aleksandra silvija -> RE: <<junijski princi in princeske 3.del >> (6.11.2008 9:05:19)
|
Tale GH pri nas nikakor ne zalaufa .Komaj,da usta odpre.Sem ji vceraj dala jabolko z AM,pa spet ni bilo v redu.Noce in noce,le ko je zraven banana,pa se takrat ni pretiranega navdusenja.Saj ne pricakujem,da bo zdaj ze kar celo salcko pojedla,samo malo vec navdusenja bi pa lahko pokazala.Pol je pa se to problem,da ko ji dam GH,tudi ce poje samo 1zlicko,noce vec mleka . Veš, eni otročki GH prav lepo sprejmejo, eni pač ne. Npr. naš "ta srednji" do enega leta ni npr. pojedel pol lončka malega Fruhtzwergw npr.-pa vem, da to ni zdravo, ampak za primerjavo. Da bi pojedel vsaj četrt banane? Ni šans. Ampak potem enkrat, ko je bil star 13 mesecev pa je začel. Počasi. Pa Patricia tudi ni bila jedec. 50 ml goste hrane? No, o čem takem sem lahko le sanjala. Pa se sekirala do onemoglosti. Ampak vse sekiranje ne pomaga NIČ. Ko otrok hoče jest, hoče in nič prej. Ne moreš ga prepričat pa konec. Sploh pa ne poznam otroka, ki bi bil pri letu in pol samo na mleku. Vidiš, to je mene tolažilo in obljubila sem si, da se pri Lovru ne bom sekirala. Enkrat bo jedel. Otroci ne poznajo vseh teh razpredelnic in koliko , katero hrano in kdaj bi morali jesti. Ampak če imajo hrano ponujeno, tu mislim tudi mleko, ne bodo lačni. Verjemi.
|
|
|
|