|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 8:31:35   
naty1989
Anonimen

Hm, ne vem kaj bi to bilo, če M celi teden zamuja se smatra da je možna nosečnost. Ampak če si toliko test že naredila pa vsi -. Ne vem nič še ni rečeno. Mogoče res M zamuja, mogoče je nosečnost ampak je še ne zaznajo testi. Drugega kot počakat ni. In pa it do G. Boš najbolj ziher kako je na stvari. Prej greš, bolje je. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 9:01:00   
Anonimen
NatyEvo sm danes klicala ginekologinjo in me je ze kar za danes narocila, sicer sem malo zivcna ker ne vem kva bo.. Cudno mi je tudi to da sm dva dni po pricakovani menstruaciji dubila nek rjav izcedek, ki pa ga vsga skupaj skoraj nic ni bilo, samo par kapljic in potem naprej spet vse normalno, res upam da ni kaj drugega krivo za re moje tezave... 

(odgovor članu naty1989)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 9:01:16   
Anaina
Hvala naty.. Ja je kr za komplicirana situacija pri meni. Ampak se ne dam...  Itak pride vmes čas ko že obupam. Ampak vse eno sem se odločila da bom prišla še do enega skratka. Če ne drugače pa s pomočjo. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 11:10:15   
Cali90
Evo, jaz pa sem v 27. dnevu cikla. Sicer sem od operacije naprej imela od 27-31 dni dolge. Se mi zdi , da bo tale daljši, sem O kar precej čutila in je bila malo kasneje kot bi morala biti. Sem pa opazila tudi, da kadar imam krajšo M imam potem daljši cikel kot kadar je M daljša.. zanimivo 🙂 zaenkrat znakov, da bo prišla še ni, razen prsi imam kar velike. Upam, da je ne bo 🙂 kako ste kaj punce?

(odgovor članu Anaina)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 13:46:25   
Ella221118
Mariposa a je že kaj novega? Si klicala G?

Cali ja jaz te čisto razumem :) Enako grem skozi vse te faze vsak mesec.. Ampak enkrat bomo izstopile iz tega začaranega kroga, mogoče že ta mesec, mogoče naslednji :) To me še edino tolaži :) Držim pesti, da bo tale tvoj srečen :)

Lily jaz tudi večkrat razmišljam, če delava kaj narobe.. In potem se obremenjujem z vsako malenkostjo in cele ure berem članke o teh temah user posted image .. ampak kaj dosti tudi ne pomaga. Glede na to koliko je vseh možnih razlogov da ne uspe, bi bil že čudež da bi kar sama našla ravno pravega. Možno je pa seveda tudi, da se na koncu v vsakem primeru potrebuje pomoč in ni nič kar dejansko lahko trenutno naredimo. Ravno to je najhujše, vsaj meni. Ta nevednost.
Kako pa to misliš da imaš verjetno O prej? Prej ko 14 dan? Ali kako?

Abracadabra, jaz tudi skočim na vašo temo tu pa tam in vas malo preberem. Vedno se razveselim lepih novičk in nekako dobim upanje, da bom tudi jaz kmalu v enakem položaju :) Res super da je vse ok. Upam da čimbolj uživaš v vseh teh čarobnih občutkih in imaš čimmanj skrbi :)

K1234 žal mi je da ni bil tisti cikel uspešen. Ampak dobro, zdaj ti bodo vsaj uredili cikle in imaš dosti večje možnosti v prihodnje :) Upam da čimprej uspe!

Naty me veseli da je vse ok :) Haha, ja kaj pa veš, mogoče bo pa res več kot 1 :) Kolikor vem, je pri jemanju clomida prb 10% večja možnost za dvojčke :) Pa tudi test si imela kar zgodaj pozitiven če se prav spomnim ane? :) Se že veselim tvojih novičk naslednji teden :)

Anaina dobrodošla :) Žal mi je, da je za tabo tako težka pot. Upam, da se vse uredi s spremembami ki si jih omenila. Če je v prvo šlo, bo šlo tudi zdaj :) Samo glavo pokonci in da ti ne zmanjka volje :) Koliko si pa stara?

Anonimna dobrodošla tudi ti :) Če ti že toliko zamuja M pa še vedno ni pozitivnega testa, potem ti mogoče kakšni hormoni nagajajo, ali pa je bila O pozna in testi še ne zaznajo nosečniškega hormona :) Smo ravno par mesecev nazaj imele tu primer punce ki ji je zamujala M in je imela negativne nos.teste, pa se je potem ugotovilo da je noseča, vendar je bila njena O tik preden bi mogla dobit M. Tako da vse je mogoče :) V tem primeru bi lahko bil tisti rjav izcedek vgnezditvena krvavitev, nikoli neveš :) ..Javi, kako se izteče.

