|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.1.2019 10:21:39   
Ella221118
Mariposa, žal mi je da se ni končalo s pluskom. Ampak glede na to da deluješ zelo prepričana v to, da boš čutila ko boš res nosečka, in da tega ta mesec ni bilo, je dobro da se je vsaj prikazala in si v novem krogu. Mogoče bo pa ravno ta pravi :)
Jaz sem že po O ja.. je bila zelo hitro ta mesec, tako da bo vse hitreje mimo, predvidevam. Znaki, hm.. kaj pa vem. Zdaj sem 6 dni po ovulaciji. Kakšna 2dpo sem imela rahlo obarvan izcedek, kar se mi je prvič zgodilo. Ugibam da kaj povezano z ovulacijo. Drugače pa mam malo bolj občutljiva prsa že od takrat, pa vsak dan do zdaj je bil kak izcedek, večinoma kot nek beli tok. Ampak ni vedno prisoten, samo npr. enkrat na dan ga začutim in to je to. Drugače pa nič posebnega. Vsaj nekaj je no, bolje kot prejšnji mesec ko ni bilo nič od nič z "znaki". Se tolažim da to pomeni, da so hormoni ta mesec ok :)

Naty ja upam da je res tako :) Se nebom več obremenjevala s tem oz. sploh razmišljala o tem, brezveze. Sem se odločla bit pozitivna ta mesec, če bom zaradi tega potem še bolj razočarana, pa pač bom. Mogoooče pa s pozitivnim odnosom pride pozitivni test user posted image .

Lilly, no super. Če je G tako rekla potem pa že mora bit ok :) Hvala za to info. Sem pa brala bolj po angleških člankih. Ampak itak svašta najdeš na spletu, boljše nič brat včasih. Imama pa približno isto dolge cikle, tudi pri meni so v povprečju nekje 26-28 :) Super, da začenjaš spet s krvomočnico :) Jaz pijem trenutno kar samo 1x na dan.. mogoče bi lahko res 2x, vsaj nekje do sredine cikla. Ampak več pa jaz verjetno ne, ker se spomnim prvi mesec ko sem jo pila, sem si je naredila več in sem imela potem dosti bolj bolečo M kot ponavadi.

Cali žal mi je za M :( Kar kliči, izgubit nimaš kaj.. Če ne druga ti lahko naredi vsaj UZ da preveri če vse ok zgleda.. Meni je delala UZ 2x, kaj več pa je rekla da še ne more. To je bilo oktobra. Bom pa tudi klicala spet naslednji mesec če še ne bo uspelo.




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.1.2019 11:17:27   
naty1989
Lilly

Pa niti ni nekih slabosti. Mogoče je bilo včeraj malo, po kosilu. Malo več sem pojedla, pa mi ni nekaj pasalo. Drugače pa ni sile. 

Cali90

Ne vem, če bi te G resno jemal, ti še nimaš toliko mesecev probe za seboj ne? Odvisno je res od G. Eni se kr držijo tistega 1 leta. No jaz sem šla v 10 mesecu poskušanja do G. Takrat me niti ni vprašal kako dolgo se trudiva, samo kako dolgo več ne jem tabletk. In je potem nekaj računal pa mi reko, da še imam čas, da se doba za prvega otroka povečuje, da jih imajo vedno pozneje... da imam čas do 32,33 leta... No sem mislila, na pa ne bo nič, bo treba še čakat. Ampak me je potem le dal na uz.da pogledajo če imam O... O je potem štimala, pozitivnega rezulatata vseeno še ni bilo, potem v 11 ciklu sem imela spet pregled, pa me je te vprašal kako dolgo že poskušava, pa sem kar rekla da že 1 leto. Zato me je bolj resno vzel in je potem tudi reko da se bo začelo zdravit če tokrat ne uspe. Tako da ja, malo sem obširno napisala vse, se je potem kar začelo razvijat naprej. Samo pač eni čakajo da naravno uspe, ni kaj. No zdaj pa smo kjer smo hvala bogu 😊. 

Tako da ti kar probaj, izgubiti nimaš kaj. Če ne bo nič, boš vsaj vedela da moraš pač počakat.

Ella

Glede teh izcedkov, sem jaz tudi imela skoz kaj, včasih take, spet drugič drugačne. Včasih nič...vedno je bilo kaj. Pa niti nisem toliko to spremljala, bolj sem tistega resno vzela ko je malo pred O. Tisti je najbolj važn. So pa še bili po O tudi povečani izcedki, kot bi spet bila O. Ampak je bilo tega manj. Tako da jih nisem toliko preučevala. Prejšnji mesec niti tistega rjavkastega ni bilo ko bi naj bila vgnezditvena. Ker po vsej logiki je bila. Tako da se na to nekak nisem zanašala. Ker nima vsaka punca tega. Tako da je možnost da te malo krvavitve ob vgnezditveni sploh ne boš imela. Je pa res da čez mesec res nisem imela nikoli teh rjavih izcedkov, ki baje niso ok. Samo pred in po M, pa samo včasih. 

