Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (12.4.2019 10:18:56)
|
Punce evo danes se mi je kooooncno M ulila! Zgleda je zelela imeti lep datum prihoda 😂😂😂😂 No zdaj se koncno lahko ponovno narocim na hsg 😀😀 Sankka ja res ja, sem podrla svoj rekord, 52 dan se je M prikazala, dolga je bila. Cali zal mi je za M ☹️☹️ vem kako ti je, tezko je ko tako upas pa si mislis sej zdej bi ze moglo uspet pa se vedno nic in te cisto sesuje vse skupaj. Sej bo bolje, ti se kar zjoci, potem pa glavo gor in v novi krog! Jaz se tudi ne dam, pa sem tudi cisto razstelana ampak pridejo taki dnevi ko enostavno ne mores vec in za trenutek malo obupas. Drzi se, mi smo s tabo 😘 Lolipop lepo da napredujes, sem vesela, da si se malo javila 😀cuvaj pikico pa sporoci, ko bojo pregledi kako in kaj je bilo 😀😍 Ajda glede Dravelj kaj pa vem, cakalna doba je zeli majhna oziroma je ni, si skoraj takoj na vrsti ( posvet in tako dalje), je pa vedno odvisno na kaksnega zdravnika naletis kamorkoli gres. Ce je zdravnik super, se potrudi in zavzame za par, je sevefa pozitivna izkusnja, ce pa je zdravnik tak, da mu je mslo vseeno in se samo medeci vlecejo rezultata pa ni, je slaba izkusnja, tako v Lj, Mb... Pac kamorkoli gres, ni nujno da bo ok ali da ne bo ok. Drugace pa ce ze M nimas toliko casa, pojdi kar do G naj ti s tbl sprozi M.
|
|
|
|