|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.5.2019 14:20:49   
Dežna
K1234


Tako zelo mi je zal za tebe in tvojo pikico 🙁 stres je res ubijalec marsicesa, sploh v sluzbi.  Glej na to kot na dobro stvar, da se je prijelo in da bo naslednjic ziher tako kot mora bit sploh zdaj ko bos pomirjena in brez pritiskov. Kot mi je kolegica 1x rekla ko je tud slo naprej prvic in je rekla, da mal komicno na to gleda tako, da je to vse skup kot prva palacinka, ki ne uspe v prvo, bo pa druga toliko lepsa 😁 in res ji je v drugo uspelo. Zelim ti vso sreco in da cimprej uspesno uspe 😉🤞

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.5.2019 21:16:35   
Pika Poka 12
Zdravo,Evo po dolgem casu se vam tudi jaz javljam. Pri menu je pa, situacija taka. Jaz bi mogla dobiti menstruacijo ta vikend vendar se ze od ponedeljka tako utrujeno pocutim, kar baprej bi samo spala in nikakor se ne morm naspat. To mi nekako ni dalo miru in sm ze kar uceraj, naredila test beby check ki pa je bil pozitiven. In seveda jaz usa panicna da je pa mogoce napacen rezultat ker sem prezgodaj delala test in sm sla kupiti se clear blue ki pa je tudi pokazal plusek in da sem noseca od 1 - 2 tedna. Tko da sedaj upam da je res to to in da menstruacije cez vikend ne bo. Evo vam pripnem se slikico za dokaz. Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.5.2019 11:48:29   
naty1989
Pika Poka 12


Čestitke za uspešno zanositev user posted image user posted image . Kako dolgo pa je trajalo, mislim če ni skrivnost? Nisem ziher samo se mi zdi da si ti tista, ki je spraševala kako dolgo se trudimo za zanositev, pa sem ti napisala da kar brez panike, da traja ponavadi eno leto...pa si napisala da se že trudiš od lanskega avgusta če se ne motim? ne vem mislim da si prava. No glavno da ti je uspelo, pač včasih moramo biti kar fejst potrpežljive :). Pa lepo in veselo nosečnost še naprej :).


K1234


Tudi meni je žal da se ni tokrat izteklo :(. Naredit tako nič ne moreš, lahko se samo tolažiš, da če ti je tokrat uspelo, ti bo še naslednjič in takrat bo to to. Drugega pa tu žal ni kot da gledaš na to, kot da ti na žalost ta pikica ni bila usojena. Bo pa definitivno naslednja :). Držim pesti da ti čimprej rata :).


Dežna


Kako napreduje nosečnost? Je vse ok? Pregleda še nisi imela ne?



(odgovor članu Pika Poka 12)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.5.2019 12:08:28   
naty1989
fracek


Če še bereš ta forum, ti bom napisala nekaj vzpodbudnih besed. Razumem te popolnoma, sem bila sama na istem in še vedno vem kako je bilo iz meseca v mesec, ko je vedno prišla M. Najprej itak misliš da bo ratalo takoj, ker imaš npr.redne menstruacije, drugače nobenih težav, bolečin, v glavnem si zdrava. Torej vse ok, itak bo ratalo,haha. Potem pa ne rata, pa ti sicer ni vseeno, ampak ok, bo pa naslednjič in tako grejo počasi meseci ko upaš da bo ratalo, pa je vedno M. Pa se sekiraš, pa matretiraš, pa jokaš ob vsaki M, pa si misliš kaj je te narobe, pa še do G ne moreš it, ker te itak če ni leto dni ne jemlje resno...Tako da si v začaranem krogu, vsepovsod pravijo da to rabi okrog leto dni, da rata...ti si pa recimo še komaj ne vem v 5.krogu ( samo primer ). In takrat se mi zdi tisto čakanje najtežje, ko nisi več tako na začetku, ampak do enega leta probe še imaš pa grozno dosti časa, čisto preveč. Takrat mislim da nastopi kr velika kriza. Potem naprej pa je mogoče kak mesec malo boljše, potem pa ko ti po pol leta ne rata pa tako misliš da ti nikol ne bo...Ampak jaz ti samo svetujem pri vsem tem, da ne obupaš, da 1x bo tudi tebi ratalo, samo res potrebuješ veliko mero potrpežljivosti. Meni je uspelo v 11 poskusu, torej skoraj leto dni, pa imam 30 let, no 29 sem jih imela. Tako da če si stara 37, zna biti ta pot še malo daljša, ni pa nujno, lahko ti že naslednji mesec uspe. Zdaj če imaš redne menstruacije, pa si drugače zdrava, potem 1x bo presenetilo. Potem pa je občutek čisto drugi, če imaš nosečnost brez težav, ti mine 1,2,3 in že se pripravljaš na naslednji pomembnem korak, to je rojstvo. No ampak do tu je še daleč ( ali pa tudi ne tako ). Z O je pa tako, da je včasih ni, ali je šibka...ni vedno enaka žal. Samo vrjemi da 1x bo prišel tisti pravi trenutek ko se bo vse poklopilo in bo uspelo. Držim pesti tudi zate :).