Je res bolje ne brati vsega tega, bolj mirno živiš, pa si misliš kar bo pa bo. Če pa vse to slabo bereš, pa se samo bojiš, da bi bilo pri tebi to, ali vsaj nekaj od tega. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.1.2019 12:54:28   
Cali90
Jaz sem sedaj v 8 krogu. Se je ravno začel s tole M, tako, da je bilo 7 neuspešnih. Če ne bi imela tiste IMN v začetku leta sploh ne bi mislila še klicat. Sedaj pa malo upam da me bo glede na to malo prej začel obravnavati. Imam samo en jajcevod in glede na to, da sem imela IMN je mogoče tudi s tem kaj narobe. Mi je pa že takrat na pregledu po IMN nekaj omenjal umetno, pa je potem rekel da bomo še malo počakali glede na to, da sem še mlada. Tako da mogoče do kakšnega pregleda prehodnosti jajcevoda pa pridem.. no drugače pa čakat še slabega pol leta, saj bo hitro naokoli, čas itak ful hitro gre.. naty kdaj pa imaš rok? A so ti že povedali?
Lp

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.1.2019 18:58:04   
naty1989
Lilly

Mislim da si ti vprašala če že vejo za mene. Ja fant ve, pa mami nekaj ve. Pač rekla sem, da se nekaj dogaja, ampak je še treba počakat kaj se bo izcimilo iz tega. Od ostalih pa še nihče ne ve. Tako želim še počakati, da vsaj pridem iz teh prvih tednov, ko je nevarnost največja. Pa tudi želim da zaenkrat to vema samo midva s fantom, da je to najino. Ostali pa bojo izvedeli kmalu, ko bo le bolj ziher, da vse štima.

Cali90

Aha, ja to je pa boljše če si imela imn in sploh če imaš en jajcevod da greš do G. Je le boljše, da imaš že kak pregled, pa da počasi izveš, kje je problem. Ker tako je še treba več kaj skozi dat, čas pa teče in smo vedno starejši, pa še nam težje uspe. 

No potem pa upam, da ti porihtajo zadeve, pa da čimprej ugotovijo kaj je problem...

Ne nič še ne vem, še je malo prehitro. No mogoče pa ju3 zvem kaj več, upaaaam.

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 9:38:58   
naty1989
Včeraj sem bila na pregledu pri G in je vse ok. Vse vidno...čez 3 tedne pa spet. Zdaj se še vseeno ne upam preveč veseliti, še jemljem kot rezervo vse skupaj, sem pa res zeloooo vesela. Upajmo, da bo ok še naprej in seveda tudi za vas vse držim pesti, da vam čimprej uspe, eni za drugo. 

In kako ste drugače, kaj novega? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 11:04:56   
K1234
Naty zelo zelo vesela zate!!!!!! Javi se naprej kako bo :) kateri krog je bil zdaj to da je bilo uspesno? Saj vem da skos govorimo o tem samo ne sledim vsem 😂Jaz sem danes bila na ultrazvoku glede jajcnikou in ovulacije in je vse ok! Ni cist nimam pco in baje je vse tako kot mora bit. Danes je 14 dan od prvega dneva M po jemanju dabrostona. Zdaj zacnem se enkrat jemati dabroston 10dni in potem klomid in zopet na ultrazvok da vidijo kako vpliva klomid na ovulacijo. drugi teden ima pa se moj datum za spermiogram. Tako da stvari se premikajo naprej in upam da se kmalu pokaze plusej tudi pri nama. Je mogoce katera tu ki je jemala dabroston dvakrat zapored in ima kaksne izkusnje z ovluacijo in nosecnostjo? kdaj po tem se je kaj zgodilo? :)Srecno vsem!❤

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 11:50:52   
Ella221118
Naty super!! Kakšen je občutek ko prvič slišiš srček? :))) Verjamem da čaroben :) Kako se drugače kaj počutiš?

K1234 supeer tudi zate, da ni kakšnih ovir :) In da se aktivno dela na tem da bo kmalu plusek :) Torej če prav razumem, si zdaj nekje okoli O?

Jaz sem danes 8dpo. Prsa me še vedno bolijo, a le na dotik in bolj kot ne samo ob straneh. Tako je že od O naprej. Pa včeraj po user posted image sem opazila zelooo rahlo obarvan izcedek. Včasih opazim to, če sem že par dni pred M in se začenja moj predM izcedek.. tako da nevem. Upam da ni bilo to no, ker sem komaj 19. dan cikla. Danes ga zaenkrat ni več.

