Belika -> RE: Julijke 2009 (12.2.2009 13:48:11)
|
Kako ste pridne s sobicami. Sobica ki pa je našemu sončku namenjena je pa še polna mojih mladostniških spominov. No ampak na srečo smo vmes prenavljali in so samo stvari ki so se nabrale od faxa naprej. Zdaj je bilo fino, midva sva se selila v spalnico, otroška soba je bila pa prostor za vse... . Uf bo trajalo predno se rešim vseh zalog. Ampak moram imeti tak dan da se mi bo stran metalo, ker kadar ga nimam bi vse šparala... Ja žal je tako, ker sva ostala v stanovanju, kjer sem živela od malega (starši pa so se odselili), ampak notri ostane kup ene robe, ki je v novo stanovanje sigurno nebi nesla, starša je tudi nista vzela seboj in zdaj jaz to prelagam. (So pa razni porcelanasti kompleti, in podobne zadeve, ki res niso kar za v kanto), saj veliko sva že zmetala stran, ampak kaj ko vsega pa kar ne morem... pa pomoje da če bi starša prišla na obisk in videla, da njunega porcelanastega kompleta , (ki sta ga dobila odnevemkogaže, in se je iz njega lahko jedlo le parkrat na leto), pa ni (in ostalih "dragocenosti"), bi jima pa tudi srce počlo od žalosti. Ne me vprašati, zakaj nista sabo odnesla. Vedno je bilo saj bova, saj bova... sedaj pa nimata kam dati. Eh saj postopoma bo šlo... po drugi strani sva imela srečo, ker nama nobene opreme ni bilo treba kupovati. Stanovanje je bilo skoraj renovirano. In ostalo nama je vse od krožnikov, posode, gospodinjskih aparatov.... Midva sva imela edini strošek kopalnico in sedaj še okna... vse ostalo je par let staro. Samo po drugi strani je pa en kup aparatov, ki jih niti enkrat nisva uporabila in ne vem kaj z njimi (toaster, aparat za kokice, itd....).
|
|
|
|