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.5.2019 12:16:39   
Dežna
Bravo Pikapoka12!😁 cestitke! Evo sva ze 2 upam, da se nam se katera pridruzi 😋🤞 


Naty1989
Pregled imam cez dobre 3 tedne. Rada bi da cimprej mine ta cas, da sem lahko mirna in da je vse ok pa da v sluzbi cimprej povem, da ne dvigujem kakih tezkih stvari. Pocutje je pa sicer ok..malo sem se prehlajena. Prsa bolijo kot da imam kamne not 🤣 Pa na vsake toliko casa me spodaj mal zaboli oz je pritisk kot pri M. Predvidevam zaradi sirjenja maternice? 
Lep soncen vikend vsem🤞🤞😘😘

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.5.2019 12:27:56   
naty1989
Dežna


No super, kar tako naprej. Zdaj se ti bo malo vleklo do pregleda, ampak če boš imela lepo nosečnost ti bo še prehitro letela mimo, ti garantiram. Jaz morem rečt, da mi je bilo super, ker mi ni bilo nič slabo, nič bruhala...prav fajn, niti nekih bolečin, razen to kar ti praviš ko se maternica širi...ampak so prav lepi vzbodljaji, ko veš kaj je. Tako da če bi lahko izbirala bi lahko bila še 1x toliko noseča,haha. Tako da vse bo ok, in naenkrat boš pregurala 12 tednov, potem boš že na pol...potem boš pa že skoraj 3 mesece pred rokom...in si boš mislila, pa kam je vse to šlo? Na koncu se sploh ne zavedaš tako gre ta čas, napram prej ko si se trudila za zanositev pa nikamor ni šlo. Ok fajn bodi še naprej :).

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.5.2019 17:25:43   
Sankka
Pika poka cestitke tudi tebi. Ta mesec pa je kar uspešen 💪💪 dobro nam gre!


No moja M se je le prikazala včeraj po 4 dneh zamude in tako je spet novih 12 ciklov po splavu mimo, pred splavom pa skoraj 3 leta brez zaščite. Danes sem dala kri v ambulanti za neplodnost, zdaj pa bedno cakanje do konca avgusta, da sploh izvem ce je vse ok... malo tak tak ne. Mogoce je cas da se ne ukvarjam vec s tem, ker nekega upanja nimam vec, ocitno je nekaj narobe in vprasanje ce bom to zvedela še letos.
Lep končno sončen dan vam zelim 😁

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.5.2019 19:40:29   
*Ajda*
Pika poka čestitke tudi tebi🙂😘

Punce katera bo naslednja? Očitno je ta mesec kar ploden😀 upam, da uspe še kakšni od nas😀🤞Sanka, probi malo odmislit vse skupaj. Vem, da je naporno.. Vsem nam bo uspelo.. Samo obupat ne smemo🙂🤞😘 zdj bo poletje in bodo hormoni podivjali in bo sigurno še kakšna nosečka😀

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.5.2019 20:39:52   
Pika Poka 12
Naty1989
Res je midva sva delala na dojencku od avgusta in koncno je uspelo. Res sem ful vesela, zdej cez vikdnd sam se menstre ne smem dubit :-) Drgac pa punce jst vsak mesec k sm dubila menstro sm jokala ker nism zanosila in me je moj skos tolazu kao ne sekiri se, sej bo - spomladi se pticki zenjo. In ocitno bo res nekaj na tem tako da punce drzim pesti da bo se katera v kratkem javila plusek. Je pa res, da sm jst ta mesec pila tudi caj rdece krvomocnice in evo ga ze smo ugledali plusek. 
Lepo se imejte

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.5.2019 23:21:47   
fracek
Naty 1989, najlepša hvala za spodbudne besede ❤ Spremljam forum in se veselim z vami, ki vam je že uspelo zagledati plusek, za druge pa močno stiskam pesti, da nam bo uspelo kmalu.

