Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Jančika_ -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 20:15:38)

Ne, ne za mene:)-, to sem že dala skozi. Najina prijatelja se poleti poročita in iščeta gostilno za fešto.

Gostov bo 100, fajn bi bilo, če bi bil prostor klimatiziran in če bi imel zunaj igrala za otroke. Oziroma vsaj da ne bi bil čisto za cesto, pač zaradi otrok.

Lepo prosim za kakršnekoli predloge! Hvala!

frutka_ -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 20:29:27)

Mater, to pa je širok razpon lokacij....

:bravo:V Rošnji je fajn gostilna Rošker, zelo lepa, ob cesti, priznana, malo dražja.

:bravo:Nigra na Teznu (nima igral ampak imajo veeelik plac).

:bravo:V Račah gasliski dom (baje je super).

:bravo:Amapk tukaj ko smo mi imeli poroko je vse, kar želita tvoja prijatelja. Igrala, vstarn od ceste, odlina kuhinja, ugodne cene, nogometno igršče (sam ZZ ga je prišel odpret!),...Je pa v Juriju, za Kungoto!

Jančika_ -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 20:33:01)

O super! Danke, Frau Frucht!:rozica:

Saj nekaj sta že šla gledat, pa je že ful zasedeno. Pol sem pa jaz rekla, da bom na RR vprašala, ker punce ziher kaj fajnega poznate.

frutka_ -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 20:34:32)

Za gostilne in lokale sem taprava...Kdaj imata
po(k)roko

Jančika_ -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 20:38:35)

Hja, takrat, ko bosta našla kak plac za fešto:zmeden::)-. Ah, saj na koncu se vse poklapa!

Kak se pa reče temu tvojemu placu?

MINEJA -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 20:43:51)

Najini dvojni priajtelji so se poročili v Marini v Limbušu. Full dobro!

Priporočam ...

:bravo::bravo::bravo:

frutka_ -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 20:43:55)

Jančika midve imava dialog ali kaj....kaj ni nobene gostilne tu okrog, ki bi o RR-jevke poznale...pa na Štajerskem smo bemti!

Aja, gostilna pa se imenuje Lojziana.:bravo:

frutka_ -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 20:45:12)

:bravo:Lojz&Ana-Lojziana:bravo:

Marina je tudi super, ampak imajo kar zasoljene cene, ker sva midva bila tam tudi na predračunu.

Blink1 -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 21:11:12)

ojla Janči

pred časom je Skutica spraševala za približno iste lokacije.
Evo linka:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=29312&idk=101

Čauči
Nina:sloncek:

HuAnita -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 21:14:44)

Hotel Leonardo - slovenska Bistrica (pa ne ustraši se hotela, menda ni tako drago:)-)

Jančika_ -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 21:17:45)

Takole bo delalo:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=29312&idk=101

Ninika, hvala! Saj sem se spomnila na Skutico, pa sem kar na privat vprašala, ker sem bila prelena, da bi poiskala:ups:.

O Nevenka, čao:)!

frutka_ -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 21:42:11)

Cene poročnih menijev se gibljejo okrog 4tisoč. Mi smo se zmenili za "ugodno" varianto 3tisoč na osebo. Seveda pa tukaj ni prišteta pijača...So pa meniji (hotel Habakuk) tudi okrog 8tisoč in gor. Vse je odvisno od vajinih želja ter hrane ki jo želite imeti, izhodov,postrežbe na plošče ali krožniki....

ksenija. -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 23:22:18)

Frutka misliš Roškar? To je v Hajdošah ne v Rošnji. Jaz sem tri hiše vstran doma!

Anonimen -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (23.3.2005 23:53:47)

Ja, jaz sem tudi že debelo gledala zaradi Roškarja. Ampak če mene vprašate, tja ne bi šla pod nobenim pogojem. Zakaj ne?

Pred leti smo imeli tam valeto, pa jim je zmanjkalo juhe za vse osmošolce, čeprav so jo plačali. To se mi je zdelo zelo zelo podlo od njih. Da ne govorim o tem, kako strašno dragi so bili in da tudi hrana ni bila bog ve kako dobra.

Drugače sem Jančiki že pisala privat o gostilnah. Cene se gibljejo nekje 3-4000.

Midva se bova poročila v Račah, gostija bo v Karli. Rekli so mi, da bo cena za meni 1700 SIT, ker bomo imeli kar na ploščah (to nama je bilo zelo všeč, ker si vsak vzame tisto, kar sam želi). No, pa tudi komplicirali ne bomo ne vem kako zelo... glavno je, da se bova tisti dan midva imela fajn.

mtd -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (24.3.2005 10:02:53)

turistična kmetija MARGUČ, Draža vas ??51??
tel:03 576 38 76
MAJO FUL LEPO, ZA ŠT. LJUDI PA NE VEM, NISEM MELA OBČUTKA, DA BI NAS PREŠTELA:)

Anonimen -> Prostor za poroko na lokaciji MB - Ptuj - Slov. Bistrica? (26.3.2005 23:12:37)

Kaj pa hotel Arena pod Pohorjem? Tam sva se midva poročila. Krasno je bilo.

Stran: [1]