monty -> RE: Julijke 2009 (17.2.2009 9:59:07)
|
jazzzi, takele dobrote lepiš sem gor, da je groza. jaz že zdaj govorim, da ko bom rodila, se najem suhega tako da mi bo ven gledalo. čudno, kako se mi sedaj vsega tega lušta, pa ravno ko ne smeš. če bi lahko pa sigurno ne bo. Njami, pa vince, ki poživlja dušo. čeprav tega še dolgo ne smemo, je še dojit potrebno male pikice. pa sploh mi ni težko, vse za zdravega bejbija. mene pa zadnji čas muči edino strah pred tokso... a ste že mele drugo testiranje? pa človek skoraj ne more verjet, še vedno se sekiram ker sem pila preden sem vedela za nosečnost. vedno kaj najdem, za pop.... sicer pa hrana je moj najboljši pripomoček za preoblikovanje telesa. samo sedaj na plus, ne več na minus. kam je šel pas in ploski trebuh. sem se ravno danes zaletela v eno ful oprijeto usnjeno kratko jaknico, ki sem jo prej pozimi če ni bil prehud mraz kr naprej nosila, sedaj pa je ubožica čisto zanemarjena. zjutraj imam prav problem kaj za vraga oblečt. nobena srajca ni več okej, noben ozek pulover... samo puli in tunika, pa druga tunika, pa kaka prosojna sračjka široke narave in spodaj kaj. res bo poleti lažje.
|
|
|
|