_ella_ -> RE: Julijke 2009 (23.1.2009 22:02:50)
|
Lejka - po 37 letu ti drava plača AC (tko kot meni). Smo dobili pa en psevdo račun ,ki ni treba plačati o 600.- eurih. Predvidevam da torej toliko stane. Boli res ne. Imajo ene igle, ki ko zabode to občutiš kot ,da ti eno topo iglo nasloni na trebuh in čakaš kdaj bo prodrla skozi kožo. V resnici je pa že v gestacijski vreči, in jo tudi zelo hitro vidiš na zaslonu ultrazvoka. Edino zoprno je ko ti potegne tekočino iz trebuha , se občuti kot neprijeten pritisk. Ampak to je to. Niti ne občutiš, ko ti iglo ven potegne. Sem ga dvakrat vprašala kdaj jo bo odstranil ,pa je rekel ,da je že ,samo nisem verjela. E pa še to. Vse so mele partnerja zraven. Ampak čist brezveze. Prišli smo ob 8 zjutraj. Potem je sestra najprej vse podatke vzela od vsake posebej - bilo nas je 6. in ti čakaš in čakaš skozi v čakalnici. Ob 9 30 je prišel DR. in ti naredi AC. Partnerji so lahko zraven 2 minuti, ko ti pregleda pold na ultrazvoku. Za poseg morajo pa ven. Potem prideš v drugo čakalnico, kjer imaš raztegljive stole, da se razkomotiš do 12 30. Partnerja ti sestra dokaj hitro nažene, da imamo punce mir in lahko počivamo. Potem na koncu ti sestra vse razloži kaj smeš kaj ne ter kam se obrnit, če dobiš probleme, katere ti opiše. Ženska je zelo prijazna. Potem pride še kosilo, da se naješ. Vseeno je dobro met kej za med zobe zraven. Vsaj jaz ne zdržim 3 ure brez hrane in potem greš. Izvide dobiš po pošti čez 3-4 tedne. Če je kaj narobe te pa osebno pokličejo na pogovor, da te seznanijo z genetsko napako in posvetujejo o morebitnem splavu. E to . Zedj sem pa doma , mož me mora crklat - kuhati, pomiti, sesati nič fizičnega dela ne smeš opravljati za 4 dni. To je še najlepše na vsem tem. By
|
|
|
|