|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.1.2019 13:54:08   
Sankka
Hej punce.
Sem nova na forumu, mogoče pa bo vso to čakanje malo lažje ali pa zanimivo.
Na kratko o meni, za mano 3 leta poskušanja v smislu ko bo pa bo, ampak se nisem sploh sekirala, ker sem še dokončevala študij.Potem enkrat začutim bolečine v trebuhu, naredim ovulacijski test, ki prej nikoli ni kazal pozitivno in evo ga, ovulacija na vidiku, pa sva se malo poigrala in naslednji mesec dve črtici, kdo bi si mislil. Izgledalo je enostavno. Videla sem srček. Sreča je trajala 10 tednov, nakar sem imela spontani splav in eno najhujših bolečin.
Okej, se zgodi. Ginekolog je rekel, da po splavu hitro zanosijo, če 3 mesece ne bo naj pridem nazaj, da sem enkrat zanosila in naj še pač enkrat, bla bla bla.
Skratka, zdaj bo mimo 8 cikel, bolj kot nosečnost zdaj čakam napotnice in izvide. Partner je imel spermiogram, ampak so rekli da prvi ne pomeni nič in da je potrebno počakat se na kontrolnega in ni dobil nobenih izvidov, tako da to bo znano komaj v sredini marca. Jaz pa tudi imam naslednji teden pregled pri uroginekologu zaradi pogostih vnetij mehurja (imela tudi med nosecnostjo), pa je omenjala napotnico za neplodnost in clomid. Boko videli.
Aja pa še ena zanimivost:
Sem nekaj let nazaj ne vem zakaj bila pri nadomestni ginekologinji, je rekla vi imate policistične jajčnike. Grem takoj naslednji mesec k svojemu, pa pravi vi ste popolnoma zdravi.Grem cez nekaj let k tej nadomestni (zdaj po splavu) na pregled, če se je vse sčistilo, pa ženska spet pravi to ja, ampak vi imate policistične jajčnike, levi čisto pokvarjen, desni še pa malo dela! Mater, grem k svojemu, pa pravi "kaj ova to vidi, če je vse zdravo"... pol pa vedi pri čem si.
Aja, pa jemljem že 4 mesece Estimo, imam prekratko lutealno fazo, dokazano z ultrazvokom, tako da vedno tudi ne drži, da je menstruacija sigurno +-14 dni po ovulaciji.
Vse skupaj ena zmeda... no pa kratka tudi nisem bila :)
Vsem želim pozitivne testke, nekak čimprej, hjojoj.
Imejte se lepo.

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.1.2019 14:07:41   
Sankka
Aja pa še to bi dodala, najhujše je to podzavestno prilagajanje, kaj pa če slučaaaajno bo, ne bom vzela nalgesina ker me boli glava, zdaj ne bom tega, da pocakam na test (ki ga delam vsaki mesec da vem, ce nadaljujem z Estimo ali prekinem), bla bla. Smotano. Ravno sem dobila antibiotike in to dvojne (ta druge prepovedane prve 3 mesece nosecnosti), ker prvi niso prijeli, za zob. Med plodnimi dnevi. Na koncu ze več ne vem al naj upam da bo, ali da ne bo. No, pri drugih antibiotikih pazim, pri prvih pa nisem, pa bi najbrz teoretično bilo možno, da je preživelo in se bi prijelo.. eeeh vse skupaj me sili da razmisljam o tem in planiram.
Ojoj kakšni spisi :D
Lepo se imejte

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.1.2019 17:32:24   
Cali90
Živjo Sankka, dobrodošla na forumu. Midve sva skoraj v istem krogu, ti si enega pred mano. Te je pa G začel kar hitro jemati resno, da te je že dal naprej na preiskave. Pomoje ti bodo na teh preiskavah ugotovili, če imaš PCO ali ne. Sicer nisem še nič takega dala skozi ampak se mi zdi da pa ja vse konkretno preverijo.. no ne vem, lahko katera druga mogoče več pove. Jaz pa sem danes imela tak izcedek kot pred O (jajčni beljak) in mi sedaj ni jasno kaj to pomeni, če sem ravno po M.. si morem preden grem do G kar vprašanja na listek napisati, da ne bom pozabila. Takrat, ko sem bila na pregledu po IMN mi itak ni bilo še čisto nič jasno in sploh nisem nič spraševala, sam pa mi tudi veliko ni povedal..

