Lovely -> RE: oktoberski lumpiji 08 (7.12.2008 4:21:19)
|
Dobro jutro punce, da se še jaz oglasim. Se nisem od prve posvetovalnice, se je veliko zgodilo. Če se spomnite sem pisala, da imam na obisku svakinjo in kako Angleži ne)skrbijo za svoje otroke,. No, njena tamala je zbolela in zdravnik je rekel, da morata biti z mojo strogo ločeni. No ta kulturna ženska se tega ni držala, mi ji nismo mogli nič tako da sem jaz vzela malo in šla k mami. No, moja Inya pa se je vseeno nalezla, RSV virus, ki je privedel do bronhiolitisa. Direkt v bolnico sva šli za 1 teden. Groza, punce pazite svoje malčke, če so pod 2 meseca je ful nevarno. Meni prve 3 dno niso upali rečt kako bo.... Je bila na kisiku in infuziji (dehidracija k ni jedla). Stres totalen, mleka skoraj nimam več.... Štetje dihanja na minuto, zabasan nos... Zraven še krči o maj gad. V četrtek se je naenkrat obrnilo na bolje in sva danes prišli domov. Jaz sem tok preutrujena da ne morem spat. Zdravniki so rekli šele na konc da bi lahko končala na respiratorju! No, s familijo po moževi strani sem opravila, ker so bili vmes taki komentarji da kao kok sem jaz preveč zaščitniška in da pretiravam... Drugače smo pa premalo pridobile na teži, ker gledajo glede na porodno. Moja je v porodnišnici izgubila 10% teže, ki jo je nadoknadila in se še zredila ampak to ne paše v tabele... tako da jaz gledam svojega otroka in bom zaupala svoji intucji. Seveda jo zdaj aktivno zbujam za jest če mi spi in to in štejem mL ampak ne bom se pa žrla ker je čist OK bebica ko jo pogledaš. Tok od mene, nisem vas še nič brala za nazaj. Pazite malčke in LP
|
|
|
|