CELJANKE!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


mojčy -> CELJANKE!! (23.3.2005 10:26:17)

Zivjo,rabim en nasvet...vem da se je ze stokrat pisalo o bolniški,pa vseeno.
jaz sem v bolniški,ker delam v proizvodnji in naj bi bilo delo pretezko zame...G mi je napisala samo da je plod ok in da imam probleme z pritiskom,tezkim delom. zdaj je to moj osebni zdravnik poslal na komisijo.
Rada bi vedela kaj naj storim potem,ce mi slucajno ne odobrijo? se splaca pritozevat ali naj grem malo delat pa potem spet v bolniško?? res ne vem kaj naj,ker tu pri nas tako komblicirajo da je joj....
hvala za vase ogovore!! lp




chips -> CELJANKE!! (23.3.2005 10:49:02)

Zivjo!
Ko je pri meni zvedela šefica da sem :nosecka: ,se je začela do mene ful grdo obnašati.Pa sem ji kar povedala ta svoje!!
Mislijo da potem človek ni nič več vreden.Ginekolog mi ni dal nič bolniške ampak samo premestitev na drugo delavno mesto,ampak sedaj je pa rekla da me bo dala delati v dugi obrat ampak tam je pa še slabše. Ne vem kaj naj sedaj. Delam pa v gostinstvu!
Če ne bo šlo drugače (imam full slabosti in v službi delam s hrano, mi gre kar na bruhanje) bom pa malo delala , malo pa bolniška!!
Pa se jim bom za vse nazaj maščevala!!!

Pa LP!:kuza:




smrček -> CELJANKE!! (23.3.2005 10:57:07)

Jaz sem se na odločbo o bolniški pritožla, pa s tem nisem nič dosegla...... (na delovnem mestu sem bila izpostavljena visokim napetostim in elektromagnetnemu sevanju:( ), pa mi živ :hudicek: ni hotu podaljšat bolniške. V mojem primeru sem res mela smolo na komisiji.




miša1 -> CELJANKE!! (23.3.2005 11:05:43)

ja ta komisija je res grozna. do 30 dni ni tak problem, ko te plača še delodajalec. Oni se pa branijo z vsem štirim, sam da jim ni treba plačat. Jaz sem imela iste probleme. Notri napišejo da imaš pisarniško delo, pa je vsega konec. Amak to pis. delo pa zajema še veliko drugih reči.

lp




mojčy -> CELJANKE!! (23.3.2005 11:09:04)

Oh,to je pa grozn,se bolj kot sem jst misla...
Chips:upam da ji boš lahko vrnla za vse nazaj,je prava koza!!:hudicek: Sej tko gre,da si mal na sihtu pa gres za 1mesec na bolniško,sam pol mores pa spet delat za par dni... men ze do tega ni vec,ker se obnasajo,kot da sem jim dolzna kaj ker sem noseca...
avgusta oz.zadnjega julija mi bo pa tko knijgo v roke porinla!! pol pa recejo da je premal otrok!!! halooo??
Smrcek:upam da bo pri meni kaj bolše,upanja je sicer malo pa vseeno,sem optimist. bo ze sam smolo si pa res imela!! hvala




zara3 -> CELJANKE!! (23.3.2005 13:47:46)

Res znajo biti nesramni...
Jaz sem noseča s trojčki, 2 ginekologa + moj osebni zdravnik so predlagali bolniško do termina poroda. Sedaj sem v petem mesecu in so mi bolniško podaljšali za 25!!!!dni in ne za cel mesec. Samo da moraš pogosteje k zdravniku...
Ti se jim kar maščuj!!!!
lp, Zara + :sloncek::sloncek::sloncek:




Stran: [1]