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.1.2019 20:30:31   
Pika Poka 12
Evo spet jaz nazaj, danes sem koncno dubila M (jeeeeeej) pa se to zaradi tega ker sem zdej en teden jemala dabrostone, tko da zdej pa 5 dni pocakamo pol pa hitr v akcijo in v lov za dojenckom :-) 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.1.2019 20:38:20   
Sankka
Hvala za sprejem :)
Ocitno je res pravi čudež zanosit in donosit in imet zdravo dete.
Mene bo ta uroginekologinja dala naprej zaradi tistih treh let, ko sem ji omenla, da ni blo nič. Moj ginekolog pa je postal precej čuden in freh, pa je vcasih bil ful fajn, tak da z njim si itak nimam kaj za začet. Ko sem ga na pregledu po splavu vprasala, ce ima vezo, v katerem delu cikla se testirajo hormoni, me je tak nadrl, pa kar nekaj, da nisem mogla verjeti. Ker sem pac zelela preveriti hormone, kar se mi zdi najmanjsa preventivna stvar, sploh pa sem imela hude probleme s kožo pa sem razmisljala da itak ma veze s hormoni. Mah...
Glede teh izcedkov pa vsega skupaj pa tudi meni ni nic vec jasno. Jas jih sicer sploh nimam naceloma, me pa skos nekaj pika po trebuhu pa boli. Vcasih me je med menzo, pa mogoce potem kake 3 dni pred menzo, zaj pa kar skoz, se po menstruaciji pa pol zaradi ovulacije pa pol kar do naslednje menze.
Niti ti ne vem kaj svetovat, ker sem prisla do spoznanja, da je to vse nekaj odvisno z bolecinami in izcedki in vsem mogocim, da niti en mesec ni enak in da je vse skupaj ze brezveze razmislajt ker itak ni odgovora. Edino priporocam spermiogram, midva sva cakala od oktobra, da je prisel januarja na vrsto na prvega, potem pa sele marca naslesnjega, tak sa tacas da bo eno leto mimo bova imela vsaj te rezulzate. Za ambulanto za neplodnost pa se tudi caka 105 dni.Sem zdaj razmisljala in mislim da je to celo moj 9 krog. Se kar nekako izgubijo ti meseci, najprej mislis bo pa bo pa bo pa naslesnji mesec bo, pa zdaj ziher bo. Pol pa prides tak dalec da ze apriori cakas menstruacijo.
Zal mi je za tvojo nosecnost, pa tudi za vse ko so se koncale tako. Hude so stvari na katere nimamo vpliva.

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.1.2019 11:31:28   
Maybe
Da se še jaz malo javim, se že dooolgo nisem... Vidim, da se tukaj full dogaja. Naty čestitke ❤. Sem vesela zate. Upam, da bo šlo vse po planih.Sama sem kar malo na trnih, ker imam skos neke izcedke, tako da koooomaj čakam naslednji pregled, da vidim kaj bo. Mariposa, kaj novega pri tebi?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 9:55:57   
Ella221118
Hej punce :)

Cali, veš da sem itak jaz tudi pomislila na vgnezditveno, ampak si nisem upala preveč upat :)

Sankka, dobrodošla! Žal mi je za ss, vem kako je :/ Res čudno, da ima tvoj zdravnik tako drugačno mnenje kot tista druga zdravnica. Si kaj razmišljala o tretjem mnenju? No sicer se bo tako tudi zdaj to ugotovilo, če boš dobila napotnico za neplodnost.
Kako dolgo pa maš lutealno fazo? mene je to tudi ta mesec skrbelo, ko sem mela + test za O že 10 dan cikla.
Drugače pa točno vem, kaj misliš s tem prilagajanjem, jaz vsak mesec še kaj dodam zraven user posted image . Recimo ta mesec po O nisem niti kave pila, pa jo drugače vsak dan. Ampak pač.. "kaj pa če..?" :D
Držim pesti da čimprej zagledaš svoj plusek :)

Pika poka me veseli, da lahko greš v nov krog :) Upam, da bo uspešen!

Maybe kakšne izcedke pa imaš?


