kakorkoli, naj ji bo srecno. <3 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.10.2018 14:03:01   
Mariposa08


IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08

Naty1989 : pričakovana M : 23.10.2018, 9.krog
Aleksandra91: pričakovana M : 23.10.2018, 4.krog 
Mariposa08 : pričakovana M : 30.10.2018, 8.krog 
Abracadabraa : pričakovana M : 2.11.2018, 11.krog
Lillyy zadnja M : 17.10.2018, 6. krog  
 



(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.10.2018 14:23:04   
abracadabraa
Sem pa nekaj dni nazaj brala forum oz. To temo za nazaj.. Bi bilo zanimivo vedet kako se je naprej odvijalo s temi puncami, koliko casa so rabile da uspe, ipd..glede na to da je približno 10let od prve objave.. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?