Danes me je prešinil spomin, kako sem pred nekaj leti svojo bivšo ginekologinjo vprašala, če je normalno, da ne čutim želje po otroku ... hahaha, danes je slika povsem drugačna. Kako se lahko stvari hitro in drastično spremenijo 😊Zdaj se trudiva 11 mesecev in res je zanimivo, kaj vse se je v tem času dogajalo z mano, kakšne znake ti vse sprožajo hormoni in močna želja. Ko na vse te stvari pogledam od daleč, brez čustvene vpletenosti, sem ok in pomirjena s tem, da bom mogla morda še nekaj časa počakati. Včasih pa sem tudi sama kar v stiski, ko preveč razmišljam o tem, kdaj bo in zakaj ni. Kdo bi me razumel bolje kot ve.Včeraj sem tri dni predčasno (glede na prejšnje 28-dnevne cikle) dobila menstruacijo. Zdaj pa novim zmagam naproti 😁 Vas berem in stiskam pesti za vsako od vas. 

(odgovor članu Pika Poka 12)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.5.2019 19:39:38   
Lillyy
K1234, žal mi je ... Take novice je vedno težko slišat. Držim pesti, da čim prej spet uspe 😀😀 

Pika poka, čestitke! 😁😁 Fracek, stiskam pesti tudi zate in zate Dežna 😎 Mariposa, ti moraš zdaj koliko časa čakati po hsgu-ju, da te potem dajo še na laparo, če je treba? 😀 Močno stiskam pesti, da je HSG opravil svoje.Naty, koliko pa tebi še manjka do poroda? 😀 Jaz pa še kar čakam M. Tako dolgo pa res še nisem čakala. Imam še skoraj cel teden neke rjave izcedke, M pa kar ne pride. Hočejo za postopek pa da se mi ulije. Se že bojim, da mi bo izpadel ta cikel. Psiha res naredi svoje. 

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.5.2019 19:41:52   
Lillyy
Joj, tipkarskih napaka. Sem hotela napisati, da stiskam pesti za vaju Sankka in Ajda! 😀 Dežna, to da čutiš krčenje, pa je čisto normalno. Naj ti hitro mine 😀 

Zdaj imate torej vse M oz. ste tam nekje? Ali za katero čakamo, če bo tudi plusek 😀

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.5.2019 23:16:52   
Malecka8
Ooo zdaj ste pa že 3 srečke: Dezna, Leila3 in Pika Poka 12. 😁👏 Čestitke še enkrat vsem. ♥️


Am... Jaz še čakam M, sem začela z Dabrostonom, tako da jo pričakujem naslednji teden enkrat. Upam, da se končno prikaže... 😊 Aja.. Pa G morem javiti, na prvi dan M, da se dogovoriva za nov termin in za dodatno terapijo, čeprav mi na pregledu ni govorila nič o tem, ampak pač, da bova začeli z Dabrostonom... Tako, da sem zdaj še bolj neučakana in seveda pozitivno presenečena... Da se le premakne vse skupaj. 🤞😊
Držim pesti za pluske za vse, ki še čakamo. 🤞😁♥️

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.5.2019 10:50:53   
*Ajda*
Živjo punce🙂 kako ste? Kakšna nova nosečka?😀 Vreme je obupno.. Se mi zdi, da mi prou malo vpliva na psiho vse skupaj ali pa se res kaj dogaja. Zadnje tri dni sem čist izmučena, samo spala bi.. Skoz imam občutek kot, da bom dobila menstruacijo pa je valda itak ni.. Napihnjene prsi mam, razpoloženje mi pa tud tolk niha, da grem že sama sebi na živce😀😂🤦‍♀️ sicer težko verjamem, da je karkoli se zgodil.. Jst mislm, da je vse to posledica vremena😀 Danes je komi 24 dan po menstruaciji.


Kako ste ve nosečke, vse uredu? 🙂
Kako ste ostale, Mariposa, Sanka kaj novega pri vas? 🙂

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.5.2019 11:19:28   
Sankka
Hej punce.


