Ribica 80 -> RE: Julijke 2009 (28.1.2009 14:42:57)
|
Pozdravljene vse nove in vse stare nosečke! Beram vas že, pišem pa... Vsem, ki ste praznovale roj. dan v januarju želim vse najlepše in naj se vam v tem letu izteče vse po načrtih! Tudi jaz sem na bolniški, tako da mi računalnik nič kaj ne diši... Kar se tiče UZ v 16. tednu - tudi jaz ga nisem imela, samo srček sem slišala, vsaj to...bi ga pa tudi jaz rada videla, saj ne vem kolk je velik, kolk težak, no, vsaj srček sem slišala...morfologijo imam 23.2. in do takrat je še takooo daleč! In v 16/6 sem pridelala 1,5 kg. Imena- za punčko imava izbrano ime, čeprav je meni mogoče Brina še za otenek večja favoritinja, ampak moj ni za, za fanta pa še nisva prišla skupaj...vedno sva govorila da bo Jakob ali Urban, zdaj pa Jakob odpade, ker ga ima kolegica, mani je všeč še Ožbej, pa mojemu ni....Urban pa mi kar na lepem ni več tako všeč... Voziček - že pred leti sem se zaljubila v Concorda, ampak v tiste stare verzije, ne te vesoljske, ki so kao letošnji in lanski model....moti me samo dvoje - da se ne da obračati športnega dela vozička in da se ne poleži čisto, ampak samo 160 stopinj in ker se mi zdi košara brezveze za poleti...čeprav je otroka pa tudi luštno pri tašči ali mami v košaro položit... upam, da ne bo to zadnji otrok in bo mogoče naslednji zimski....no, komplet (3 + ostale pritikline) stane 750 eur.... Opremljanje in adaptacija - midva sva si lani uredila stanovanje po letu in pol, s tem da sva večino naredila sama in še danes čakava mizarja za omaro v spalnici...nikoli ni narejeno takrat, ko bi sam hotel, zato...razen če ne pokličeš mojstrov in jim odšteješ denar naenkrat, kar pa ponavadi ni mogoče...tudi jaz imam prepoved opremljanja sobice do marca, ker če bi bilo po moje, bi že novembra bilo vse opremljeno [sm=smiley2.gif] Sicer pa ne bova kupovala nove opreme za sobico, namen imam samo prebarvati in preurediti/olepšati staro opremo, "striček" pa bo naredil previjalno mizo po mojih željeh...če ga ne bom preveč ob živce spravila s svojimi idejami [sm=smiley36.gif] Kremce - jaz se mažem z navadnim, domačim olivnim oljem, če to ne bo pomagalo, potem ne bo pomagala nobena krema. Dopust - upam, da bomo konec septembra, začetek oktobra uspeli ujeti kakšen podaljšan vikend...pa mogoče maja ali julija, ko še ne bo tako vroče... In BOOMer, če me zna kdo nasmejati si to ti...in ne pozabi na te tvoje "odebeljene" misli na koncu vsakega sporčila [sm=smiley20.gif] MOJCI Z. in LEJKICI - vsaka stvar je za nekaj dobra, pa naj se še tako neumno sliši...bolje je tako, kot da bi po rojstvu otroka še bolj trpele...čeprav je zdajle težko...upam, da so vama vajini družini in prijatelji v pomoč [sm=smiley31.gif] lp
|
|
|
|