No pa da še jaz malo opišem svojo situacijo. Trenutno se mi zdi da sem v takem mehurčku in sploh ne dojemam kaj se dogaja. Uglavnem tisti rjavi izcedki so še vedno prisotni, ampak količinsko še vedno enako kot prvi dan.. oz. mogoče celo že malo manj. V soboto je bilo 11 dni od O, in jaz, neučakana kot sem, sem šla itak delat test. Nič, ga dam na stran in si mislim da bo itak prišla M čez par dni. Čez minuto si premislim in ga grem spet gledat oz preučevat user posted image . Ga nesem k oknu na svetlobo in buljim v njega iz vsakega možnega kota user posted image . Bolj kot se trudim, bolj se mi zdi da vidim obris črtice. Nesem še v drugo sobo k oknu in isto. Samo na svetlobi, samo maaalo, mogoče vsake tretjič ko sem pogledla. Res sem misla da se mi mogoče že mal blede od vsega skup user posted image . Potem sm itak cel dan googlala o teh zelo rahlih črticah, fantu pa nisem niti povedla, ker sem mislila, da ne bo nič videl in mi vzel tisto malo upanja, kar sem ga imela. Naredila sem pop še O test, ker baje tudi zazna ta hormon. No, ponavadi pred M ni bilo vidne črtice, zdaj se je malo obarvala (bolj kot pri nosečniškem).. ampak baje more bit pozitiven, da sploh kaj pomeni.
Včeraj zjutraj sem se zbudila že 3 ure prej kot ponavadi, tako sem bila neučakana da ponovim test user posted image . In evo, spet se mi zdi da vidim črtico. Sicer še vedno zelooo šibko, ampak ni je bilo pa treba tako iskat kot v soboto. Ko se fant zbudi mu rečem naj on pogleda če kaj vidi, jaz kao še nisem in si ne upam :P Ga je bilo ful smešno gledat kak bulji noter user posted image .. ampak na koncu je ugotovil da nekaj je tam user posted image .
Danes zjutraj sem spet delala test (hvala bogu da sem jih ravno naročevala in mam zalogo :P) in zdaj je že kar bolj vidna črtica user posted image user posted image . Zraven sem še kar O test in je bil pozitiven (bolj močna črtica od testne)! Tako, da nekaj se dogaja user posted image user posted image !! Sem fuul vesela, ampak je še zelo zgodaj (M naj bi bila šele v sredo) in skrbijo me ti rjavi izcedki :( Res upam, da jih danes čez dan ne bo več. Zjutraj sem klicala h Ginek, opisala situacijo, pa mi je sestra rekla da naj počakam da vidim če bo prišla M :S Pač kaj? Ubistvu mi je z drugimi besedami rekla naj počakam če bo splav pa potem pokličem user posted image . Pošljite mi malo pozitivne energije prosim, res res res upam da se obdrži in srečno konča.
Aja, sem pa šla potem zjutraj kar samoplačniško spet merit progesteron, pa zraven sem dala še hcg, da bo ziher :) Grem potem okoli dveh po rezultate.

(odgovor članu Maybe)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 10:44:06   
Sankka
Heej.Hvala tudi tebi za dobrodoslico :)))
Sicer nisen pravi naslov za pozitivne nasvete, ker sem bolj slabo pozitivna jaz haha, ampak čim se črtica vidi, bi to moglo bit to. Joj to je tako pričakovanje ko ne veš pri cem si. Javi ko zveš, me zanimaaaa, pa najbrz ne samo mene :DJe pa res da so ovulacijski testi tudi meni vedno kazali drugo crtico, ze od zacetka cikla, ampak ko je O pa je pac bla bolj mocna. Jaz upam in drzim pesti, da jeeee 🤗 Kateri krog pa si? Nisem vsega nazaj brala, ker je ogromno strani :D Mogoce pa je kava pomagala haha.
Jaz pa grem v sredo na ta pregled, da vidim kaj bo in kaj imam in kaj ne. Drugace pa mam precej kartke cikle, tak nekje na 23 dni. Ovulacije pa sem imela vse zadnje cikle okoli 14. dne. Morem pa rect, da sem ta mesec tudi jaz imela pozitiven ovulacijski test ze 8(!!) dan, tak da mi ni jasno zakaj je skoraj 6 dni prej tokrat. Tak da niti ne vem ce bi jemala Estimo, ker sklepam da bo do menstruacije dovolj dolgo. Al pa ne. Eeeeh kaj jaz vem, nič več :D
Javi javi javi :D

