|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.10.2018 13:46:06   
naty1989
Haha Mariposa08 kot sem že rekla in še bom. Iz tvojih ust v božja ušesa. Bi bil že čas. 
Jaz sem pa danes malo napeta, v pričakovanju M, pa malo mi ni vseeno...sej veš tisti trenutki ko bi se najraje vdrl v zemljo ali pa M res nekam že poslal. Pa včasih ko imaš na trenutke res že malo dosti vsega, pa si misliš kako dolgo še. Pa nisem jezna ali obupana, čeprav mogoče malo tako zvenim, ampak tako tečno je že. Pa sej potem je že naslednji trenutek boljše. Ah si misliš naj že M pride pa bo kar bo. Samo da so prve ure, dan mimo.

Aleksandra91
Kako je pri tebi? Že kaj napeto?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.10.2018 18:59:37   
Mariposa08
Naty ja smotano je to čakanje , mene samo nekaj tišči dol , kot da mi bo nekaj ven padlo vsak čas, na trenutke malo slabo, prsa so polna ampak bolijo me pa nič, tako pa imam še točno 10 dni do M tako da je še prekmalu , da bi kaj filozofirala okoli morebitnih znakov haha :) pa misliš da ni možno da bi uspelo? Res ne vem kaj je , O so redne in vse super potem pa vedno nekaj sfalimo , da ne uspe in ta M vedno pride. Upam da nas M do konca 2019 ne obišče več haha :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.10.2018 19:46:46   
Aleksandra91
Naty pri meni je enako kot pri tebi.. nisem danes nekaj razpolozena.. ne morem misli odklopit.. ves cas mislim na to in kaj bo.. potem pa se ta napetost v sp.delu trebuha kot pred M... drugih znakov ni.. popolnoma nobenega! Komaj cakam torek.. naj ze pride.. da gremo v novi krog..
Jooj, da bi res nam VSEM uspelo pred koncem leta.....!!

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.10.2018 21:16:52   
abracadabraa
Naty, partner more, ce zeli spermiogram, do osebnega zdravnika, kateri da napotnico.

Ce gres brat stranske ucinke itak pol te kar malo zamori.. Ampak jaz sem se odlocila, da bo vse ok! In da mogoce sploh ne bom rabla piti ker lahko uspe ze v tem krogu! Hocem cimbolj pozitivno gledat in se ne pustit slabi volji. Skusam vse obrnit na pozitivno, biti cimboljse volje nasplosno.. Ker seveda ta problem vpliva na razpolozenje.. Tako da se trudim gledat in iskat pozitivno plat.. Veliko mi pomaga ze to, da me tukaj ve razumete, da si delimo izkusnje nasvete.. Drugje nimam, pa za zdaj niti ne zelim deliti.. 
Tudi ta mesec drzim pesti, da ve ko prve pricakujete naslednjo M je ne dobite! 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 9:15:18   
Aleksandra91
Abracadabra super si.. kako ti uspe biti tako pozitivna? Ceprav imas prav.. me se cisto prevec obremenjujemo in potem ne uspe.. ampak obstaja veliko parov, ki so se tudi trudili in obremenjevali z zanositvijo pa jim je vseeno uspelo, tako da tole glede psihe, da zato ne uspe je tak tak... itak da za samo telo stres ni ok... samo vcasih ko si nekaj zelis je tezki misli odklopit ali preusmerit :(
Jaz sem se danea zbudila z bolecimi prsmi, oz samo bradavicami, ampak to imam vsak mesec :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 880
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 9:32:04   
abracadabraa
Aleksandra, vsekakor imam tudi jaz slabe dneve, se posebej hudo je prvi dan M.. Saj je normalno da te to razocara.. Ampak ko gredo dnevi naprej je  vsak dan boljse, prihaja novi krog nova O, in si spet poln upanja.. Zdaj ko sem opravila preglede vem, da nekaj je bilo "narobe" da do zdaj ni uspelo.. In upam, da s pomocjo zdravil, bo zdaj to to.. Ce bom ze zdaj crnogleda bo se hujse.. Ni lahko, ampak, drugega nam ne preostane :)Drzim pesti, da te M ne obisce!!! 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 881
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 9:38:14   
naty1989
Mariposa08
Hja ne vem če bo uspelo, možno že je ne rečem. Ampak če je ta možnost tako majhna. Ne vem, jaz sem že malo brez upanja v to zanositev počasi. Ker vedno pride M in se mi sploh ne zdi kaj drugega več mogoče. Razn, da se čudež naredi. Ne vem kaj je sploh mogoče zanosit v današnjih časih? Jaz se že resno sprašujem. Pa nočem neke negative širit, ampak enostavno drugače več ne moreš razmišljat, ker te vsaka M in čakanje na njo spravi v tak položaj. Res se že sprašujem pa kako so te druge zanosile?? Kaj imajo one drugačne jajčeca,maternice,folikle ali kaj že vse. No najbrž imajo, ampak kakih groznih odstopanj pa tudi ne more bit.Ja o resnih znakih bi bilo težko govoriti, sej veš malo več razmišljaš o tem, da te nekaj tišči, pa te že kar tišči,haha. 9 dni še imaš do M? Mislim da si pol za mano nekje 8 dni bila nazadnje ne?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 9:40:18   
Mariposa08
Abracadabraa sej bo uspelo :) tudi če ne takoj že prvi cikel :) mormo bit optimistične še posebej na tak depresiven dan haha :) 

