nanka -> RE: Julijske čveke 2008, III. del (7.11.2008 14:04:46)
|
Tims, mi imamo vsi Dormeo, pa ni kake hude spočitosti, ki jo tako hvalijo po reklami, jaz sem rabila 3 mesece da sem se navadila tega ležišča. Mojcek naša počne enako in sem našla rešitev. Ko začne jokat in dudo vlečt ji pripravim mleko. Potegne flašo z mleko, izpljune in joka pa takoj roko v usta. Dam ji čaj, ki ga pije in ji pustim da ga popije kolikor hoče, mleko postavim v hladilnik in v roku 1 ure začne spet jokat. Takrat ji dam flaško fleka in vsega popije, okoli 120. To zdaj počnem en teden in sva prišli lepo na 6 obrokov med 120-140 ml. Na škatli od mleka piše, da mora imeti otrok težak 5 kg, 5 obrokov po 120 in jaz se deržim tega oziroma naša jih ima 6. Rajši je takoj po spanju, pred spanjem ji ne spravim nič v usta. Jaz ji dam jesti tako: spi 1 uro, hrana potem je budna nekje 2 uri in se igra ali pa nosi, potem duda in spanje, ko se zbudi hrana. Pri Natki deluje. Okoli 11 sem ji dala jest, ker je bila sitna in je pojedla samo 30 ml, več ni hotla, sem ji dala čaja ga je popila, okoli 12 je zaspala in ko se je ob 13 zbudila sem ji dala preostalo količino mleka in je vse popila. Naslednje hranjenje računam dabo okoli 16.30. Do zdaj je jedla 3x, ob 16.30 bo četritč, petič bo okoli 18.30 in potem ji dam še 23 kar v spanju in vse poje. Prvo hranjenje ima okoli 5, naslednje okoli 8. In tako imava 6 obrokov.
|
|
|
|