afnica mala -> RE: oktoberski lumpiji 08 (20.12.2008 12:41:43)
|
Danes sem pa jaz skurjena. Se je zbudila ob pol dveh z jokom, prej je pa kako minuto nekaj nabijala- al z glavo al z roko. Pa ful je prdkala zraven, sem mislila, da jo trebušček boli, pa sem jo dala na previjalno- napaka. Bila je samo lačna in se je očitno zaradi premikanja in kakšnih težavic na hitrico zbudila. Jaz pa sem ji masirala trebušček, mala pa se samo čist prebudila in razkačila. Sem zaspala šele ob 3h, sem jo po rokah nosila, ni hotla zapsat. Čez dan spi samo v naročju, sem jo prejle po pol ure odložila, pa se je takoj zbudila in je več kot pol ure tulila v naročju, no zdaj je za 5 minut zaspala in spet zbudila- jao. še dobro da gre čez urco in pol v varstvo ka babici in dediju- 5 urc bova frej!!! Včeraj sva imeli razvojno- fajn, zaenkrat ni panike, lepo napreduje, fizioterapija ni potrebna ima pa kontrolo februrja- mi je všeč, ker je res fajn pediatrinja, si vzame čas- 45 minut in jo lahko vprašaš čisto vse. Tudi nam je rekla, da rokica v ustih je čist ok, da raziskuje, ampak bi jaz rajši videla, da ima dudo za tolažbo. Handling- pokazali so nam kako jo pravilno dvigovat in polagat, pa podiranje kupčka čez koleno (na ramenu ga ne mara) Vas berem kolk so pridni ti vaši dojenčki, pol sem pa še bolj žalostna, ker se mala kar skoz nekaj nosi. Al je v ležalniku, na igralni podlogi ali po rokah. Ali vam vaši otročki zaspijo sami v posteljici? Kako ste to dosegle? Jih date v posteljico, potem pa kaj? Dajter kak pameten nasvet potrebujem. No, zdaj pa spet joka- ni danes nejen dan!!! Aja, še to. Včeraj je bila na obisku kolegica in je rekla, da fulll razsaja rotavirus (poleg vseh prehladov)- je pospeševalka prodaje zdravil in obiskuje zd. domove in so ji sestre in zdravniki to povedali. Mi imamo pa v ponedeljek še slikanje kolkov, pa še tehtanje v sredo. Upam, da res ne pobere spet kakšne okužbe. Še dodatno pazite s čim pridete v stik v zd. domovih.
|
|
|
|