Bimba80 -> RE: Decemberke 2008 - 2.del (9.12.2008 10:13:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: julika IZVIRNO SPOROČILO: Bimba80 Dobro jutro in eno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image] še z moje strani...... Včeraj sem bla ponovno na ctg-ju in še vedno ni nič......jutri gremo spet......neki mi otrdeva trebuh, celo včeraj eno uro na 10 minut ma potem je vse skupaj nehalo.......6. decembra sem imela rok in ta naša hruškica še ni zrela, da bi padla z drevesa....... Upam, da ne bo potrebno že dosti čakat, ker imam poln kufer ljudi okoli mene, ki non stop težijo, da kako ni še.......me je pa ponoči tako zvilo dvakrat, da nisem vedla kaj je to.....mogoče pa bo kaj ta teden....... joj kako te razumem!!!!jaz sem imela 5. 12. rok.pa še vedno nič.na ctg-ju ravna črta.po pregledu mi je pa še G rekel,da še ne bom rodila.prav čisto nič se ne dogaja.znorela bom.pa vsi okrog mene so že tak tečni.ne morem več slišat vprašanj A JE ŽE KAJ?KAKO SI???pa tašča vsako jutro kako si?je vse ok?še na wc ne morem več it brez takšnih vprašanj!!!!! Ja jaz imam tudi to srečo, da sem v isti hiši kot tašča....in vsaka malenkost, odpiranje omaric v kopalnici, prižgana luč ponoči ko grem na wc, takoj posumi, da pa zdaj kam greva......katastrofa.......vsako jutro kako je.....sem ji zato zadnjič rekla, da ko bo, bo zvedla........ Sem pa se že spraševala, če sem normalna ali je z mano kaj narobe, da ni še nič......v soboto na ctg-ju, mi je kazalo kar neki popadkov, včeraj pa ravna črta in odprta pa nisem še nič oz. po tisti njihovi lestvici bishop sem 1-2.......katastrofa......
|
|
|
|