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 11:11:21   
Ella221118
Hehe jaz sem pa ponavadi še preveč :) Saj ne dvomim da nosečnost je, vprašanje je samo če se bo obdržala :/ Ti izcedki so mi tako smotani, isto imam vedno pred M, tokrat je bilo samo drugače, ker so se začeli že en teden prej.. pa na začetku so jih spremljali rahli krči.. predvidevam da od vgenzditve? user posted image Zdaj krčev ni več, malo me samo špikne tu pa tam. Pozitivno me ohranja da je test bil do zdaj vsak dan bolj pozitiven, tako da zaenkrat je še okej. Samo naj gre stran to rjavo sranje user posted image .
Pri meni pa O test kaže rahle črtice samo okoli O.. potem pa ne več :) Saj se nisem kaj dosti zanašala na to, samo jih mam doma kar nekaj in sem pač rekla zakaj pa ne :P Ampak očitno nekaj je na tem, ker ovulacije pa ziher nimam zdaj :D Sem pa 9. krog po splavu. Pred tem jih je bilo pa 5 :) Tako da se že kar vleče. Mogoče je pa res kava pomagala user posted image .

Aja joj, zamešala sem, lutealno fazo mam jaz ponavadi kar ok, tista prva me je skrbela ta mesec. Vedno se mi je zdelo da mam okoli 14. dne O, zdaj pa je blo vse hitreje :) Prejšni mesec sem jo imela šele 17. dan, ko sem mela čist zmešan cikel in na koncu je trajal 32 dni. Drugače mam pa ponavadi 26-28. haha mal sem zakomplicirala :P
Uglavnem jaz tudi mam 90% časa občutek da nić več ne vem user posted image Vsak mesec je blo kej drugače, šla sem od tega da mislim da je vse ok z mano, do vseh možnih bolezni in scenarijev user posted image Potem pa naslednji mesec spet čisto druga zgodba.. Preveč razmišljam, ker mi ni všeč da nimam kontrole nad situacijo user posted image .. življenje. :P

Javim potem kako bo :)

Koliko si pa stara? :)

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 11:46:54   
Sankka
Meni je ginekolog po splavu reko, da zenske zelo hitro zanosijo ponavadi, da cez 3 mesce še ne bom, da pridem nazaj. Jao jao, lahko kar množi s 3, pa najbrz ta mesec spet ne bo. Al pa bo tokrat nalašč ker sem jedla antibiotike... no saj naceloma ni nic narobe, se pa ne priporoca. Ne vem ce ta mesec rabim estimo, ker je bla hitra ovulacija, ampak ce jo uporabim in si podaljsam cikel, potem ce drugi mesec zanosim, imam rok na svoj rojstni dan... haha kaj pa to, sami nemogoci scenariji :D
Ja vsak mesec je drugace. Jaz sploh ne gledam vec kaj bi lahko bil znak, ker je skoz drugace. Menr kaki mesec bolijo prsi, zdaj me od splava še niso sploh. No ta mesec spet. Pred splavom pa so me tudi, vcasih kat dva mesca skupaj, vcasih malo. Kaj vem vcasih me trebuh ze vec dni pred menzo boli, vcasih pa tisti dan. Nalgesina samo enkrat nisem rabla vzet, in to tisti mesec, ko sem zanosila, ker drugace prvi dan ne zdrzim. Kar nekaj.
Glede izcedkov pa ne vem. Vcasih ni nic vcasih pa je in kaj druga kot čas menda res ne pomaga. Meni so na dan splava, ko sem na papirju opazila nekaj rjavega, vsi rekli nic ni to je normalno bla bla pa ni blo.Kolegica pa je zdaj noseca 19 tednov, pa je takrat na dan predvidene menstruacije prvi mesec tudi imela izcedke pa vse, pa ni zdaj nic narobe. Mene pa je tudi ful ful ful pikalo po trebuhu ene prve 3 tedne nosecnosti, pa je ginekolog reko da je to vse normalno. No saj kolko sem brala bi res naj blo. Pol me ni pikalo, pol tisti teden ko sem imela splav pa sem spet nekaj cutila po trebuhu, kaj vem. Ampak sem potem isto misla da je normalno.
To se res vlece. Midva sva pred splavom misla pac bo ko bo. Pa mogoce nisva ravno vse mesece zadela ovulacij, ker si takrat nisem merila, ampak vec kot polovico pa sva ja mogla... ah ko pomislim kak sem se kdaj bala nosečnosti ko sem bla mlajsa... kontracepcija pa se kondom, za ziher, zdaj pa to 😳
Stara sem pa 27. Pa ti? V kateren tednu pa si imela splav?

