Lovely -> RE: oktoberski lumpiji 08 (9.1.2009 17:45:13)
|
Zdravo punce, Upam, da ste se imele na pijački fajn? Medve sva danes šli za pol urce ven in sem si pozabila kapo gor dat in me že zdaj malo sinusi bolijo, bom hitro kaj vzela, da zatrem v kali… Meni se je danes prvič zgodilo… Grozno… Začela mi je med obrokom ful histerično jokat. Večinoma to dela v štartu, danes na sredini. Najprej sem mislila, da dobi krček glih takrat zdaj se mi pa zdi da ni to to, ker ko vstanem in jo nosim med tem ko je se neha dret… V glavnem isto se mi dogaja kot ti Mbd0411 praviš. Tko da sem danes v afektu prvič povzdignila glas KAJ ŠE LAHK NARDIM P…. in je valda jokala naprej. V trenutku sem se skulirala in jo potolažila, zdaj pa valda ful slaba vest, kaka mama sem… Drugič jo bom pustla v posteljici in šla v drugo sobo kaj zbrcat ali se zjokat.. Drugače pa smo zdaj na 5 obrokih na dan, poje od 100 ml do 140 ml. Babyvac: kako za vraga očistite cevko? Naša je že čist bela, zgleda od vodnega kamna al kaj. Jaz po uporabi perem z vročo vodo in spiham. Pa ve? In kdaj za vraga se bomo znebili tega smrklja zadaj v grlu. Kok mi gre že na živce ej. Pikicastonoga: glede dela med porodniško ti zi prve roke povem, da res med porodniško lahko le preko avtorske in še to moraš ful pazit, da gre res za naravo dela, kot je predpisana za avtorsko. Če boš rabila nasvet kar pokliči, saj veš da sem HR J Corti, ti si pa z Domžal, me2 se bi lahk doble, jaz sem iz Ihana (že šesto leto, drugače rojena Ljubljančanka) pa ne bi bil tak projekt J Obiski oz. kavice: mi sploh še ne prakticiramo tega in že komaj čakam februar ko bomo počasi začeli, pa še to ne v trgovske centre itd. Pozabljivost: med nosečnostjo je bilo grozno, zdaj malo manj, pa še zmeraj ni minilo J Mi imamo tudi listke zame, pa gsm reminders itd. Zdajle je pa možiček prišel in prevzel princesko hvala bogu da si lahko malo spočijem. Po moje bom šla na eno masažo. Lep večer vsem skupaj.
|
|
|
|