No jaz pa sem očitno že po O, nekam zelo hitro je bila ta mesec, že 11. dan cikla (v torek). Upam, da ni to prehitro in se je jajčece lahko normalno razvilo do konca. So me pa že danes začela bolet prsa, tako da očitno bo hormonov poln tale cikel. Upam, da je to dober znak :) Če ne druga mi bo pa vsaj hitreje minilo vse skupaj.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 14:29:58   
Anonimen
Evo jaz sem glih od ginekologinje. Situacija je pa taka: noseca nism :-( menstruacijo sem izgubila zaradi prekomernega stresa in tudi na ultrazvoku menstruacije ni bilo na vidiku ker je sluznica cisto tanka, pojavila se mi je cista na levem jajcniku. Ginekologinja mi je naredila tudi bioskopijo, ker pravi da ji tale moj matericni vrat cisto nic ni usec. Predpisala mi je dabrestone za sprozitev menstruacije in potem spet novim zmagam naproti. Rekla mi je tudi naj gre moj po napotnico za spermiogram ker z mano ni cisto nic narobe glede na to da imam ze dva otroka iz prejšnje veze in da sm obakrat zanosila prakticno takoj. Ceprov z mojim sedanjim partnerjem delava na otroku sele od avgusta (takrat sem si dala namrec odstraniti mireno) 

(odgovor članu Ella221118)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 18:14:44   
Anaina
Jaz sem stara 31. Kaj pa ostale? Ja tu se katera z PCO in nima rednih M? Zdaj sem si kupila ženski čaj pa da vidimo če bo to kaj pomagalo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 18:29:48   
Anonimen
Anaina jaz sem stara 29 let

(odgovor članu Anaina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1558
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 18:55:48   
Ella221118
Anonimna, žal mi je da nisi nosečka :/ Če še nisi poskusila, bi ti mogoče priporočala čaj krvomočnice, ker naj bi ravno pri tem pomagal da se sluznica fajn odebeli. Drugače pa v vsakem primeru dobro, da gre tudi fant na spermiogram, škodit ne more. Vsaj vedela bosta malo bolj na čem sta.
Jaz sem stara 26. Glede PCO pa mislim da ima Mariposa isto težave. Za druge pa nevem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 18:58:10   
Anonimen
Ella a ta čaj krvomočnice se kupi v lekarni? 

(odgovor članu Ella221118)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.1.2019 19:04:51   
Ella221118
Jaz ga kupim v Biotopicu ali Sanolaborju :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.1.2019 9:53:46   
naty1989
Cali90

Jaz sem kar v vredu, pa ti?

Ella

Verjamem, da imaš zdajle kar skrbi, ko ne uspe, ampak sem 100%, da ne delaš čisto nič narobe. Jaz sem enako mislila, ampak na koncu se vse pogliha, boš videla. Sicer pa kaj bi lahko delala narobe? Več kot trudit se in dat vse od sebe tako ne gre. Če pa potrebuješ pomoč pa tako ne moreš nič, samo do G it in povedat, pa potem že dajo kaj. Pa potem s tistim lahko kaj hitro uspe. Tako da v vsakem primeru je samo čakanje in čakanje. No super da si imela hitro O, potem bo tudi cikel hitro minil. 

Kateri cikel probe si že zdaj? 

To je dober znak da te prsi bolijo, mene so prejšnji cikel od O dalje pa potem skoz še danes in še bojo kar naprej. Pred tem pa me nikoli niso tako dolgo bolele. Baje da je to od progesterona. Ker za kako oploditev bi še bilo prehitro. Če pa se bojo bolečine nadaljevale in stopnjevale pa je lahko ratalo. To je najbolj očiten znak, drugih tak še nekaj časa ne bo. No razen tisto črvičenje pred M. Samo se na to ne da zanašat.

Ne mislim da je to samo v heci bilo rečeno,haha. Nisem še jaz clomida jemala, če ne bi uspelo bi ga morala. No ampak ni bilo potrebno. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.1.2019 10:06:23   
naty1989
Ella
Ja branje teh postov / člankov res ne pomaga dosti. Ker smo si različne in nobena ni enaka. Pa še če bereš kakšne težave so imele nekatere, da so prišle do otroka te je samo še strah da bi pri tebi bilo enako. Tako da jaz raje nisem več vsega tega brala. Sem imela potem samo slab dan. 