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 12:23:41   
Ella221118
Ja, to sem jaz tudi slišala. Kao prve tri mesece po splavu, ker naj bi bilo telo že pripravljeno na nosečnost. Sem imela potem previsoka pričakovanja zaradi tega in sem bla vsak mesec ful razočarana.
Glede estime nimam izkušenj, tako da ti žal ne znam svetovat.. mogoče če pogledaš če je Pušenjak kaj pisal o tem? Tam se večina odgovorov najde :)
Haha jaz tudi vedno preračunavam kdaj bi bil rok, kdaj bi lahko doma povedla.. ni da ni :D Ampak nič ni nemogoče glej.. mogoče pa se res zgodi ko je čas pravi :) Jaz če se mi tole obdrži bom lahko povedala za nosečnost ravno eno leto po splavu :)
Kaj je normalno pa kaj ne pa tak noben ne ve.. mislim, če googlaš lahko za vsako stvar najdeš različne teorije. Saj logično, ker itak npr. rjav izcedek je lahko posledica različnih stvari, nekatere so neškodljive, nekatere pa žal ne pomenijo nič dobrega :/ Dejansko samo s časom vidiš potem.. še zdravniki sami ne vejo.
Jaz sem tudi na začetku bla bolj mirna in po tem principu.. ampak potem pa je kar hitro želja zrastla, sploh pa po splavu. V prejšnjih letih pa nisem niti razmišljala o tem, še nisem bla pripravljena, pa tut s fantom sva zdaj skup ravno 2 leti in pol :) So tudi bli kaki meseci ko me je blo strah zanositve ja haha. Se hitro obrne :)
26 sem stara :) splav je bil pri točno osmih tednih, ampak ni bil spontan, sem mogla v bolnico s tabletko :/

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 12:25:33   
Mariposa08
Uuuhhh , vas je novih :) Prvo Ella super , vesela zate :) ziher je to to :)) poročaj rezultate progesterona in pa hcg :) no vidiš, ko najmanj pričakuješ se zgodi:) držim pesti , da bo vse tsko kot mora bit ;)

Sankka dobrodošla :) vidim da imaš tudi ti ss za sabo in pa mesece neuspeha . Nas je večina dala to skozi , ni prijetno vem, ampak obupat ne smemo :) zanimivo , da ti je ena G rekla da imaš pco druga pa da je vse ok, tako kot je Ella rekla, jaz bi na tvojem mestu šla po tretje mnenje glede pco . Jaz imam pco pa so ugotovili šele po ss . 


Pika poka 12, hmm ti si bila anonimna , če se ne motim :)? Super , da je M prišla , sej z dabrostonom jo zihr dobiš ;) no super potem pa kar v akcijo ;) 


Maybe sem že malo pozabila pa nisem šla nazaj gledat objave , ti si se mi zdi tudi se kar nekaj časa matrala pa si zdaj noseča če se ne motim :) ? Kakšne izcedke pa to imaš? Si se šla kaj G pokazat ? No samo da bo vse ok :) pri meni novega ni nič, M sem dpbila z 11 dnevno zamudo ,12.1 je prišla in pri G sem se naročila na pregled 28.1 , takrat naj bi bola ravno po O pa bomo vidli kako naprej potem :) 


Lillyy kje si se pa ti izgubila :) ? Naty sem bidla na drugem forumu , da je vse ok in da se dobro počutiš :)

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 12:36:45   
naty1989
Ella

Ja bravo, super za 2 črtico. Je res poseben občutek ne? Cela taka nervozna greš te delat test, ker se ti ne da več čakat, pa še roke se ti tresejo. Tak si misliš itak bo - , kot ponavadi, pa bo spet upanje padlo dol... ampak upanje pa ostaja in razočaranje potem, če je negativno je tudi kr veliko. Ampak življenje nas preseneča, tako da potem še manj veš pri čem si, pa se ti zdi da je, pa nisi ziher, pa misliš da bo M še prišla, da je samo fora... tako da je malo morje vseh občutkov straha in obenem veselja, pa se bojiš veselit...

