smile30 -> RE: Julijke 2009 (27.1.2009 9:04:03)
|
Jutro, Evo ana, sicer malo bolj pozno, pa vendrale se mamice oglašajo z komentarji iz prakse. Jah, pri nas je bilo takole: za prvorojenca smo kupili Quinny Buzz, pa se tamali nikakor ni hotel vozit z vozičkom. Tri mesece je kričal v košari, nato smo se odločili da ga posadimo v športni del, da bo mogoče boljše (better view [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) . Niti to ni zaleglo. Nato sva z možem obsodila voziček, da pa ta mogoče ni komot in da rabi kaj večjega, bolj komot. In sva kupila Quinny Freestyle. Tudi ta očitno ni bil pogodu. Je pa res, da je sin začel sam hodit pri 8 mesecih in se je takrat odločil, da rit nikakor ne posadi več voziček. Vse vozičke sem potem neuporabljene prodala na Bolhi. Čez kakšno leto, pa so sprehodi in uporaba njegovih nogic postali brezvezni in odločil se je, da bi se vozil z vozičkom. Kupila sem najcenejši voziček (za 60 Eur, znamka nikakva). Ne boste verjeli, vozi se kot kraljevič. Težave pa je le ena. Ker je ta voziček plastic-fantastic, njegove teže žal ne bo vzdržal več dolgo. In (retoročno) vprašanje je sledeče, osel gre samo enkrat na led, jaz sem šla dvakrat. Kaj pa naj zdaj naredim? Al spet naj dam pol premoženja za voziček, ali pa bo mogoče ta otrok drugačen in bo v vožnji užival? Meni osebno so ful všeč Jane. Punce opozarjam sledeče: ta dva vozička je izbral moj mož. Oni zbirajo pa po naslednjih merilih: - kako je težek - kolko prtljažnika zasede - kako hitro se ga da zložit, ipd. torej le tehnične svari. Ve bodite pozorne pa na funkcionalnost. Včasih je treba vajeti prevzet, ker jih preveč zanese. Glejte, da je voziček predvsem komot. Meni so tudi Pilkoti ful funkcionalni in zelo dobro se ga da izkoristit. Aja, dolžna sem vam še podat mnenje za košaro. (Čeprav pri nas ni bila v uporabi) sem še vedno ZA košaro, tudi če bo takrat poletje. Otroka pač ne boste pokrile z ogrinjalom. Košara je za prve tri in tudi več mesecev zakon. Joj , dosti teženja.
|
|
|
|