Aleksandra nič obupat , lahko pa da bojo prsa bolela od druge stvari , tiste lepše :) 

Mene dol kr malo šraufa in žgečka in na trenutke špika ah, ta moja psiha me bo še obsedla , sam kaj ko pa že vse tako nestrpno čakamo :) ponavafi zna december biti uspešen in ploden , takrat si preveč okupiran z prazniki in darili in vsem in potem čiato pozabiš na vse to hihi 😋

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 883
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 9:51:43   
naty1989
Abracadabra
Super da si tako pozitivna. Verjamem da ti včasih čist volja pade, sploh pred M pa še pol kak dan. No ampak potem pa nekako gre. Čez mesec je potem lažje, pa še kar hitro se obrne. A misliš da bi brez vzpodbude res lahko uspelo ta mesec? Ti je G rekel, da je dejansko možno? Ja res je, da vsak mesec ni isti no. Kaj pa vem, sej je vse mogoče, samo en velik čudež potrebujemo.
Hvala za informacijo. Sva se že midva tudi pogovarjala o tem, da bi moj fant šov na ta pregled. Tako da čim prej tem bolje. Sej še tak nisi kr na vrsti, še moraš čakat. Pa da končno zveš kako je tudi na strani moških, s temi semenčicami...

Aleksandra91
Res je preveč si damo dela z vsem tem razmišljanjem, kaj bo, sploh pred M že imaš malo dovolj vsega. Naj že bo M pa je kar je. Zdaj tako ni več poti nazaj. Pa počasi novi krog. Se mi zdi, da se ti napeti dnevi pred M nikoli ne bojo končali. Pa vse te že tišči pa napet si, pa špika, pa prsi napete, pa utrujenost, ah ta pms. Sej pol pa vse mine. Še 2 dni. No to še bom že preživela.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 9:56:01   
naty1989
Haha Mariposa08 tudi jaz polagam malo večje upanje na december, je boljši mesec, se dogaja pa malo odmisiliš. Pa januar je tudi možen.Pač ta oktober še moramo nekako s skupnimi močmi dat skozi. Pa je že november, pol pa te bo počasi naš mesec, če bo. Če bomo do konca leta vse noseče, bi že te mogle začet ne? Haha.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 14:30:12   
Mariposa08
Naty upam da nam bojo te zadnjj mesece leta lepo predenetili , da bomo končno tudi me zibale :) da ne bomo samo sanjarile o tem hehe :) 