Drugače pa probaj kak dan, 2 počakat, pa še ponovi test. Potem že bo bolj vidno, če je to to. Kateri dan po M si pa?. Jaz sem delala na 30.dan, ko bi mogla M dobit, pa potem na 33 in 34.dan. Ker res nisem vrjela. Ja super ni kaj, nekaj se plete. Držim pesti, da uspe 👏👌👍.

Glede izcedkov pa res ni fajn to. Sploh če jih imaš pogosto, pa da bi se nadaljevali. Upam da se jih res rešiš. Pa mogoče boš dobila te tabletke za ohranjanje nosečnosti ali za podporo, dajo če si imela ss. No meni so vseeno dali, čeprav nisem imela ss. Pa škodit ne more, mogoče pa lahko reši dete, če bi že do kakšnih zapletov prišlo. Imam pa estimo.

Maybe

Hvala za čestitke. Nisi ti rekla, da si že zanosila? Kako pa si kaj? Vse štima? V katerem tednu si že?( Če sem kaj zamešala me popravi,haha).

Sanka

Dobrodošla na forumu. Žal mi je za ss. Verjamem, da ti je G rekel, da boš hitro zanosila po ss, ampak ni pri vseh puncah enako. Enim prej uspe, enim pa kasneje. Poznam 2 punci, ki sta po ss že nekje 3 ali 4.mesec zanosile. Poznam pa tudi takšne ki so še morale kar vztrajati da jim je uspelo. Nikoli se ne ve, kako dolgo bo katera potrebovala za zanositev. Kateri krog pa si po ss? Mogoče sem prebrala pa se ne spomnim. 

Kako ste kaj ostale punce? Mariposa08, Lilly? 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 12:51:59   
naty1989
Sanka

Glede estime, mislim da ti jo G predpiše, ko si že noseča. Ali se to pred tem jemlje pa ne vem. Ker je to za ohranjanje nosečnosti kao podpora, če bi do česa prišlo. No dajo tudi dobrosan mislim da. Če si imela ss baje dajo ali pa je odvisno od G. Lahko da kot preventivo. 

Za izcedke pravijo da so lahko nenevarni, lahko pa napovedujejo kaj nevarnega. Tako da je težko rečt. Spet je odvisno od ženske do ženske. Je pa boljše sigurno če jih ni. Ker si še bolj pod strahom spet. Ah saj včasih res ne veš pri čem si. Odvisno je samo, kako srečo imaš, včasih enostavno ne moreš nič pomagat. 

Mariposa08

Sem ravno mislila na tebe, ko sem pisala tu gor in sem že videla tvoje sporočilo. Jaz sem kar v vredu, nič kaj posebnega ni. Ni nekih bolečin, tudi slabosti ne. Edino sem še kr na trnih, danes je mislim da točno 8 tednov. In zdaj bo kar bo. Te tedni se vlečejo, nikoli jih ni konec. Prav veliki kamen se mi bo odkotaliv, ko preguram tja do 12 tedna. Kaj kamen skala že skoraj,haha. Ti si že blizu O? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 12:55:20   
Ella221118
Mariposa, hvala :) Bom poročala seveda :) Rees upam, da je to to, če bo zdaj prišla M mi bo vse dol padlo :/ tista sestra po telefonu prej me je kar malo prizemljila. Čeprav še vedno mislim, da je bila to neumna izjava. Kako si pa ti kaj? Že okoli O? :)

Naty hvala, ja res je poseben občutek :) Ko že misliš da ne boš dočakal :) Roke so se mi tresle res ful user posted image
Ampak sem mislila da bom bolj skakala od veselja, tako pa se mi zdi da si nekako podzavestno ne dovolim preveč veselit, ker še ni ziher. Sploh ker še ni mimo niti dan, ko naj bi prišla M, in pa seveda zaradi teh izcedkov.
Vem, da bi blo boljše, da bi čakala vsaj 2 dni med testi, ampak žal nimam dovolj potrpljenja :D Pa tudi teste še imam doma :) Sem pa tako zjutraj dala še preverit na krvnem testu, tako da tisto pa ne more zatajit :)
Je pa šele 24 dan cikla danes.. zelo zgodaj :) Ampak itak je bolj pomembno koliko časa mine od ovulacije :)
Ja saj zato sem klicala zjutraj h ginekologinji, da bi se prišla pokazat in da bi mi mogoče dala te tabletke.. pa me je kar odslovila :/ Zdaj če bo rezultat progesterona slab bom pa šla kar tja.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 15:18:06   
Maybe
Jaa, js sm dons 9. teden, sam komaj čakam na naslednji pregled, ker mam skos ene izcedke, bolečine...itd. Pred 2 tednoma sem bla nazadnje na pregledu, blo ok, sam zgleda da mam tolk občutljivo vse tam spodaj. Pač ginekologinja pravi, da je treba počakat in da bo čas pokazal kaj in kako.Torej nas bo kar nekaj (če bo vse po planih) avg/sep 😊...