Anaina

Jaz sem še 29 stara. Za 2 meseca pa že 30 😊.

Anonimen

Tudi meni je žal, da ni uspelo. Ampak če imaš že 2 otroka, potem ni panike. Pa sploh če se trudiš od avgusta šele tudi še ni tako dosti to. Kako hitro je pa uspelo pri prvih dveh otrocih? Ja pravijo da, tudi če pri prvem otroku ali dveh hitro uspe ni rečeno da bo naprej tudi tako. Lahko se zavleče vse skupaj. Ker smo vedno starejši in vedno manj kvalitetne jajčece imamo, pa nastanejo drugi problemi, ki motijo zanositev...potem je tu še stres...se zna zavlečt ja. Eno leto pravijo. Pri najinih letih. Si 29 stara ne? Če sem prav prebrala. No jaz enako. Pri meni je trajalo 11 mesecev, da je uspelo, v kar še zdaj skoraj ne vrjamem,haha. Sej bo. Še imaš čas.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.1.2019 11:41:16   
Anonimen
Natty ja 29 sm stara. Pa ja dva otroka imam se iz prejsne veze in sm pr obeh zanosila prakticno takoj, v prvem poskusu. Sedaj z novim partnerjem pa ne gre in ne gre, je pa res da sm bila tudi veliko pod stresom in mogoce ima tudi to kaj vpliva...

(odgovor članu naty1989)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.1.2019 11:43:03   
Anonimen
Natty drugace ti pa zelim lepo in predvsem  mirno nosecnost, ko sem bila jaz noseca je bilo to moje res najlepse obdobje v ziuljenju, nism imela cisto nobenih tezav in res si zelim se enkrat to doziveti... 

(odgovor članu naty1989)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.1.2019 19:44:40   
Lillyy
Pfuuu objav ... bom zagotovo kaj spustila :)Anonimna in Anaina dobrodošli :) anonimna žal mi je, da nisi nosečka. Se je tudi meni v drugem mesecu za več kot teden zamaknila menstruacija zaradi stresa. Ko se boš sprostila, jo boš dobila :) Anaina, zagotovo bo uspelo še v tretje. Poročaj, ko bo šel tvoj dragi na spermiogram :)
Ne vem katera je spraševala. Jaz sem stara 26 let, 8. krog. Ella, glede krvomočnice. Koliko časa jo ti že piješ? Jaz sem jo samo 1 mesec. Tuhtam da bi začela nazaj, a moram novo dobit. Jaz mislim oz. se tolažim, da ne delamo nič narobe ... sem pa štela in imam še 10 O testov, jih bom pomoje porabila ta mesec. Ne vem, če si me ti spraševala glede O. Od takrat, ko sem bila pri G in sem imela O že 8. ali 9. dan cikla, imam na sumu, da so moje O prej kot na sredini cikla. Tudi čutim tako, ali pa je le v moji glavi.Naty, kar uživaj in super da si dobro :)
Mariposa, kako se je odvilo? Upam, da si nosečka s kasnjšo vgnezditvijo :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.1.2019 19:47:47   
Lillyy
Sem se zatipkala ... sem mislila v drugo Anaina :)
Cali, kako si ti? K1234, kaj novega? :)
Ja, zdaj nas je pa že toliko, da bo pa ja kmalu spet kakšen plusek :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   RE: Noseča vsak mesec znova
11.1.2019 20:29:04   
Ella221118
Naty pa nevem, saj veš da gre tisoč in ena misel po glavi ko tolikokrat ne uspe :) Ja saj zdaj če feb še ne bo pluska bom kar klicala da spravim malo naprej vse skupaj. Za O pa upam, da ni bila prezgodaj no. Oz. kakorkoli že, samo da bi se srečno končalo. Ta mesec se mi zdi da imam spet neka visoka pričakovanja :) Nevem če je to ravno dobro..
Prsa me pa bolijo bolj tako no, samo na dotik. Vem da ne more bit to še znak nosečnosti, še kar nekaj časa ne. Je pa upam da znak da hormoni ta mesec delajo kot morajo. Imam tudi veliko izcedka zadnje par dni, s tem da včeraj in danes sem opazila da je občasno tudi malo obarvan user posted image tako rahlo roza-rjavo. Predvidevam da kaj v zvezi z ovulacijo, ampak še nikoli nisem imela česa takega. Če bi bilo kakšne 4 dni kasneje bi že mislila da je vgnezditev :) Upam samo da ni nič slabega. Sem pa zdaj 9. cikel po splavu..