Joj kako je danes hladno vreme in deževno, sem čisto brez energije danes, bi samo spala :) kako pa ste ve kaj ? Aleksandra, Abracadabraa , Lillyy ? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 886
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 15:09:15   
Lillyy
Zgoraj nekje v eni moji objavi kovinski okus na Aleksandro nanašal, sem res lahko čudno napisala. Oprosti Naty 😀 Midva sva danes končno otvorila nov krog, me ni nič bolelo. Le malo čuden občutek imam, ker sem ravno po M. To ga imam vedno na začetku. Močno upam, da bo ta mesec brez vnetij in podobnih zapletov. Je pa res ravno tak dan, primeren za lenarjenje in certkanje. Sem se pa spomnila, če ve kaj pazite v kakšnem položaju slončkate ali vam je vseeno? Le iz radovednosti sprašujem 😀 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 15:35:20   
Mariposa08
Lillyy jaz se takrat v prvo naredila celo znanost iz položajev za slončkanje , ko so na raznih intr strani priporočali nevem kaj vse haha , potem je pa uspelo v čisto navadnem položaju :) sploh ni pomebno , najmanj je učinkovito najbrž , če je ženska zgoraj pač drugače se ne znam izraziti , ker vse ven steče baje . Važno je da uživaš v tem in se ne obremenjuješ hihi :) me veseli da je vnetij konec in da zopet telovadita :) res je danes tak dan samo za lenarjenje , čeprav zdaj nekaj sonček sije 😋

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 17:24:40   
Rozainmodra
Pozdravljene. Sem nova oz.po dolgem času spet na tem zanimivem forumu. Pred slabimi šestimi leti sem bila tu prvič, takrat v pričakovanju svojega prvega otročička. Čez dobro leto in pol smo dobili še drugo pikico, hči. Ko je bila ta stara dobro leto, sva začela delati na tretjem otročičku. Od takrat pa samo delava, rezultata pa ni :) sama sem dala skozi vse preglede in je vse v redu. Pri možu pa je slab spermiogram, a ima eno nenevarno cisto. Tako so rekli. In po vsej verjetnosti je to vzrok za slab spermiogram. Ima katera podobne izkušnje?Verjetno ste tukaj vse, ki čakate prvega otročička? To je še veliko težje kot čakati naslednjega. 

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 19:04:58   
naty1989
Lilly
Aha ni panike. Se mi je zdelo da nisem kaj takega pisala. 
Samo res kakšen je te ta kovinski okus? Mislim jaz pojma nimam, ker še nisem probala nič kovinskega,haha. Tudi če bi ga imela, po mojem ne bi vedela.
Aja položaji, hm? Nič ne kompliciram z njimi. Baje sploh ne vplivajo, glavno da je nam ok pa da se sprostimo. 
Tako da Mariposa08 brez skrbi si lahko zgoraj, ker so semenčice tako hitre, da sploh ni nobene panike. Kakor je pač komu všeč.(Malo sem se pohecala, da ne bo kake zamire). Se mi zdi bolj kompliciraš, manj se sprostiš in posledično bolj se oddaljuje ta nosečnost.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 19:25:03   
Mariposa08
Rozainmodra dobrodošla med nami :) ja lepo , imaš potem že dva otročka :) koliko časa se potem že trudita za tretjega ? Na umetno oploditev  vaju pa niso poslali, pinavafi če po 1 letu ne uspe zanositev počasi ginekolog da napotnico za neplodnost . Tudi če je spremiogram se da izboljšati rezultat z raznimi vitamini. Jaz sem jemala fertilup tbl , imajo jih tudi za moške, sicer sem tam prebrala samo komentarje , da je moškim pomagalo pitje teh tbl za izboljšanje rezultata spermiograma. So pa sami neki vitsmini tsm in nevem kaj vse . Meni te tbl pomagajo da imam redno M in O, ki je prej zaradi kasneje ugotovljene PCO nisem imela. Enkrat mi je uspelo zanositi po skoraj 1 letu truda vednar je sledil ss. Sedaj pa zopet poskušava že 8.krog teče zdaj, in upam da bo kaj kmalu že uspelo, se pa trudim za prvega otroka.  Kaj so pa tam kaj zdravniki svetovali kako naprej ? A v prvih dveh nosečnostih si takoj zanosila v prvo ? Upam sa vama kmalu uspe , do takrat pa sevedw se nam tu lahko pridružiš v klepetanju :) 



Naty ja sej imaš prav , vseeno ker položaj ko bo uspelo bo tako vseeno haha :) ma sej smo sproščenw samo to konec leta kmalu pa še vedno nič te kar malo v slabo voljo spravi.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 19:47:33   
Aleksandra91
Lilly veliko pij probiotike, no saj to si tako napisala da pijes ampak kar nadaljuj sploh ce si po vnetju je to super :)

Je pa danes res depresivno vreme.. nevem ce sem nerazpolozena zaradi pmsja ali je kaj drugega. V sp.delu trebuha me vedno bolj grabi.. 2 stresna dneva se prezivim potem pa bom tako videla kje sem... :)

Sem danes spet zvedla za eno noseco znanko... joooj, saj sem vesela za njih, res, ampak po drugi strani me pa taksna novicka vedno malo potre. Trenutno je okoli mene bliznjih znank/nekatere so prijateljice ali celo v sorodu.. nosecih 8 punc (mogoce sem katero pozabila stet). 