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 15:36:36   
Lillyy
Evooo menee ... Sem se selila in že cel teden samo čistim in pospravljam ... Sem že čisto fuč in nisem imela niti časa, da bi pisala.Sem bolj na hitro preletela objave 😀😀 dobrodošle vse nove 😁😁😁 sankka, žal mi je za ss. Bo zagotovo kmalu uspelo, držim pesti. 😀 Ella, takooooo sem vesela zate! Pošiljam ogromnooooo pozitivne energije in verjamem, da bo vse ok! 😘😘 Poročajo rezultate in počutje ipd. 😀 Mariposa in Naty, samo da je vse ok 😀 ja nič, zdaj naslednji krog smo pa ostale na vrsti, a Mariposa? Midve sva od začetka tukaj, bi lahko odšli na drug forum počasi 😁😁 No upam, da se vse kmalu premaknemo.Pri meni nič novega. Sem nekje 9 dni do M. Pijem krvomočnico. Slončkala sva, nisva pa pretiravala, ta selitev te kar izčrpa. Se kaj prej javim kot spet čez toliko časa. 

(odgovor članu Maybe)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 15:39:09   
naty1989
Ella

Ja to je še kr hitro, če imaš cikle dolge 28 dni je to 4 dni prej, če pa 30 pa kar 6 dni prej. Hja ne vem, najboljše bi bilo test ponovit na 28,30 dan. Takrat bo prav pokazalo. Zdaj se še plete vse skupaj če bo ali ne...je še malo prezgodaj ja. V glavnem je pa tako, vem da si malo neučakana ( tudi jaz sem bila ista), ampak drugega kot počakat žal ni in če je to to, vrjemi te bo vse počakalo. Tako da še ni panike. Ampak čakanje je pa smotano ja. Bolj si neučakan, bolj se vlečejo dnevi.

Ja tablete ti pa G predpiše, meni jih je na drugem pregledu. Na prvem še ne, ker se še nič ni videlo. Verjetno predpiše po potrebi. Vsaki jih najbrž ne. Mogoče jih pa ne boš potrebovala. Vse je odvisno od G. Kak je, kako resno jemlje zadevo, če se mu gre, da bi uspešno donosila...pač ker enim je vseeno, boš ali pa ne boš. Se verjetno ne potrudijo tako, da bi vsaj preventivno kaj lahko preprečili ne. 

Maybe

Čestitke za 9.teden. No jaz sem pa 8t. Mislim da ravno danes. Pa si bila pri G že zaradi teh izcedkov? To imaš take rjave? Kri se pa ni pokazala ne? 

(odgovor članu Maybe)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 15:55:38   
Maybe
Bla ja, že 2x. Tudi kri je bla vmes. Sploh po vsakmu pregledu. Vmes bom mela še kak UZ, drugač mam pa šele čez 3 tedne in nekaj dni kontrolo. 🤔Ooo super, potem sva blizu skupaj 😁. Držim pesti da bo pri obeh šlo vse po planu ❤


(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 18:02:01   
Ella221118
Lilly hvalaa !! user posted image Ja res ste zdaj še ve na vrsti, kar čimprej, da bomo skupaj v oktobrski grupi user posted image .

Naty ja ta cikel se je vse ful hitro premikalo, M je bila kratka, O je bila hitra.. zdaj pa še user posted image user posted image

Sem dobila rezultate krvnega testa in je 100% potrjena nosečnost user posted image user posted image !! Vrednost hcg je dejansko kar 157 (več kot 5 je nosečnost), kar se mi zdi ogromno, glede na to da testi še vedno kažejo tako rahle črtice. Tudi progesteron je visok - 41, tako da sem super super vesela user posted image . Upam samo, da ostane tako in da čimprej mine čas do prvega pregleda user posted image .
Držim pesti da se čiimprej še katera pridruži!

