ROXY_ -> RE: Noseča vsak mesec znova (26.3.2019 15:11:07)
|
Hvala vsem za cestitke 🤗.Povsem razumem reakcijo, ko katera omeni, da je zagledala plus, mesanica zalosti in jeze pa razocaranja, ker vsem uspeva, samo tebi ne. Been there.. in najmanj kar si zelis slisat so floskule kot: sej bo, in samo pozitivno naprej, ker takrat ne vidis nic od tega. Vsem borkam posiljam objem 🍀.Glede kave, mislim, da 1-2 skodelice na dan nista prevec. Ne skodi pa omejiti ce jo je prevec in nacrtujes zanositev. Krvomocnico pa velja piti tudi dlje casa, ne samo mesec ali dva. Pozabla sem omenit se, da sem sama zreducirala stres na dnevni bazi (tudi v sluzbi) in zvecer ko je bil mir, redno izvajala meditacije. 2 leti nazaj sem prestala laparoskopijo zaradi velike ciste, ker pa je bil jajcnik poskodovan so mi ga odstranili. Tako sem ostala samo z levim, enako kot moja mami pred 30 leti, ki je tudi po tem vseeno zanosila.Po zanositvi v oktobru, sem v decembru zaradi izgube jokala kot dez, in ce bo vse posreci bomo natanko leto dni zatem jokali tudi od srece.. V bistvu imam tako zelo veliko sreco, glede na dejstvo, da imam samo en jajcnik, da mi je uspelo ponovno zanositi. 💕. K1234 fino, da si se zmenila, v sluzbi. Pocakas torej na odprtje bolniske in potem odpoved al kako?
|
|
|
|