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 11:59:04   
Cali90
Naty vesela sem zate! V katerem krogu ti je uspelo? Ali si imela kaj pomoči? Saj vem, da si vrjetno že vse napisala, samo sem pozabila.. evo jaz imam ravno zadnji dan M, je bila kar kratka. Samo 2 dni je bila “konkretna” včeraj že bolj švoh, danes pa samo še za vzorec. Jutri imam namen klicati ginekologa pa me je kar malo strah, glede na to da še ni eno leto.. no saj kaj slabšega kot da rečejo da naj počakam da bo 1 leto itak ne more biti.. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 12:01:58   
Cali90
Ella tist izcedek je lahko tudi posledica 🐘, ti kakšna žilica ali pa kaj poči, se naredi kakšna majhna ranica.. jaz sem tudi to kdaj doživela, še pred leti ko nismo še delali na dojenčku. Tako, da če ga ni več se nikar nič ne obremenjuj..

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 12:02:56   
Ella221118
Cali kaj pa če samo rečeš da bi rada prišla na pregled? Da imaš nekaj težav in vprašanj za ginek? Potem ko si enkrat tam pa se že pogovoriš z njo/njim :) Sestre znajo bolj kaj komplicirat kdaj :)

Pa ja, jaz tudi bolj v tej smeri razmišljam :) Sicer se mi še ni zgodilo, ampak vse je enkrat prvič.. sploh v tem začaranem krogu truda do zanositve :)

< Sporočilo je popravil Ella221118 -- 16.1.2019 12:04:56 >

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 12:12:20   
K1234
Ella. hvala! Ja vrjetno bi morala biti zdaj enkrat O ja. Izcedek je se zmeraj isti me pa res da ze od M dalje vsak dan spikajo jajcniki. cist rahlo ampak cutim tako da ce nebo izcedka povecanega nebom tocno vedla kdaj je O. boma pa pridna :DTole z izcedkom takoj po odnosu sem tudi jaz imela in mi je G takrat potrdila da je to lahko od kaksne ciste ki se pri odnosu lahko razpoci in zato pride do rahle krvavitve. tako da upam da ni nic kaj takega pri tebi in da kmalu rata!:))

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 12:41:05   
Mariposa08
Oj punce :) ste se kar razpisale :) 

Naty super za pregled , da je vse ok :) pa poročaj naprej kako bo ;) 


Ella ja res je možno , da je med slončkanjen kaka cista počila ali žilica pa zato tak obarvan izcedek, tudi meni se je to že zgodilo . Kdaj pa hi morala M dobiti ? Kaj pa veš itak upamo do zadnjega da pa le uspe :)


Cali tudi jaz sem danes zadnji dan M , je enako samo še za vzorec :) in imam tudi namen v petek poklicati G , ker jutri ne delajo, da sr naročim čim prej za pregled , da vidim kaj in kako . Kateri cikel si ti zdaj začela ? Jaz sem 11.cikel .


K1234 super, da nimaš pco , glede dabrostona jaz sem ga jemala skupaj s klomidom in fertilup tbl ko mi je prvič uspelo zanositi, vendar je bil potem ss. Ampak ne zaradi dabrostona ali klomida , pač tako je bilo. Večini je uspelo samo z dabrostonom , lepo je da se ti končno pozitvno odvija naprej :) 

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 12:47:31   
Cali90
Mariposa jaz sem zdaj v 8. krogu. V 8 gre rado 😝. Koliko časa pa si ti poskušala preden si v prvo zanosila? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 13:23:43   
Mariposa08
Cali v prvo je bilo tudi nekako 10 mesecev , v 11 je uspelo . Potem sva kar vzela malo pavze po tem , več kot 1 leto in zdaj je spet že 10 mesecev mimo, upam da spet uspe v 11.krogu . Nimam več veliko časa , če ne uspe potem verjetno bo umetna . Jaz držim pesti da ti uspe v 8 krogu :)) 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 13:43:04   
Ella221118
k1234 no super, važno da bosta pridna, potem tako ni važno kdaj bo O user posted image Hvala za info, očitno bo res nekaj takega :)

Mariposa ja verjetno res :) M pa bi naj (ne)prišla nekje v sredo naslednji teden. Pa še to bi bil moj do zdaj najkrajši cikel odkar si beležim.
Upam da nisi več tako slabe volje zaradi M.. zdaj prihajajo boljši meseci :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 14:13:53   
K1234
Mariposa koliko casa pa si jemala vse to predno si zanosila? 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
   RE: Noseča vsak mesec znova
16.1.2019 14:26:42   
Mariposa08
K1234 jemala sm dabroston 2 meseca, klomid pa 3 mesece, uspelo je pa 4 mesec, ko nisem jemala ne dabrostona ne klomida , itak pa oba zdravila delujeta še 3 mesece po tem , ko jih nehaš pit :) jaz držim pesti da ti činprej uspe :)


