Lovely -> RE: oktoberski lumpiji 08 (3.2.2009 8:28:09)
|
Dobro jutro, najprej hvala za odgovore glede kakanja. Sem pomirjena ko vidim, da je OK. Mi smo imeli burlesko zdaj zjutraj, zmanjkalo je elektrike sredij utranjih opravil (evo, minus življenja na periferiji za rojeno ljubljančanko). In potem je prišla, spet šla itd. Sva z možijem v etapah pogrela vodo za vsak slučaj za Inyo za v termosko, sveži čaj,in na kocu oba gledava v tisto mikrovalovko a bo še za kofe... In je blo! In je! Jupiiiiiiii! Glede telovadbe bi jaz zelo rada vedela, če bi šla katera v LJ (preferiram Fužine). Če ne, sem se odločila, da se vam pridružim v Medvodah, ker mi je družba zelo (opa, ne ful) pomembna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Danes bova šli ven s kengurujčkom, ker nič ne kaže, da bodo pločniki spluženi, cesta je pa tudi svinjska... Aja, Janja 27, mi imamo naslednjo posvetovalnico 11.3. - za seznamček... Jutri se pa lahk Pikicastonoga pa Corti pri meni oglasita ampak pod pogojem da tudi kaj pojesta, zanč sta bli po moje na konc čist sestradani. Pikicastonoga, zate se bo kaka čokolada našla ha ha - kok sva obe na istem glede tega... V glavnem, meni je tale snegec danes zelo lep in sem se odločila, da bomm uživala v zimsi idili. Enako želim tudi vam drage dame. Pa pa, se beremo
|
|
|
|