Sem pa danes zvedla, da je bivsa sodelavka pri 22 tednih izgubila otrocka, zaradi nepravilnega razvoja.... :( Cim manj taksnih novick!!!

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 892
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 19:48:31   
Lillyy
Ah saj se tudi jaz ne sekiram preveč za položaje, imam pa tudi jaz od nekje, da vsaj zaključiva ne, da bi bila jaz zgoraj. Če kaj vpliva ali pa ne, škodit nima kaj 😀 Naty jaz tudi še nisem nikdar imela kovinskega okusa, bolj v glavi morda ... Mogoče ga pa dobimo ta mesec 😀 Rozainmodra, dobrodošla med nami, se tudi jaz pridružujem vsem vprašanjem, ki ti jih je zastavila Mariposa. Tudi jaz čakam prvim plusek, 6. krog 😀 moj še ni delal spermiograma, sem pa tudi jaz kar veliko prebrala. Je morda tvoj mož v teh letih službo zamenjal? Sem veliko prebrala, kako lahko stres vpliva na slabšo kakovost. Drugače pa itak vse kar so vama najbrž že povedali. Da poskusiš bolj zdravo pa gibanje in se kar hitro pozna izboljšanje. Sem prepričana, da bo tudi vama slej ko prej uspelo 😀😀

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 893
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 19:53:09   
Lillyy
Aleksandra, mi je zdaj šele pokazalo tvoje sporočilo 😀 se trudim, da vsak dan spijem kozarec kefirja, čeprav mi je zanič. Upam, da bo 😀 Močno, močno stiskam pesti, da ni pms. Poskusi še s čim zamotiti in bo prej tu torej.A test si še kakšen ponovila? Ali boš potem?Meni je tudi težko poslušat novice o nosečkah. Sem ravno v petek izvedela za eno. V službi me stalno sprašujejo, ker vsi mislijo, da se bom poročila, ker sem noseča. Ah, čim bolj odmislit in bo 😀 Tudi mene kar stisne, ko slišim za kakšnega novega angelčka 😐

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 20:23:45   
Mariposa08
Lillyy a ne maraš kefirja ? Jaz ga pa obožujem bolj kot jogurt hihi :) pa saj lahko tudi navadni jogurt piješ , mislim da je en celo da piše da je probiptik , EGO jogurt naj bi bil super in za prebavo in za preprečevanje vaginalnih vnetij :) no super samo da si bolje in lahko slončkaš :) mene je začeli špikati na levi in na desni strani bolj kot neko tiščanje , ampak dvomim da je kaj , bomo vidli imam še več kot 1 teden ro M .



Aleksandra okoli mene so tudi same nosečke in novopečene mamice z malimi ottočki še ne starimi 1 leto in vsak dan zvem za kakšno novo nosečko. Saj sem za vse vesela ampak hkrati žalostna zakaj pa jaz ne :/ sej bomo me tudi :) še malo pa upam da M ne boš dobila, da bo neko lepo presenečenje :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 20:33:41   
abracadabraa
Evo mene, kar poln dan :) hja, same nosecke okoli, pa dojencki.. Upam da je to nalezljivo :PKar se polozajev tice.. Jaz v casu O poskusam, da ne bi ravno bila v takem da takoj ven stece.. Torej zgoraj..Me pa sele danes, 17.dan spika spodaj.. Tako da nevem mogoce je O malo kasneje tudi tokrat.. Itak redno slonckava.. Naty, si vprasala ce je gin.kaj omenil ce bi lahko ze zdaj brez zdravil uspelo. naceloma bi lahko ker O je, sibkejsa, vendar je.. Torej samo malo srece bi potrebovala da bi se poklopile stvari med seboj.. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 896
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 21:32:40   
Aleksandra91
Ne nisem se test delala.. ga ne bom pred izostankom (ce bo sploh izostala) pa se to ne vem ce bom upala kar 1 dan po izostanku naredit... ker je vedno tisti strah, da bos videl minus in potem razocaranje...