Ajaa, sem pa malo pozabila da še niti nisi jemala clomida haha. No potem pa je bilo verjetno res v hecu, čeprav nikoli ne veš :))

Lilly jaz pijem krvomočnico zdaj že kar nekaj mesecev.. mislim da 4. Nevem, če mi kaj spremeni, ampak imam boljši občutek ko jo pijem. Pa tudi od UZ vem, da imam sluznico lepo zadebeljeno.. če je to od pitja pa ne morem vedet :) Imam pa tudi lepo izcedek med O, kar se od prej ne spomnim da bi imela. Ampak možno da niti nisem bila tako pozorna. Sem že itak cela zmešana z vsem :)
A pri ginek so ti povedali da si imela ovulacijo že tako zgodaj? Pa niso nič rekli da bi bilo to prehitro? Jaz sem jo imela zdaj mislim da 11. dan in se mi je zdelo zelo hitro.. sploh ko sem šla malo googlat glede tega in sem našla seveda same negativne stvari. Res se prav mučim sama sebe včasih. user posted image Kako dolge pa imaš drugače cikle?


(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.1.2019 8:33:57   
Cali90
Živjo, 
Jaz sem vredu, čakam še te zadnje dni pred M. Zaenkrat še ni nobenih znakov da bo prišla, ponavadi me par dni prej boli v trebuhu, ta mesec pa ne. Se mi pa čudno zdi, da sem imela danes zjutraj zelo veliko izcedka, takega kot med O. Ne vem ali to nakazuje na prihod M ali pa na kaj drugega 🙂 se pa ne spomnim, da bi ga kdaj pred M že imela. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.1.2019 10:10:28   
Mariposa08
Zdravo punce ! Včeraj sem klicala G in se pri sestri naročila za ponedeljek , danes pa sem M dobila .. no je vsaj sama prišla, da je ni bilo treba sprožiti . Drugače sem pa že kar malo obupala nad vsem tem , vsak mesec je isto , ampak bo bolje . Danes je prvi dan M pa se lahko malo smilim sama sebi :)


Uuhh objav pa veliko .. upam , da kaj ne bom pozabila napisati :) naty super, da si v redu , čuvaj pikico :) 

Lillyy midve kod vedno sva nekako na istem , mislim malo ena za drugo v ciklu ampak sej nama bo uspelo , vsem nam :) upam da si bolje :) 


Ella kako tebi kaže ? Ti si že po O ? Se ti pojavljajo že kakšni znaki ? 

Cali90 kaj pa veš mogoče pa je to znak , da pa je le uspelo , nikoli se ne ve :) sicer sem imela tudi jaz ta cikel take izcedke pa nič ni bilo ampak ni rečeno , da je pri tebi enako , upamo do zadnjega :) 


Anaina in Anonimna dobrodošli med nami :) 


Anonimna tudi sama sem že večkrat jemala Dabroston za sprožitev M, nevem zakaj so se ti cikli tako zavlekli in M izostala . Vidiš dva otročka že imaš in nič čakat , tvoj naj kar gre na spermiogram , lahko gre tusi samoplačniško , tudi moj partner je šel , nič strašnega ni to , bosta vsaj vedela na čem sta :)


Anaina tudi jaz imam PCO , tako da če te kaj zanima me kar vprašaj :) sicer ravno specialist za to nisem ampak izkušnje in mnenja si pa lahko izmenjava :))Drugače za izostanek M , da do tega ne bi prišlo jaz pijem Fertilup tbl , pomagajo uravnavati hormone , uravnavajo cikel in izboljšajo ovulacijo. So sicer malo dražje ,29€ , tudi za zanositev pomagajo , meni je prvič uspelo s tem in s klomidom. Samo je potem bil ss ampak vsaj uspelo je . Pila pa sem 4 mesece tudi ašičev čaj za lažjo zanositev in mi je pomagalo , da je M bila redna . Razne mace in take te meni nikoli niso pomagale, da bi M dobivala redno . Drugače pa čim manj sladkega jej pa veliko gibanja tudi pomaga da so hormoni bolj v ravnovesju in čim več sadja in zelenjave jej :)
Jaz sem stara 30 :) vidim da smo kar vse podobnih let :)

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.1.2019 10:38:21   
naty1989
Anonimen