Ella nisem vrč slabe volje zaradi M, ne znam ti opisati , ta mesec mi enostavno je čisto vseeno za zanositev in vse , nisem ne žalostnane vesela enostavno kot da sploh delala ne bi na tem , nevem . Bomo vidli kaj bo , držim pesti da M ne pride :)

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.1.2019 12:57:48   
Cali90
Evo, jaz sem danes klicala in sem naročena za naslednji teden. Me pa sestra sploh ni vprašala za kaj bi prišla, sem samo rekla, da bi rada prišla na pregled in posvet in me je naročila. Zdaj pa upam, da bo tudi G kaj odreagiral in, da se prične kaj odvijat.. kako ste kaj punce?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.1.2019 13:38:40   
naty1989
Hvala za čestitke vsem.

K1234

V 11.krogu je uspelo.10 pa ne. No super, da se rihta naprej, boš videla da bo 1x uspelo, samo je potrebnega več časa. Pa glavno da se premika v pravo smer, že to je dosti vredno.

Ella

Pa pravzaprav je G samo rekel, da je srček lep in ok. Nisem slišala utripa, mislim da ga tudi on ni poslušal. Ne vem, mogoče je še pa prehitro, ker sem tudi prej imela pregled. No drugače ni posebnosti, tako da načeloma upajmo da bo vse ok še naprej. Ne želim preveč razmišljat kaj če ni kaj vredi pa zakaj tega ni bilo...drugače pa tako imam čez 3 tedne pregled, je bolj pogosto, pa bo takrat že kaj rečeno. Nekaj je bilo tudi omenjeno za nuhalno, da imam potem po tem pregledu pri G. Da vidijo če je hrbtenjača vredu in glavica...

Cali90

V 11 krogu je uspelo. Ne nič ni bilo vzpodbude. Bi pa bila če bi bilo tokrat neuspešno. 

Super da boš rihtala, dalje. Glavno da prideš do G, potem se pa že da zmeniti kaj. Spet pa je odvisno kak je človek in kako resno te vzame. Mogoče pa boš imela srečo. Kar poročaj kako bo.

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.1.2019 13:45:06   
naty1989
Mariposa08

No super da si boljše, sej 1x more že od sile uspet. V 11 gre rado jaz pravim, če ne pa v 12 - to. Tako da zdaj nekaj bo, kakor hoče ali tako ali drugače. Super da greš do G. In da boš vedela kako stvari stojijo in zakaj ni uspelo. Je pa res da se zadeva kr počasi rihta in včasi kr traja da kaj izveš. Je pa res da prej greš, prej ti pomagajo.

Cali90

Jaz sem ok, pa ti? Zdaj pričakuješ že O? Nisem toliko sledila.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.1.2019 13:54:57   
Ella221118
Mariposa, razumem. Sem tudi že imela takšne mesece. Drži se :)

Cali super:) Jaz mislim, da nekaj bodo že naredili, vsaj določene stvari da se preverijo, pa potem dalje :)

Naty aja, no saj bodo še priložnosti :) Če je rekel, da je vse super, potem zagotovo je :) Kar uživaj čimbolj v tem obdobju, sploh dokler ne pride kakšna slabost user posted image .

Jaz sem pa danes zjutraj spet mela malo rjavo na papirju.. očitno imam res že čisto zmešane cikle :( Bo treba kaj do G.. Danes je šele moj 20 danuser posted image

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.1.2019 17:47:13   
naty1989
Ella

Mogoče boš pa res morala do G zaradi teh izcedkov. Pa to imaš pogosto? Mislim na koliko časa/ dni? Tako tudi na sredini cikla? Pa ko še ni blizu M? Najbrž so kar nadležni ti izcedki ne?

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.1.2019 17:55:28   
Cali90
Naty  jaz sem ravno po M, tako da me od O loči še kar nekaj dni.. ravno malo pred O imam ginekologa, se bo mogoče kaj videlo.. pa še če se bo dobro odvilo pri njem bom mogoče bolj sproščena glede vsega in nama mogoče uspe 🙂

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.1.2019 18:31:33   
Ella221118
Naty ponavadi jih imam vedno samo pred M, kaksna dva, tri dni. Ta mesec je bilo prvic da je bilo malo se kak dan po O. Cudno mi je da sem imela prejsnji mesec 32 dni dolg cikel, zdaj pa ze na 20. dan ta izcedek.. Ce stejem se tisto ko je bilo po slonckanju, je bilo ze 18. dan. Ceprav je bila O tudi bolj zgodaj je se vedno prehitro 😕

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.1.2019 21:18:02   
Cali90
Mogoče je oa vgnezditvena 😉

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?