Tanja_ -> RE: Ljubljanske nosečke (20.5.2009 23:16:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG pozdravček še tukaj. Imam občutek, da ura ni pol desetih, ampak tri popoldne...me spet nekaj vročina obliva. Kaj šele bo, madona...bo treba klimo prižgat spet. Drugače je pa moja zlata mami danes prišla (je včeraj vztrajala, dokler nisem popustila) in spucala vsa okna in žaluzije, ki se jih jaz otepam že več kot pol leta, potem si pa itak ni mogla pomagat, je pa še kopalnico spucala pa posesala. Kaj bi mi brez naših mamic [sm=smiley36.gif] Ta čas sva šla pa midva z mojim na sprehod na rožnik in na kosilo oz. večerjo v čada [sm=bravo.gif] Za kasneje me čaka pa še sladoled z jagodami [sm=bravo.gif] Sicer pa tanja-moj apetit zadnji mesec je tudi nenormalen. Oziroma se mi dogaja, da kar ni tiste meje, ko ne moreš več. Da želje po sladkem ne omenjam. Je pa fino, da kile kar stojijo in sem več ali manj na istem že dva meseca. Tako da si brez slabe vesti privoščim piškotke, čokolade, sladoled...kar je pač pri roki. Jutri pa spet ctg-mogoče tokrat kaj pokaže, čeprav dvomim. Pustimo se presenetiti [sm=smiley1.gif] Ja, ful zanimivo, pri meni je isto. Ko se mal manj nažiram prejšnji dan imam 9.8kg plusa, sicer pa 10,2- sem ful zadovoljna. Tko da tud jst brez slabe vesti pojem vse kar mi paše. bjondi vsake navijačice sem vesela- samo naj se že začne. Sam nič ne kaže na to...
|
|
|
|