Neža81 -> Kar dva dni prej ..... (23.3.2005 11:35:39)
|
Jooooooj tema kuža - kr kurjo kožo dobim:)-:)-:)- Če mi je kaj zgrizo???!!! Doma ima igrač za 20 jurjov, Benaka se je pa nove lipine lesene kuhinje lotla! :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Ful grize, zdaj ko je še mlada. Pa ko vsaj tak špičastih zobkov ne bi imela!!! Drugače pa raste ko hudič. Zdaj je stara 5 mesecev in ima 24 kg!!! Celo je cartljiva. Spi na včasih v verandi, ponavadi pa na usnjenem kavču; ob kakih 6 kopa me zbudi da jo peljem ven na WC, pa pride potem spat na posteljo med naju. Midva spima vsak na svojem eku pojsle, ona pa lepo razkomotena na sredini z vsemi štirimi v luft. Prava je no, ni kaj. Miva sma se zelo navezala na njo. Pa dlako ma tako lepo mehko svetlikajočo. Sicer zapravim do 30 jurjov za Benko mesečno, ampak rezultati se kažejo :)-:)-. Joj, kak jo mam rada. Kot nek otrok je.! Kakega psa pa dobiš Udb? Meni se je blo najbolj tečno na začetku vstajat ponoči 3 krat, da se jo navadla ven hodit na WC. V šlafroku sn pozimi vune ob pol dveh zjutraj skakala pr -10 stopinjah.:grrr::grrr: Bom jutri slike dala v moj album, ker jih še mam zaj na kartici. Pa slike iz smučanja tudi.
|
|
|
|