(odgovor članu Maybe)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 21:13:58   
naty1989
Ella

Čestitke še 1x. No zdaj pa je ziher. Si že prva za nov mesec oktober. Evo vidiš, da se je nekaj spremenilo in to že 1 mesec letos. Ne moreš verjet,haha. Malo še pa boma skupaj lahko klepetale naprej, ampak druge stvari. No držim pesti, da se bo veselje nadaljevalo in prerastlo v še večje veselje 👏. Res sem vesela zate.

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.1.2019 21:24:47   
Cali90
Čestitke Ella, vidiš pa je uspelo! Držim pesti, da se obdrži in konča tako kot mora! ❤️

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.1.2019 7:45:22   
K1234
Ella!!!!! Neizmerno vesela zate! Cestitam in pazi na zlato pikico :))❤❤
Pozdravljam tudi jaz vse nove na forumu :)
Pri meni nic novega. Drugi krog dabrostona jemlem in bi morala naslednji teden dobit M in zacet jemati klomid in se takoj na UZ najavit :) moj ima jutri spermiogram. vse rezultate pa zvema sele konec marca..
Srecno babike!Tako zelo z veseljem berem ko se zgodi eni od vas plusek in mi da upanje da bo tudi pri meni enkrat koncno narisan :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.1.2019 20:33:18   
Sankka
Dober večer.
Jaz pa čakam in čakam da dobim mail, da je kaka nova objava in nic, pa grem pogledat pa vidim celo debato :p se vidi da se nisem ravno utečena.
Sem čakala na tvoje rezultate, Ella, tak da super in iskreno cestitam. Res ti zelim, da bo vse ok. Pa saj mora bit!
Hvala tudi vsem za dobrodošlico ^^Sicer pa z Estimo in ostalimi progesteroni je tak, da ga predpisejo za zvišanje progesterona, da se sluznica bolje pripravi za lazjo vgnezditev in morebitno nosečnost. Ker sem imela kratek drugi del cikla, se pravi od ovulacije do menstruacije (nekje +/-9 dni) mi je ginekolog najprej napisal Dabroston, ampak ker me je po njem strasno bolela glava pa sem potem dobila Estimo.
Sem se odlocila, da je ta mesec ne bom jemala. Prvic se mi je zgodilo, da sem imela pozitiven ovulacijski test ze 8. dan, tak da mislim da bo tokrat dovolj dolg drugi del cikla. Pa saj sem 4 mesece jemala te progesterone, niti ne vem ce to sploh lahko tak dolgo...
Sem pa v 8. ali 9. ciklu, morem preverit koledarček :D
V glavnem jutri imam pregled in tretje mnenje, da se ta moj misteriozen pojav okoli jajčnikiov končno razjasni 😁
Lep večer vam zelim, pa ne hodite ven, da se ne prehladite, ker je mrzlo ko hudic :)

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.1.2019 9:22:49   
K1234
Sanka tudi jaz cakam na mailu da bo kaj..potem pa pridem cez par dni zopet pa ne dohajam vec kaj je novega pri kateri :DBabike jaz sem dobila izvide iz UZ. Ce katera razume tole mi prosim po domace povejte ce razumem prav. Desni folikel ok in nekaj mansih. levi vodilni folikel 16mm in nekaj mansih..Tole je bilo 16.1.2019.. zdravnica je rekla da je vse tko kot mora bit. tole je bilo 14 dan cikla. in ker sem prebrala par forumov glede foliklov. naj bi le ta pocil pri priblizno 18mm? Na dan zraste pa prbl2 do 3mm. torej bi morala imeti ovulacijo 17.1 ali 18.1 ?No bila sva pridna tako da bomo vidli ce kaj bo. je pa res da imam zdaj par dni malo vec izcedka ki je gost in bele barve. pa jajcniki me vsake tolko malo zaspikajo. Kar tega tam med 16.1 in 18.1 nisem cutila. Edino malo bol "poskocna"sem bila 😂 je pa dans 8 dan dabrostona tako da ga neham jesti 26ga in bi konec meseca morala priti M. Morala v oklepaju :D

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 let čakanja na otroka: Zgodba, ki me ne ...
Povedala vam bom nekaj zelo intimnega ... In bolečega. Sedem let sem se spopadala s svojo žalostjo, pustila je posledice...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?