Hvala za lepe želje. Ja če si pod stresom tudi kr vpliva. Tudi če je partner pod stresom slabo vpliva. Baje tudi dolgo delavniki slabo vplivajo na to da ne uspe. Tudi nočno delo...tako da vse po malem vpliva. Ampak jaz mislim, da ko je pravi čas potem uspe, pa tudi če se ne vem kaj zgodi tisti mesec, mislim slabega pa če je tisti pravi mesec bo ratalo. Tudi če je stres prisoten...pač pride tvoj čas in to je to. Ker je logično, da če si en mesec pod stresom si še 2 in 3 in 10 mesec...nisi zato nič manj, ampak kljub temu mnogim uspe. Kvečjemu si ko dalj poskušaš še bolj tako naspidiran, pač kar čez noč ne moreš obrniti svojih misli, da zdaj ti je pa vseeno, če bo kdaj uspelo ali ne. Tako da stres po eni strani vpliva, po drugi pa če se vse poklopi tudi ne vpliva tako. Pač kak nanese. Splet okoliščin. 

Ella

Mislim, da to ko imaš prej O sploh ni tako pomembno. Po mojem to nič slabega ne prinaša. Jajčece se tako kak mesec pač prej razvije in pride do O. Ni pa to, da se ne bi razvilo ali bi se pomanjkljivo. Ker če se ne bi, niti O ne bi še bilo ne. Pri meni je bilo enako. O je nastopila decembra mislim da 13 ali 14.dan po M. Je bilo v mojem primeru, ko je bila O ponavadi okrog 16,17,18.dneva po M kar hitra. Tako da naše telo dela 1x tako, 1x drugače. Včasih se jajčeca prej razvijejo, včasih kasneje. Odvisno mogoče tudi od okoliščin. Ali če smo pod stresom...

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.1.2019 10:48:45   
naty1989
Mariposa08

Žal mi je za M. Škoda da ni uspelo, ker je kar vzpodbudno kazalo, ko se M le ni prikazala kar dolgo ne. 

Ja nič ne moreš, da je vsaj sama prišla. Ker če bi jo mogli sprožit bi to spet zahtevalo dodaten čas in živce. 10.krog si pa le zaključila, čeprav je res trajal in trajal. Pri meni je bil tudi 10.krog najbolj težek od vseh. Pa še bolečine sem imela take da me je zvijalo, bruhala 2x, izmučilo in izmozgalo me je da še zdaj nisem pozabla. Daleč najhujša M je bila. No upam da bo 11. krog pri tebi boljši, če ne drugega da vsaj O pride dokaj hitro. Pa seveda da je to zadnja tvoja M.

Ti čisto vrjamem, to pacanje in matranje vsak mesec ti že preseda. Samo glej zdaj ko je M je težko, ampak bo tudi ona odšla in bo boljše. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.1.2019 8:32:58   
Lillyy
Ella, sem vprašala G, kako to, da sem jo imela prej in mi je rekla, da nisem robot in da naj neham štet :) drugače pa nevem kje si brala. A po Pušenjaku ni nič narobe, če je prej. Če bi bila prej kot 8., 7., dan lahko jajčece ni dovolj kvalitetno. Tako da ni prav nič narobe, če je prej. Jaz imam cikle od 26-29 dni. Imam težave z določanjem, ravno zaradi teh izcedkov. Je pa redna, kar je G rekla, da je super. Jaz sem si pa včeraj spet nabavila čaj, bom tokrat ga dalj časa pila. Ti piješ 3 skodelice na dan? Jaz kar 2 ... si skuham kar skupaj. Sem tudi prvič tako. Sem pa blizu O, oz. bi jo morala imeti nekje v teh dneh. Jaz najbolj vedno vem po povečani želji po slončkanju. Cali, držimo pesti! :)Mariposa, žal mi je za M ... :( sem tudi jaz mislila, da ti bo test kasneje pokazal +. Le pojdi do G, pa se bosta naprej pomenili. Poročaj, kako bo. Ti še piješ tisi Ašičev čaj? Naty, ti je  že kaj slabo? A fantu in družini si že povedala? :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.1.2019 16:48:21   
Cali90
Evo pri meni tud ta krog ne bo nič, danes je prišla M. 😞 Ta teden nom kar klicala ginekologa, mogoče mi bo pa pomagal prej kot po enem letu.. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.1.2019 18:43:17   
Anonimen
Cali to je cist odvisno od ginekologa. Jst mam eno ful dobro in z mojim komi tri mesce delava na bebiki in ker se ni se nic prijelo je takoj odreagirala. Je rekla nej gre kr na spermiogram in k bojo izvidi bomo videli kaj in kako naprej

(odgovor članu Cali90)
  Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?