Midva nic ne paziva glede polozajev.. mogoce je tukaj problem :D

Rozainmodra dobrodosla :) se tudi jaz pridruzujem vsem ostalim vprasanjem :)

Me pa zanima, ce katera ve... kako izgleda ta obcutek, ki ga opisujejo punce, ki so bile nosece, da so imele obcutek, da bo M pritekla.. kaksen obcutek je to? V noznici kot da je M preden ven pritece ali zvijanje v trebuhu kot se med M dogaja? Aja pa je kaksna razlika v bolecih prsih, a bolijo cele prsi ali bradavicke? :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.10.2018 22:16:16   
Mišmašek
Ojla Aleksandra91, najprej se opravičujem, ker sem vam "vdrla" v debato.Rada bi samo odgovorila na vprašanje. Meni je bil ta občutek, kot da bo m prišla tak, da je bil napet trebuh z blago bolečino/krči. V nožnici ni bilo nobene spremembe, razen malce več belega toka. Ponavadi ga pred m ni bilo nič, ob nosečnosti pa je bil prisoten. Prsi pa so občutljive od ovulacije naprej. Postanejo bolj polne, težke, boleče, bradavice malce bolj občutljive. Magari z bradavicami se začnejo spremembe po pozitivnem testu. Ostali taki znaki, ki bi lahko bili pa je pri meni bila rahla slabost, brez bruhanja. Pa to samo enkrat eno popoldne. In vgnezditvena krvavitev, ki je izgledala kot mali rjavi flekec na spodnjicah in nič več. To ni nujno. Jaz v prvi nosečnosti vgnezditvene nisem imela, v drugi pa. Ostalo če primerjam pa je bilo kar podobno pri obeh nosečnostuh. Slabosti z bruhanjem pridejo okrog 6 tedna. Upam da sem vam kaj pomagala. Pa srečno vsem, tudi ve boste kmalu najboljše mamice na svetu! 😘

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 898
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 8:30:00   
naty1989
Dobrodošla rozainmodra med nami. Tudi jaz se pridružujem tem vprašanjem, ki vse najbolj zanimajo ; kdaj ti je 1x uspelo zanositi? In seveda koliko si bila stara? Pa tudi drugič po koliko časa je bilo...pa če si imela redne M?
Včasih se žal narava rada poigra z nami, tudi če ti je v prvo in drugo kar hitro uspelo, ni rečeno, da je potem naprej tudi tako. Zadeva v telesu in mi sami se spreminjamo, z leti vse upada, vsa kakovost...verjetno je res kruv slab spermiogram, mislim da je že ena omenila, da se da pomagat, da se ga izboljša. Ampak čas teče, pa se pojavijo še druge težave, ni lahko če nismo več tako mladi. 
Ampak ne obupat, sploh če imaš doma 2 sončka, verjamem da je želja še po tretjem, ampak če ne gre ni več takšne panike. Hočem reči, da se lažje sprijazniš, če že nekaj imaš. Res je me smo vse pri prvem otroku, zadeva se zna kr zavlečt, ni vsak dan enak, včasih si poln optimizma, včasih pa te je že malo strah, če splih bo kdaj kaj. Ampak probamo bit optimistični kar se da. Pa se ne preveč ukvarjat s tem, da ne zapademo v neko črno luknjo...Jaz sem zdaj v 9 krogu, ga ravno zaključujem. Pa še nič kaj ne kaže, da bi bilo. Drugače pa je tako 1 leto povprečna doma, če si zdrav. Pač rabi telo več časa. Edino čakanje pa že res ubija včasih.

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 8:38:56   
naty1989
Aleksandra91
Po mojem so občutki skoraj enaki kot pred M. Napet trebuh,občutlive prsi, napete...kot da bo zdaj zdaj M. Tudi utrujenost, je isto lahko vzrok pms-ja. Edino kar potem M ni. Tiste, srečnice ki je niste dobile. Samo po mojem, tako ne veš, da je ratalo, ker tako dobiš vsak mesec M in potem že avtomatsko misliš da bo. In vse te znake zamenjaš za prihajajočo M. Razen če to preprosto čutiš, da je to to.
Mišmašek
Ali si ti v sebi čutila, da je uspelo? Ker nekatere tudi pravijo, da to čutiš? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?