Kaj je res s tem vremenom!!
Pri meni nic novega, ravno v cakalnici cakam pri G na bris, pa da povprasam, ce lahko kaj preverimo se pred koncom avgusta, ko imam drugi pregled v ambulanti za neplodnost... mah. Ta mesec sem brez hormonske podpore, tak da itak nimam upanja, da bo kaj, ker nazadnje ko nisem jemala progesterona, je moj cikel trajal 15 dni.
Kako dole cikle pa imas drugace Ajda? Mogoce paaaaa..... 😁

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.5.2019 11:30:31   
*Ajda*
Vreme je res obupno😏 pomoje mi res psiha dela na pouno in je zato tko😀 jaz imam drugače precej zmešane cikle odkar sem prenehala s kt... Najdaljši je biu 60 dni... Tako, da sploh nevem kdaj jo bom dobila. Nazadnje sem jo imela pa 14 dni nato en teden premora in spet ponovno. To je bilo zaradi Dabstrona, ki sem ga dobila za prekinitev menstruacije. Tako, da res nevem kaj se dogaja🙂 Jaz upam, da ti bo uspelo kakšno preiskavo opraviti že prej, ker to je eno samo čakanje.. Jaz sem skozi upala, da bom zanosila pred junijem, da mi nebo treba iti v neplodnostno ambulanto... Sedaj pa počasi izgubljam to upanje😀


(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.5.2019 11:32:53   
*Ajda*
Sanka če te kaj potolaži.. Moja prijateljica ima isto menstruacijo na 20 dni približno in je isto zanosila dvakrat pa so ji tudi rekli, da to ni mogoče😀Mogoče ti bo pa ravno ta mesec uspelo, ker boš mislila, da ni mogoče😀😉


(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.5.2019 13:29:14   
Dežna
Ola punce 😁


Evo mal upd_ate...virozo sem prebolela po enem tednu zdaj pa se je zacel neprijeten del in sicer jutranje bruhanje in slabost..tako, da si dop sploh ne upam nic jest oz drobim krekerje pa limonado srkam 😁 to zna se trajat kak mesec... drugace pa vse ok.
Kako ve napredujete? Ja vreme je cist depresivno 😖
🤞🤞🤞🤞posiljam vam baby duuuust 😘

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.5.2019 15:29:14   
naty1989
Lilly

Sem se spomnila, da si vprašala koliko mi manjka do poroda. Ja dobre 3 mesece še do roka, 4.9.imam pdp. Mine mi tako hitro, da se še sploh ne zavedam da sem že tako daleč. Tako da naenkrat bo treba it rodit, ojoj. Me je že kr malo strah. 

Pa pri tebi kako je kaj? Nisem vsega brala. 

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.6.2019 8:23:21   
abracadabraa
Punce, samo na hitro en pozdravcek z moje strani. Nisem skoraj nic aktivna na forumu, je doma toliko dela, da ne utegnem.

Vsem, ki je uspelo cestitam, tistim, ki se ni, pa zelim da uspe cimprej. Mariposa, lilly, upam da sta ok! Se spomnem večkrat nq vas, kako smo skupaj iz meseca v mesec upale.. Jaz imam dobra 2meseca do roka, vcasih se kar ne morem verjeti. Naty, upam da super prezivljas nosecnost. Drage moje, vsem skupaj en velik objem, samo pozitivno naprej!!! Uspelo bo!! 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.6.2019 7:31:43   
Lillyy
Naty, vse bo ok 😀 ne morem verjeti, da je že toliko časa in zate isto Abracadabra. No Abra, ti si še prej na vrsti. Sem res zelo vesela za obe in upam, da vama kmalu sledim 😎😎 mene v tem tednu čaka punkcija. Na hormone se dobro odzivam in z optimizmom čakam punkcijo in transfer. Mariposa, javi se kaj, kako je 😀

Pozitivo pošiljam tudi vsem ostalim, ki še čakate 😀😀

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.6.2019 8:18:09   
naty1989
Abracadabra

