Ella221118 -> RE: Noseča vsak mesec znova (29.10.2018 15:41:48)
|
Mariposa jaz tudi tako razmisljam oz se tolazim s tem 😊 moj fant pa se bolj, on vedno govori, da bo prislo, ko bo pravi cas 😄 saj ce malo pomislim za nazaj v zivljenju, se je res vedno vse zgodilo tako. Potem ko gledas nazaj sele vidis celo sliko in zakaj je moglo bit kot je bilo 😊 Vidim da nobena ni ravno navdusena nad krvomocnico 😃 jaz jo zdaj pijem ze dva cikla in tudi ne opazim vecjih sprememb.. Mogoce malo vec izcedka ob O, ampak lahko da je tudi naklucje. Nevem kaj si naj mislim.. Ko sem prvic zanosila sem jo pila en cikel prej, potem tisti cikel ko je ratalo je bilo pa ubistvu tako, da sem bila cele 3 tedne na dopustu in je nisem mela sabo, tako, da nevem ce je ravno lahko tisto od prejsnjega meseca kakorkoli vplivalo. Verjetno pomaga tistim, ki imajo tezave z vgnezditvijo zaradi stanjsane sluznice.. Vsaj tako si jaz razlagam. Ce so pa drugje tezave pa bolj ne kot ja. Moje M danes zaenkrat se ni. Se vedno vztraja ta smotan izcedek. Kitkat znake imas kar obetavne, res pa je tezko vedeti kdaj so res znaki nosecnosti in ne pmsja ali pa posledica psihe. Grr. Mene so tudi ta mesec kr zelo bolele prsi okrog casa ko naj bi bila vgnezditev, potem vedno manj.. Zdaj samo se tu pa tam cutim da me malo spikne. Mi pa ni bilo se nikoli slabo kot znak pmsja, tako, da pri meni bi to verjetno ze kaj pomenilo. Upam da pri tebi tudi 😊🤞🏻
|
|
|
|