Super da je vse ok v nosečnosti. Tudi pri meni je. V glavnem imam res lepo nosečnost, morem priznat, razen kaj me zgaga pogosto muči, ampak se da preživet. Tudi jaz ne morem vrjet kako čas gre, recimo se spomnim ko smo se vsak mesec pogovarjale kako nam ni uspelo...pa kako smo bile jezne, tečne, depresivne in vse, ko pa nam je enim uspelo pa je vse to šlo v pozabo. In naenkrat bo tu dan D. Res neverjetno mine. Dela je pa je dosti z vsem, ko je potrebno vse nabavit...
No vso srečo še naprej, pa javi ko boš rodila. Fajn bodi še naprej. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.6.2019 21:49:15   
Cali90
Živjo punce (se mi zdi, da vsak moj post tako začnem 😂). Uglavnem pri meni se dogajajo neobičajne reči, pa pomoje, da ne v dobrem smislu. Po tisti 2 dnevni “krvavitvi”, ki je bila v času M je čez 11 dni sledila 7 dnevna krvavitev, sej vzela to za M, čeprav ni bilo isto kot pri M, predolgo je trajalo in čisto nič me bi bolel trebuh. No ni važno, zame je bila to M. Potem sem se čisto odklopila od vsega opazovanja sluzi in štetja dnevov in se prepustila. Sedaj je O že mimo. Včeraj, nekaj dni po O sem med umivanjem spodaj začutila nekaj sluzastega in opazila prav kos kompaktne sluzi.. mi je bilo čudno ampak, čudno je pri meni že cel mesec 🙂 no, danes pa spet, sicer manj kot včeraj ampak spet sluz in že cel dan veliko belega toka.. ponavadi sem bila od O do M skoraj čisto “suha”. Zelo redko, da sem opazila izcedek. No in itak grem na net in berem znake pa seveda, da piše da je možnost za nosečnost. Pa sem spet tam, razmišljanje in čakanje.. kako ste ostale kaj?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.6.2019 22:04:54   
*Ajda*
Cali90 jaz te čist razumem😀 mam podobne težave kot ti😀sicer ne dobesedno.. Ampak zadnje čase se mi dogaja da sem zelo utrujena, samo spala bi.. Zjutraj komaj ustanem zvečer komaj gledam😀 menstruacije še nimam, danes je 32 dan, vendar imam itak zelo neredne in to nič ne pomeni... Imam pa stalno kot neke krče kot, da bom dobila menstruacijo pa je itak ni.. Nevem tudi meni ni nič jasno več😀 20.6 imava prvi pregled v neplodnostni ambulanti in ves čas sem upala, da mi bo uspelo prej zanosit.. In že ceu mesec sem prepričana, da je tokrat uspelo nevem zakaj ampak tak občutek imam😀


Nosečke vam pa želim, da vam nosečnost mine čimbolj mirno in brez zapletov🙂😘

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.6.2019 12:21:23   
fracek
Zdravo babike 😉 Zdaj pa smo zakorakale v poletje in, upam da v "plodne" dneve 😁

Trenutno stanje pri meni: danes je 15.dan od M, včeraj sem opazila povečano količino sluzi, pa že dva dni pred tem me je razganjalo, tako da upam, da je tokrat prišlo do O oz. da je v teku (ne delam testov in si ne merim T). Sva bila z mojim kar pridna, če pa bo iz te "moke kaj kruha", pa bomo videli tam med 16. in 18. junijem, ko bi naj prišla M.Ta mesec se sicer tudi veliko bolje počutim. Prejšnji cikel me je ves čas nekaj ščipalo v spodnjem delu trebuha, tokrat nič. Izgubila sem tudi večino "oblog" okoli trebuha, kar se mi je pojavljalo zadnjega pol leta in prej ni bilo značilno zame, saj sem imela vedno raven trebuh. Pripisujem hormonskim spremembam, ali pa kakšni cisti. Lani sem že imela veliko cisto, ki je počila. Tisti dan sem šla zaradi hudih bolečin v desnem jakčniku k zdravniku, ki me je po preiskavah napotil h ginekologu ... Je imela katera podobne izkušnje?Tako da ja, Cali 90, tudi sama se vsak mesec srečujem s čim novim in pravi hudič je vso to googlanje in samopostavljanje diagnoz in stanj 😁 Ajda, upam, da ti vseeno uspe še pred pregledom, v nasprotnem primeru pa boš prosim poročala ... mene čaka konec avgusta, če se ne bo zmigal tale najin želeni baby 😁To še bi vas rada vprasala: je katera kdaj krvavela po odnosu. Meni se je zgodilo včeraj. Vmes me je dvakrat malo zabolelo, potem pa sem na wc-ju opazila rjavo rdečo oz. roza kri, ki je hitro pojenjala. Sem imela v preteklosti težave z razgrnjenimi venami, ampak je bila kri takrat po odnosu sveža in obilnejša. Ginekolog mi je rešil težavo z zamrznitvijo ...
Malo sem se razpisala, ampak saj to je namen ne? da si malo pojamramo, nato pa.optimistično naprej.Naty in Abracadabra, vesela, da vama lepo potekajo nosečniški dnevi.
Lepo bodite 🤗🤗🤗

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?